canım benim korkm sen yüce rabbim yazdıysa senin mutlaka bebeklerin olur . hiç adet olamamış insanlar var yada yumurtalıkları ve rahimi doğuştan olmayan insanlar var.senin allaha şükür böyle sorunun yok bu demektirki tedavi sonucunda muhakkak anne olucaksın ümidi kesmek yok öyle hemen,bence2 ay falanda bekleme git biran önce tedavine başla sonuçta her şey allahtan bol bol da dua et .ben senin için edicem.6 aydır bebek sahibi olmak için uğraştım durdum ve artık bi sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.dün doktorumun söyledikleri şimşek gibi beynime çakıldı.meğer endometriozis hastalığım varmış 2 ay içinde yine hamile kalamazsam beni gerçekten zorlu bir yol bekliyo.internetten okuduklarıma bakacak olursam hiç bir zaman bebek sahibi olamıcakmışım gibi bişeyler yazıyo.moralim çok bozuk.bilgisi olan varsa lütfen yardım edin çünkü azıcıkta olsa rahatlamaya ihtiyacım var..:1no2:
6 aydır bebek sahibi olmak için uğraştım durdum ve artık bi sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.dün doktorumun söyledikleri şimşek gibi beynime çakıldı.meğer endometriozis hastalığım varmış 2 ay içinde yine hamile kalamazsam beni gerçekten zorlu bir yol bekliyo.internetten okuduklarıma bakacak olursam hiç bir zaman bebek sahibi olamıcakmışım gibi bişeyler yazıyo.moralim çok bozuk.bilgisi olan varsa lütfen yardım edin çünkü azıcıkta olsa rahatlamaya ihtiyacım var..:1no2:
Doktorumun tek yaptığı alttan ultrason cihazıyla bakmak oldu.bunun haricinde hiçbir tahlil yaptırmadı.ama bu kadarıylada bana net bir sürü açıklamalarda bulundu. çok sert ve acımasız bir dille bunu anlattı.ayrıca evet hastalığımın bitmesine doğru kahverengi olan akıntım oluyodu.sanırım bu da bir belirti öyle değilmi?Oysa ben bu ay hamileyimdir artık diye o kadar heyecanlıydım ki.zaten eşim bana hala bence sen hamilesin deyip duruyo.bu ayın 5 i adet günüm.3 gündür karın ağrım var ve dünden bu yana bir pembe lekelenme.test yaptım negatif.Bunca şeye rağmen umutlu olmayı nasıl değerlendirirsiniz bilmiyorum ama ben hala umutluyum.yanımda olduğunuz,ilginiz ve desteğiniz için sizlerde sağolun.şeker kız kendi çok teşekkür ederim.bana doktorda tavsiye edersen sevinirim.ama şimdiki doktorum 2 ay daha bekleyelim diyo bende ne yapıcağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?