- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
- Konu Sahibi sinem milan
3.gun embriyosu..7. günün de kesin çıkar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.gun embriyosu..7. günün de kesin çıkar canım
bende yapmayı düşünüyorum 5.günüm aynı sayılır aslında 5.gün embriyosu ikimizinde 10.günü3.gun embriyosu..
Ben irenbede yaptırdım ama doktorum özeldi canm.benim erken gebelik testinde 7 gün çıktı attim resminide dene istersen izmirdeyim bende canm doktorumun adı zehra ince alsancakta klinigiArtar hic canini sikma bende izmirdeyim bu arada sen nerde yaptirdin tup bebegini ben dr serife dikayakta yaptirdim
İyi günler tüp bebeğin ortala ilaç fiyatı ne kadar tutuyorDün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar
En çok ilaçlar tutuyor canm 20 bin civarı özelseİyi günler tüp bebeğin ortala ilaç fiyatı ne kadar tutuyor
Sadece ilaçlar mı 20 bin civarıEn çok ilaçlar tutuyor canm 20 bin civarı özelse
Canm kişiden kişiye vede rahatsizlik durumuna göre desiyor ama en çok ilaçlar tutuyor maddi olarak Allah yardımcın olsunSadece ilaçlar mı 20 bin civarı
Biz ilaçlar hariç 16 500 verdik ama pazartesi 25 bin olmuşİyi günler tüp bebeğin ortala ilaç fiyatı ne kadar tutuyor
Çıktı mı sonuçBende bugün erken test yaptım 10 haziran da transfer olmustum çift çizgi çıktı gidip kan verdim sonucu bekliyorum
Nerde verdiniz bu fiyatı .yeni fiyatmi 25bin olmuşBiz ilaçlar hariç 16 500 verdik ama pazartesi 25 bin olmuş![]()
Evet dun 21.06 çıktı bidaha salı günü vercem inşallah artar1Çıktı mı sonuç![]()
Nerde verdiniz bu fiyatı .yeni fiyatmi 25b
Yeni olmuş daha bu haftaNerde verdiniz bu fiyatı .yeni fiyatmi 25bin olmuş
Sagolasin senin durumlar nasıl cnmÇok sevindiminşAllah canım benim
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum cnm☺Benimde 7. Gün bekliyoruz![]()
Doktorunuz size kızmadı mı? 6. Gün kan testi yapılmaz ki, hadi yaptın, doktora niye mesaj gönderiyorsun, ne diyebilir ki size :-(Merhaba yaptırdım 1.86 çıktıdoktoruma yazdım ama dönmedi henüz sizce negatif mi
Doktorunuz size kızmadı mı? 6. Gün kan testi yapılmaz ki, hadi yaptın, doktora niye mesaj gönderiyorsun, ne diyebilir ki size :-(