Dün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar

Nasıl oldu canım sizin tedavi azospermi ile
Önce eşime iğneler verdiler vitamin vs sonra canlı ve hareketli olanları benden 24 yumurta toplandı 12 si döllendi 5. Güne sadece 4 ü gelebildi sonra benim rahmim ve yumurtalıklar hazır olmayınca donduruldu 2 ay sonra 3. Reglimde ben başladım estrofeme son 4 gün ise progesteron fitil ve iğne verdiler ve 20. Gün transfer oldu 13 ünde bakalım 2 embriyo bakalım sonuç İçin 25 ini bekliyorum sabırsızlıkla 🤲🤲🤲🤲

İnşallah hepimiz sağ Salim kavuşalım bende hiçbir belirti emare yok ama yine de sabırla bekliyorum Allahtan Ümit kesilmez
P Pizza canım herkeste olmuyormuş belirti benim arkadaşım öyle çok belirti yaşamadı ama şuan Hamile keseyi gördü bakalım 🤲🤲🤲 Allah ım hepimize versin iğneler süreç ilaçlar hhepsi zor ve sabretmek o nedenle hepimize sağsalim versin alalım kucaklarımıza ☺️🤲🤲🤲

P Pizza canım herkeste olmuyormuş belirti benim arkadaşım öyle çok belirti yaşamadı ama şuan Hamile keseyi gördü bakalım 🤲🤲🤲 Allah ım hepimize versin iğneler süreç ilaçlar hhepsi zor ve sabretmek o nedenle hepimize sağsalim versin alalım kucaklarımıza ☺️🤲🤲🤲
Ne olursa olsun ordalarmış gibi düşünelim inşallah öyle de olur emeklerimizin sabrımızın mükafatını versin rabbim hepimize.. niyetimiz salih Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz Allah’a emanet 🤲🏻

Kızlar aranızda progestan dex 25 mg ampul kullanan varmi ya 3 günde bir bitiyor devlet bunu yaziyormu bilgisi olan varsa yazın lütfen

Ne olursa olsun ordalarmış gibi düşünelim inşallah öyle de olur emeklerimizin sabrımızın mükafatını versin rabbim hepimize.. niyetimiz salih Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz Allah’a emanet 🤲🏻
Amin canım Hepimizin umduğuna Nail eylesin Allah ım ☺️🤲🤲
Peki ilk zamanlar ne gibi belirtilerin oldu?
Hayırlı olsun canım inşallah 🤲 belirti arama canım herkesin farklı belirtileri oluyor ama Allah ın dilediği oluyor bol bol dua et 🤲☺️

Back
X