- Konu Sahibi sinem milan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorum canım benim inşallah bakalım yarın kan vereceğim Allah ın izniyleGözün aydın cnm![]()
Aminnnn canm benim yarın güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlakaÇok teşekkür ediyorum canım benim inşallah bakalım yarın kan vereceğim Allah ın izniyleinşallah benimledir bebişlerim hayırlısı hepimiz için
![]()
Elbette yazarım canım benimAminnnn canm benim yarın güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka![]()
İNŞALLAH CANIM BUGÜN TEKRAR VERDİM UMARIM ARTAR
Ayy cok sevindim hayirli olsun Allah'ım sana bagislasin canim benimArkadaşlar 12. Gün kan testi verdim Beta Sonucum 259 hamdolsun Pazartesi tekrar kan vereceğiz bakalım hayırlısı ile artması gerekiyormuş inşallah artar hayırlısı ile Allah ım herkese bu sevinci tattırsın ve hepimizin olsun sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım inşallah![]()
Merhaba canim bende temmuz sonunda adet gormeyi bekliyorum agustosta da transfer olacak diye konuşuldu benim embriyo da ayni kaliye umarim tutar cok okudum burda birinci sinif tutmayipta orta kalite embriyonun tuttuğunu hepsi nasip iste umarim pozitifi görürüzMerhaba arkadaşlar 5. Gün embriyosu olup pozitifi gören var mı. Bebim bir tane dondurulmuş 5.gün embriyom var 3bb kalitede temmuz ayında transfer olacak
Çok teşekkür ediyorum canım benim Allah ım sana da en kısa sürede nasip etsin inşallahAyy cok sevindim hayirli olsun Allah'ım sana bagislasin canim benim![]()
İnanın canım önce Allah a sonra bebeklerinize konuşun devamlı eşinizi sizi hissetsin inşallah olacak Allah ın izniyleMerhaba canim bende temmuz sonunda adet gormeyi bekliyorum agustosta da transfer olacak diye konuşuldu benim embriyo da ayni kaliye umarim tutar cok okudum burda birinci sinif tutmayipta orta kalite embriyonun tuttuğunu hepsi nasip iste umarim pozitifi görürüz![]()
Aminnn canim benim ne guzel dualar bunlarİnanın canım önce Allah a sonra bebeklerinize konuşun devamlı eşinizi sizi hissetsin inşallah olacak Allah ın izniyle![]()
Hepimizin gönlünce olsun cancağzım çok teşekkür ediyorumAminnn canim benim ne guzel dualar bunlarbenxe senin icin cok dua ettim cok guzel duygular bunlar Allah esirgesin insallah her sey gonlunce olsun
Cok sevindim canım tebrik ederim Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin inşallahHepimizin gönlünce olsun cancağzım çok teşekkür ediyoruminşallah Allah ın izniyle de artar çifte katlanır sevincimiz ama sizin için bol bol dua edeceğim
Hepimize nasip etsin sağsalim kucaklarımıza almamızı Allah ım canım çok teşekkür ediyorumCok sevindim canım tebrik ederim Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin inşallah![]()
Canm ne oldu sonucun çıktımı merak ettimİNŞALLAH CANIM BUGÜN TEKRAR VERDİM UMARIM ARTAR
ARTMADI CANIM DEĞERİM 10 A DÜŞTÜ YİNE HÜSRANCanm ne oldu sonucun çıktımı merak ettim
Canim merhaba bizimde hastaligimiz azosperm sende belirti var miydi ve nelere dikkat ettinHepimize nasip etsin sağsalim kucaklarımıza almamızı Allah ım canım çok teşekkür ediyorum![]()