dun eve geldigimde kapıda cicekler buldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar dun eve geldim ve kapiya birakilmis bir buket vardia.s.a.s.
1 tane kırmızı, 4 tane beyaz gul goncası...beyaz tulun icindeydi cok guzeldi
kimden oldugunu biliyorum, kalbimi kazanmaya calisan biri var su anda
cok elektrik almadigim biri ama cicekler valla superdi ne diyim

hım çok hoş bi suprız bncede kazanmak uzere deger evrmışşın kafana takılmışve konu bıle acmışsısn burda bak :=)

Ya bırak şimdi elektriği filan, çiçeklerden haber ver sen:smiley-cool:

Elektrik almadığım ve birşey hissetmediğim ,bir adamdan gelen çiçekler ,beni etkilemezdi..Bana da olmuştu bu ,ama gönderene birşey hissetmediğim için ,çokta umursamamıştım açıkçası.... hoşlandığım birinden gelirse tabi çok mutlu olurdum, o ayrı....

Evet bende öyle düşünüyorum birinden elektrik alamıyorsam etkilemezdi beni :mymeka: aman derdim daha çok itici gelirdi sositososito bilmiyom artık kalbini kazancak gibi naniknanik

dur kız hemen bir çiçegede tav olmahihoyyyt
koşşun biraz peşinden:jeyyar:

ya o kadar guzel davraniyo ki ben senden hoslanmiyorum git diyemiyorum, kultur egitim olarak ayniyiz ama cok cekici gelmiyo bana...su an sadece zamana birakiyorum...ilkbasta elektrik almayip sonradan asik olanlar var mesela...o benimle evlenmek istiyo ama ben daha ona bir umit vermiyorum...cicege tav olmadim arkadaslar yani :) ama 29 yasindayim, elektrik arayacak durumda oldugum pek soylenemez, cok guzel oldugumu soylerler ama birileriyle tanisip elektrik almak o kadar kolay degil, isten evden ise gidip geliyoruz sonucta

ayrıca 4 yıldır da kimseden cicek almamistim

ben önce elektrik almayıp,sonradan hoşlananlar sınıfına girmeyenlerdenim. ilk beğeni hissedersem,etkilenirsem, devam eder. etkilenmezsem , bir daha da hiçbirşey hissetmem o kişiye..... yapım böyle çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
bana bi kere olmustu once hic elektrik almadım ama sonra asik oldum
gerci arasi uzamamisti bu kadar

simdi kendisi de biliyor ondan cok elektrik almadigimi, ama bana sevgi kirintisi bile yeter diyor
ama bende bisey olmayinca gidip te evlenemem bunu da biliyorum
ama yasim ilerledikce de buna razi olmam gerekebilir
artı yalnız yasiyorum ve artik cok bunaldım yalniz aksamlardan

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlısı olsun canım. allahım güzel bi ilişki nasip eylesin.sevmekte sevilmekte güzeldir,insanın ruhuna sevdiği insanı her gördüğünde daha da bi güzellik katılır.dilerim kalbinin gününü görüp,istediğin gibi bi ilişki yaşarsın.bol şanslar canımmmmhihoyyythihoyyyt

çok güzel bir jest,ince bir düşünce,dur bakalım hemen elektrik almıyorum diye baştan kesip atma,bi dene görüş tanımaya çalış, sana diğer davranışlarına bi bak ölçtart derim ben. ben hiç ilk görüşte elektrik almadım,ve defalarca oldu ilk baştan elektrik almayıp da daha sonra aşık olduğum.anlaşamazsanız,hala elektrik alamazsan da son verirsin görüşmeye,tabi bişi hissedilmeden evlilik de olmuyor ama,sevdiğine değil seni sevene gitceksin diye bi söz var,değer veriyorsa saygı duyuorsa seviyosa dürüst bi insansa neden olmasın değil mi yaşımız 29 bende 29um.mutluluklar canım bi buket debenden a.s.

demekkı senden cok etkılendı evını bılem bılıyor bak...takıpmı edıyor ne...
cıcekler ha...valla ben eger kalbımde herhangı bır sey yoksa kamyonla cıcek getırse...
olmaz..ha hosuma gıder ama..olmuyorsada olmaz...

hadi hayırlısı bakalım.
hoş olmuş ama değerlendir bence

aslında fikirler cok uyusuyor, hatta konusurken benim soyleyecegim cumleyi agzimdan aliyor, o konusurken sanki ben konusuyormusum gibi hissediyorum

ama ah iste elektrik neden yok ya

senin hayatinda var mi biri canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…