- Konu Sahibi sinem milan
Transfer gününü sayincami 5 gününü yaptin canm5 ve 6. Gün ikiside pozitif catlatma ignesi yok zaten 4. Gunde de yapmistim negatifti oben biraz sabirsizimda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer gününü sayincami 5 gününü yaptin canm5 ve 6. Gün ikiside pozitif catlatma ignesi yok zaten 4. Gunde de yapmistim negatifti oben biraz sabirsizimda
5. Gün embriyosu şuan 6. Günüm transferde herhangi bir belirti yok göğüs şişkinliği dışında yarın kan tahlili yaptircamBizim asospermiydi fakat 5. Gün embriyosu canım seninde mi öyle daha 13 ünde transfer oldum b5. Gün embriyosu
5Bizim asospermiydi fakat 5. Gün embriyosu canım seninde mi öyle daha 13 ünde transfer oldum ben
5. Gün embriyosu canım benimde aynı şekildeBenimde 6 günüm 3.gun embriyosu senin kaçıncı gün embriyosu .goguslerim aciyo onun dışında belirti yok başka
Hadi inşallah güzel sonuçlarını paylaş canım5. Gün embriyosu şuan 6. Günüm transferde herhangi bir belirti yok göğüs şişkinliği dışında yarın kan tahlili yaptircam
5
Kaçıncı gün embriyosu bide dondurulmusmuydu
5. Gun embriyosu dondurulmus.( 3. Gunde donduruldu cozuldugunde 5. Gune ulasti onu koydular) transfer gününü saymadan 5. Gün yaptim ve 6. GünTransfer gününü sayincami 5 gününü yaptin canm
Anladım canım hadi inşallah güzel haberler verelim burdan burbirimize5. Gun embriyosu dondurulmus.( 3. Gunde donduruldu cozuldugunde 5. Gune ulasti onu koydular) transfer gününü saymadan 5. Gün yaptim ve 6. Gün
Ayy haydi insallah az zaman kaldiAnladım canım hadi inşallah güzel haberler verelim burdan burbirimize![]()
merhaba ben ayın 11 ınde 3.gn ıkı embrıo transferı oldum3 gün embriyosu olan yokmu ya .Rabbım sabrımızın sonunu selamet eylesin.
Hayırlı olsun canm benimde 3.gun 2 embriyo ayın 10 unda oldum zaman geçmek bilmiyor varmi bi belirtinmerhaba ben ayın 11 ınde 3.gn ıkı embrıo transferı oldum
teşekkürler seninde hayırlı olsun.. taze transfer oldugu ıcın ara ara belırtıler oluyor ama ılactandır dıye dusunuyorum.. arada adet olacakmısım gıbı oluyor gecıyor arada elım ayagım bosalıyor gıbı oluyor buda ıkı gundur basladı.. sanırım ilk birkac gun hevesşe asırı pozıtıftım ama ıkı gundur hıc bırsey dusunemıyorum.. arafta olmak cok kotu ya bılsem negatıf hayatıma bakıcam ya da bılebılsem pozıtıf ona gore devam edıcem gıbı gıbı cokca duygu karmasası işteHayırlı olsun canm benimde 3.gun 2 embriyo ayın 10 unda oldum zaman geçmek bilmiyor varmi bi belirtin
Rabbım gönlüne göre versin inşallah canm .benim dondurulmuş transfer 2 adet gördüm öyle oldum transferimi ilk günler belirti yoktu iki gündür goguslerim sizliyor inşallah tutmuşturteşekkürler seninde hayırlı olsun.. taze transfer oldugu ıcın ara ara belırtıler oluyor ama ılactandır dıye dusunuyorum.. arada adet olacakmısım gıbı oluyor gecıyor arada elım ayagım bosalıyor gıbı oluyor buda ıkı gundur basladı.. sanırım ilk birkac gun hevesşe asırı pozıtıftım ama ıkı gundur hıc bırsey dusunemıyorum.. arafta olmak cok kotu ya bılsem negatıf hayatıma bakıcam ya da bılebılsem pozıtıf ona gore devam edıcem gıbı gıbı cokca duygu karmasası iştesende var mı bırseyler.. keske dıyorum babalar gunune denk gelebılseydı sonuc ogrenmek amaerken olur
amin inş tutunmuştur annesine.. yanı benım arada adet olacakmısım gıbı arada kasıklarıma dogru bırı ıcerıden tırnak atıyormus gıbı oluyor kafam cok karısık yaaaRabbım gönlüne göre versin inşallah canm .benim dondurulmuş transfer 2 adet gördüm öyle oldum transferimi ilk günler belirti yoktu iki gündür goguslerim sizliyor inşallah tutmuştur
İnşallah senin bebisinde sımsıkı tutunur annesine .canm kiminde hic belirti olmuyormus herkesin farklı oluyor galiba ben çok belirti arıyorum ama goguslerim dışında başka belirti yokamin inş tutunmuştur annesine.. yanı benım arada adet olacakmısım gıbı arada kasıklarıma dogru bırı ıcerıden tırnak atıyormus gıbı oluyor kafam cok karısık yaaa![]()
evet haklısın.. inşİnşallah senin bebisinde sımsıkı tutunur annesine .canm kiminde hic belirti olmuyormus herkesin farklı oluyor galiba ben çok belirti arıyorum ama goguslerim dışında başka belirti yok![]()
Öyle düşünme daha altı gün şuan için pozitif yükselmesi lazım bol bol dua etMerhaba yaptırdım 1.86 çıktıdoktoruma yazdım ama dönmedi henüz sizce negatif mi