Dün gebe olduğumu ogrendim

Nazan elalmis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
43
8
16
22
Kizlar adetim 7 gün geçti dün kaset test yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gittim beta HCG 64 çıktı doktor kanda gebelik var dedi ama enfeksiyonda varmış munorol verdi sizce bebise bi zararı olurmu

Kizlar adetim 7 gün geçti dün kaset test yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gittim beta HCG 64 çıktı doktor kanda gebelik var dedi ama enfeksiyonda varmış munorol verdi sizce bebise bi zararı olurmu
Canım testin resmini çeker misin? Silik miydi?

Eklentiler

• Screenshot_20230222_010803_com.whatsapp.webp
    Screenshot_20230222_010803_com.whatsapp.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 87
Gebelik zamanınds çoğu kadında idrarda kanda enfeksiyon çıkabiliyor bende idrarda çıkmıştı daha önce hiç olmamışken kadın doğum doktorum antibiyotik vermişti ve geçmişti hemen doktor bilmeden vermez hamilelik söz konusu sonuçta

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla doğsum inşallah, enfeksiyon gebe kalmaya engel diye biliyordum siz enfeksiyon varken mi gebe kaldınız acaba

daha önce test yapmısmıydınız hayırlı olsun bu arada. :) benim de 2 gün geçti 4 gün önce negatifti bekliyorum baKALIM

Back
X