- 7 Ekim 2021
- 43
- 8
- 16
- 22
- Konu Sahibi Nazan elalmis
-
Canım testin resmini çeker misin? Silik miydi?Kizlar adetim 7 gün geçti dün kaset test yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gittim beta HCG 64 çıktı doktor kanda gebelik var dedi ama enfeksiyonda varmış munorol verdi sizce bebise bi zararı olurmu
Evet ilki siliktiCanım testin resmini çeker misin? Silik miydi?
Peki o 7 gün içinde daha yaptın mı test? Bu test göre mi o beta sayısı??Evet ilki silikti
Ya internette zararlı yazıyor ondan sordumBir zararı olsa doktor verirmiydi ?
Ya internette zararlı yazıyor ondan sorBir zararı olsa doktor verirmiydi ?
Bugün beta vericem daha vermedim enfeksiyonu idrar testinde gorduenfeksiyonu idrar testinde mi gordu ve iki gun arayla beta verdiniz mi
2 gün önce betam 64 tü bugün çizgi böyle ciktiPeki o 7 gün içinde daha yaptın mı test? Bu test göre mi o beta sayısı??
Anladım canım. Hayırlısıyla kucağına al bebeğini2 gün önce betam 64 tü bugün çizgi böyle cikti
Amin inşallah allahim isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladım canım. Hayırlısıyla kucağına al bebeğini
Gebelik zamanınds çoğu kadında idrarda kanda enfeksiyon çıkabiliyor bende idrarda çıkmıştı daha önce hiç olmamışken kadın doğum doktorum antibiyotik vermişti ve geçmişti hemen doktor bilmeden vermez hamilelik söz konusu sonuçtaKizlar adetim 7 gün geçti dün kaset test yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gittim beta HCG 64 çıktı doktor kanda gebelik var dedi ama enfeksiyonda varmış munorol verdi sizce bebise bi zararı olurmu
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla doğsum inşallah, enfeksiyon gebe kalmaya engel diye biliyordum siz enfeksiyon varken mi gebe kaldınız acabaKizlar adetim 7 gün geçti dün kaset test yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gittim beta HCG 64 çıktı doktor kanda gebelik var dedi ama enfeksiyonda varmış munorol verdi sizce bebise bi zararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?