E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
sanırım kalbını kazanmak üzere...
o kadar kolay degil :))):roflol:[/QUOT
hadı hayırlsı ozman:dance:
ben önce elektrik almayıp,sonradan hoşlananlar sınıfına girmeyenlerdenim. ilk beğeni hissedersem,etkilenirsem, devam eder. etkilenmezsem , bir daha da hiçbirşey hissetmem o kişiyeya o kadar guzel davraniyo ki ben senden hoslanmiyorum git diyemiyorum, kultur egitim olarak ayniyiz ama cok cekici gelmiyo bana...su an sadece zamana birakiyorum...ilkbasta elektrik almayip sonradan asik olanlar var mesela...o benimle evlenmek istiyo ama ben daha ona bir umit vermiyorum...cicege tav olmadim arkadaslar yani :) ama 29 yasindayim, elektrik arayacak durumda oldugum pek soylenemez, cok guzel oldugumu soylerler ama birileriyle tanisip elektrik almak o kadar kolay degil, isten evden ise gidip geliyoruz sonucta
o kadar kolay degil :))):roflol:
çok güzel bir jest,ince bir düşünce,dur bakalım hemen elektrik almıyorum diye baştan kesip atma,bi dene görüş tanımaya çalış, sana diğer davranışlarına bi bak ölçtart derim ben. ben hiç ilk görüşte elektrik almadım,ve defalarca oldu ilk baştan elektrik almayıp da daha sonra aşık olduğum.anlaşamazsanız,hala elektrik alamazsan da son verirsin görüşmeye,tabi bişi hissedilmeden evlilik de olmuyor ama,sevdiğine değil seni sevene gitceksin diye bi söz var,değer veriyorsa saygı duyuorsa seviyosa dürüst bi insansa neden olmasın değil mi yaşımız 29 bende 29um.mutluluklar canım bi buket debenden a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?