Dün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar

Canim merhaba bizimde hastaligimiz azosperm sende belirti var miydi ve nelere dikkat ettin
Ben de daha çok karın ağrısı oldu canım ve göğüs ağrısı başka belirtim yoktu çok şükür Rabbime inandım bebeğim daha susam gibi olsa da konuştum dua ettim devamlı ve bana bir diyet verildi ona uydum kahve çay içmedim çıkarttım hayatımdan sağlıklı besinler tükettim Allah ım hepinize nasip etsin inşallah canım 🤲🤲🙏

Ben de daha çok karın ağrısı oldu canım ve göğüs ağrısı başka belirtim yoktu çok şükür Rabbime inandım bebeğim daha susam gibi olsa da konuştum dua ettim devamlı ve bana bir diyet verildi ona uydum kahve çay içmedim çıkarttım hayatımdan sağlıklı besinler tükettim Allah ım hepinize nasip etsin inşallah canım 🤲🤲🙏
Amiin inşallah canim benim bekleyen isteyen herkese nasip etsin canim bende ilk gun dehset bir gaz oldu ikinci gunden itibaren bugunde dahil kasiklarim agriyor adet olcakmisim gibi ama siddetli degil bende hic adet olmadan once agri cekmem olduktan sonra cekerim kullandigim ilaclarda ayni degismedi ilaclardan oldugunu dusunmuyorum ve ikinci denemem ilkte hic boyle agrim olmamisti

Amiin inşallah canim benim bekleyen isteyen herkese nasip etsin canim bende ilk gun dehset bir gaz oldu ikinci gunden itibaren bugunde dahil kasiklarim agriyor adet olcakmisim gibi ama siddetli degil bende hic adet olmadan once agri cekmem olduktan sonra cekerim kullandigim ilaclarda ayni degismedi ilaclardan oldugunu dusunmuyorum ve ikinci denemem ilkte hic boyle agrim olmamisti
Aynen benimde öyle oldu canım merak etme tutunacak rahmim bebişleri saracak bağrına basacak 🥰🤲🙏

Merhaba hanımlar benimde ayın 27 de transferim oldu bugün 4 cü günüm heycanla bekliyorum sonucu banada dua edin 🤲🏻

Maşallah sevindim sizin adınıza umarım bende güzel haber alırım transfer sonrasını nasıl geçirdin peki
Bol bol dinlendim 7 gün duş almadim yattim hep avokado kabak çekirdeği fındık badem yedim protein agirlikli beslendim tavuk balık .kirmizi et yemedim .inşallah canm Rabbım gönlüne göre versin 🤲🤲 pazartesi keseyi girmeye gitcem inşallah güzel haberlerle dönerim.

İnşallah canm duamdasın 😌bende dediklerini hepsini yaptım 5. Günüm daha duş almadım günde 4 litre hataa bazen 5 litre su içtim kırmızı et neden tüketmedin bide hangi ilaçları kullandım soruyorum ama kusura bakma inşallah iyi haber alırım

İnşallah canm duamdasın 😌bende dediklerini hepsini yaptım 5. Günüm daha duş almadım günde 4 litre hataa bazen 5 litre su içtim kırmızı et neden tüketmedin bide hangi ilaçları kullandım soruyorum ama kusura bakma inşallah iyi haber alırım
Doktorum liste vermişti kırmızı et ve süt tuketmeyin yazıyordu. Suan hala estrofem progestan fitil progestan iğne ve oskopar iğne z.fol bunları kullanıyorum Ha bide coraspin

Doktorum liste vermişti kırmızı et ve süt tuketmeyin yazıyordu. Suan hala estrofem progestan fitil progestan iğne ve oskopar iğne z.fol bunları kullanıyorum Ha bide coraspin
Doktorum bana yeme içme konusunda bir liste vermedi ben tükettim yani yalan söylemeyeyim hatta süt günde bir bardak tüketmeye çalışıyorum et de yedim sevmeyen biri olmama rağmen zorlayarak yedim hatta kendimi ilaçlara gelince ben de progestan fitil sabahki akşamki kullanıyorum progestan dex 25 mg kullanıyorum iğne ecopirin kan sulandırıcı estrofem günde 3 defa diofol ve gynopol vitaminleri kullanıyorum inşallah hayırlı haberler alırız

Back
X