- Konu Sahibi sinem milan
bugün 7.gün az kaldı kızlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle çok belirti olmadı benim dePeki ilk zamanlar ne gibi belirtilerin oldu?
Ben 7 gün yapmistim idrar ve kan testi bide bugün kan verdim şimdi sonuç bekliyorumbugün 7.gün az kaldı kızlar :)
Hayırlısıyla sonucunu pozitif alırsın inşallah canımBen 7 gün yapmistim idrar ve kan testi bide bugün kan verdim şimdi sonuç bekliyorum
hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman inşallah benim test yaptırmaya cesaretim yok perşembeyi bekliycem inşallahBen 7 gün yapmistim idrar ve kan testi bide bugün kan verdim şimdi sonuç bekliyorum
Hadi hayırlı olsun çok sevindim dualarını bekleriz bizim için deGüzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim kızlar degerim 197 çıktı çok sukur 10 günümdu bugün. Rabbım sizinde gönlümüzün muradini versin kucaklariniz dolsun inşallah aminnnnnn![]()
Ben testlerden anlamıyorum ama test çizgisi akmış biraz bozukluk mu var acaba13 Haziran pazartesi transferim oldu bugün yaptım sizce var mı ?
Bilmiyorum ki canımBen testlerden anlamıyorum ama test çizgisi akmış biraz bozukluk mu var acaba
Sagolasin Etmemmi canm benim dualarim sizlerle güzel haberlerinizi bekliyorumHadi hayırlı olsun çok sevindim dualarını bekleriz bizim için de
Ben 7 günde erken gebelik testiyle öğrendim ilk mümkünse erken test yap at canm olumlu hissediyorum hadi hayırlısı q☺13 Haziran pazartesi transferim oldu bugün yaptım sizce var mı ?
İnşallah canım bende var gibi hissediyorum ama bakalım çarşamba vericem kan sen keseyi ne zaman görmeye gideceksin transferin ne zaman olmuştuBen 7 günde erken gebelik testiyle öğrendim ilk mümkünse erken test yap at canm olumlu hissediyorum hadi hayırlısı q☺![]()
Güzelce keseyi de bebişinde görürsün inşallah canımKeseye daha var cnm ben 10 haziranda transfer oldum
Aminnn inşallah canm Rabbım seninde yüzünü güldürsün tez zamandaGüzelce keseyi de bebişinde görürsün inşallah canım
Canım hayırlısı olsun insallah bebeğini kucağına alırsın. Nasıl oluyor transfer dondurulmuş mu embriyo bende hersey yolunda giderse temmuzda transfrrDün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar
Yerim seni Amin canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah RabbimAminnn inşallah canm Rabbım seninde yüzünü güldürsün tez zamanda![]()