dün gece düşündüm de....

• Konu Sahibi Konu Sahibi talin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün eşimin zaatürre olduğunu öğrendik kızlar
ve ciğerleri gerçekten kötü durumdaymış,bayağı ilerlemiş anlayacağınız
zor bir tadavi sürecine girdik:çok üzgünüm:

düşündüm düşündüm nasıl bir avuntu bulayım kendime diye

beni çok seven bir eşim var ya,zaatürre de olsa ne yazar dedim kendi kendime
sevgi her engeli aşmıyor mu ?evel allah bunu da beraber yenicez inşallaha.s.

hep diyorum ben,
sabah kalktığımda camı açıp,o misler gibi havayı içime çekebiliyormuyum,
eşim,çocuğum yanımda ve sağlıklı mı..
annelerim ve babalarım,kardeşlerim ve sevdiklerim sağlıklımı...
işim var mı..
işte bitmiştir olay...
çok şükürler olsun Rabbime...
gerçekten hayata bazen isyan ediyoruz ama
bilmeliyiz ve şükretmeliyiz her zaman...
sevgiyle kalın...

çok geçmiş olsun canım..iyi bir bakımla tez zamnda iyileşir inşallahh

bende geçen ay işten ayrıldım sonr akendime çok kızdım kızlar tam okula başlarken olmamlıydı diye ki genlde şükreden biriyimdir ve bırgun ogrendımkı kızmın gogsunde bır kıst var ne iş ne aş düşünecek halım kalmamıştı oan hemen kendımı toparladım kendıne gel hatun herşeyin başı saglık diye:))Allahıma şükürler olsun hayattayım sevdıklererimim cogu yanımda daha ne isterimki :))

sonbahardamı üşüttü talin.kız bu havada ne zatüresi diyesim geliyor ya.....
demeyim hadi.hastalık bu yazı kışı olmuyor demekki.
çoooookkk gecmiş olsun canım.bol bol vitaminli şeyler yesin tedavide eklenince tez günde siler atar allahın izniyle.acil şifalar.sıkıntınıza sevgi katık olsun canım benim.

cok güzel anlatmissin canim yaa....
bazen bazi seyleri cok takiyoruz.... hele de ben.... off off... bu yazini düsünmeye calisicam bundan sonra...

hayat o kadar garip kiCADIARZU
işte yine herşey süt liman
bir üzgünüz,bi mutlu,bi heyecanlı.....

sanırım ne olursa olsun hayat, bu sürprizleriyle,bu acılarıyla da güzel
acılar,hüzünler olmasa güzelliklerin değerini nasıl anlayabilirdik
değil mi?

öncelikle geçmiş olsun talincim..acil şifalar eşine inşaAllah..

yazin öyle içten ve öyle gerçekki yorum yazmadan duramadim..bugun kuzenimle de bunu konuşmuştuk..konu gebelikten acilmişti..aslinda gebe kalmak öyle bir mucize ki..ayda sadece 24 saat yasayan bir yumurta var..yani yilda 12kez gebe kalma sansi var..ordan girdik konuya..derken diger biyolojik kisimlari felan derken gerçek bir mucize dedik buna..etrafimizdaki herkes bir mucize..

sonra düşündük nefes borusuyla yemek borusu yanyana..yedigimiz bir lokma karişip nefes borumuza gitse yandik..aslinda yemek yiyebilmek bile bir mucize..bir nimet..bütün gün bu konulardan bahsedip üstünede senin yazini okumak epey moral verdi bana bugun için..şükredicek okadar cok seyimiz varken isyan edicek şeyleri aradan secmekte insanoglunun akilliğindan kaynaklaniyor sanirim :)

nimetlerin,mucizelerin içinde boguluyoruz..evet dertlerde var..gerçekten cok ciddi dertleri olan insanlar hiçte azimsanacak sayida degiller..ama gerçekten beterin beteri var..abim vefat ettiginde bir kadin anneme gelip "şükret" dedi..düşünsenize bir kadin 19 yasinda ölen oglu için şükredecek birşey bulabilirmi? bulurmuş.."şükret ki oglunun bir mezari var..benim oglum denizde boguldu cesedini bile bulamadik,gidecek bir mezarim bile yok..koskoca karadeniz benim oglumun mezari oldu" diye devam etmişti..hayatim boyunca bu lafi unutmadim..inşaAllahta asla unutmam..

her zaman beterin beteri var..dolayisiyla herzaman şükredecek birşeylerde var..yeterki görmeyi bilelim..isyan etmeye degil şükretmeye yönelelim..buna yönelirsek mutlu olmaninda mutsuz olmak kadar kolay oldugunun farkinda oluruz ;) umarim herkes birgün basina birşey gelmeden,dertlenmeden mutlu olabilmeyi ögrenir :)

Talin yazin gercekten cok etkileyici. Hayat böyle iste. Bugün mutlu yari mutsuz olabiliyoruz.
Tabiki polyannacilik oynayabiliriz, herseyi dert etmemeyi ögrenebiliriz. Ama benim hayat tecrübem
mutluluktan cok acilarin olmasidir.

Kesinlikle isyan etmek aklimdan gecmez, ama bazi aci olaylar insani öylesine degistiriyorki, hicbirsey eskisi gibi olmuyor.
Caresi olmayan dertler insani yiyip bitiriyor.

Tabiki yinede bir sekilde yasamaya devam ediyoruz, yinede sükür ediyoruz. Allah birgün cektigimiz sIkintilarin mükafatini verecek diyoruz, sabir ediyoruz, umut ediyoruz. Elimizden baska ne gelirki...

Yazimi okuyan arkadaslar: tesekkürler ve hayirli geceler.

haklısın talin... işte hayat bu...acısıyla ve tatlısıyla sunuluyor önümüze,her zaman tatlı yı yemek istersek acının tadını bilemeyiz ve acının tadını almalıyız ki, tatlı nın keyfini çıkaralım...kötüyü yaşamazsak ,iyinin farkına varamazdık....

:teselli:gecmis olsun,bence esin cok sansliki,senin gibi sevgi dolu bir ese sahip canim.sevgiler..a.s.

öncelikle geçmiş olsun talincim..acil şifalar eşine inşaAllah..

yazin öyle içten ve öyle gerçekki yorum yazmadan duramadim..bugun kuzenimle de bunu konuşmuştuk..konu gebelikten acilmişti..aslinda gebe kalmak öyle bir mucize ki..ayda sadece 24 saat yasayan bir yumurta var..yani yilda 12kez gebe kalma sansi var..ordan girdik konuya..derken diger biyolojik kisimlari felan derken gerçek bir mucize dedik buna..etrafimizdaki herkes bir mucize..

sonra düşündük nefes borusuyla yemek borusu yanyana..yedigimiz bir lokma karişip nefes borumuza gitse yandik..aslinda yemek yiyebilmek bile bir mucize..bir nimet..bütün gün bu konulardan bahsedip üstünede senin yazini okumak epey moral verdi bana bugun için..şükredicek okadar cok seyimiz varken isyan edicek şeyleri aradan secmekte insanoglunun akilliğindan kaynaklaniyor sanirim :)

nimetlerin,mucizelerin içinde boguluyoruz..evet dertlerde var..gerçekten cok ciddi dertleri olan insanlar hiçte azimsanacak sayida degiller..ama gerçekten beterin beteri var..abim vefat ettiginde bir kadin anneme gelip "şükret" dedi..düşünsenize bir kadin 19 yasinda ölen oglu için şükredecek birşey bulabilirmi? bulurmuş.."şükret ki oglunun bir mezari var..benim oglum denizde boguldu cesedini bile bulamadik,gidecek bir mezarim bile yok..koskoca karadeniz benim oglumun mezari oldu" diye devam etmişti..hayatim boyunca bu lafi unutmadim..inşaAllahta asla unutmam..

her zaman beterin beteri var..dolayisiyla herzaman şükredecek birşeylerde var..yeterki görmeyi bilelim..isyan etmeye degil şükretmeye yönelelim..buna yönelirsek mutlu olmaninda mutsuz olmak kadar kolay oldugunun farkinda oluruz ;) umarim herkes birgün basina birşey gelmeden,dertlenmeden mutlu olabilmeyi ögrenir :)

beni o kadar duygulandırdı ki bu yazı,inanamazsınsenağlama
gerçekten yaşanan acılar çok büyük
ama her defasında şükredecek birşeyler mutlaka bulunuyor canım
yoksa yaşayamayız ki,hayat nasıl devm eder yoksa...
Allah size sabır versin,eminim çok zordur yaşadığınız
ama Allah dayanma gücünü veiyor işte bizlere

güzel yorumların ve dileklerin için teşekkürler
sevgiyle kala.s.

bırde düşünün daha 23 YAŞINDAYIM AMA UMUT YOK ..

umut her zaman vardır
üstelik 23 yaşındaysan umutlanacak daha çok şeyin vardır
bak benim yaşadıklarıma
bak benden daha kötüsünü yaşayan arkadaşlara(bir derdim var bölümünü bi oku istersen canım)
bu kadar karamsar olma olur muyerimseniben
çok öpüyoruma.s.

acaba bendemi hayatı ufak tefek şeylerle kendi me zehir ediyorum :( bu yazı çok güsel iyiki yazmışın ve aynı benim gibi bende üzülmicem ufak tefek şeylere ufak şeyler mahfediyo galiba evliliği

harika bir yazı kesinlikle öncelikle teşekkür etmek istiyorum arkadaşım a.s.
okurken bende bir an kendimi kendi yaşadıklarımı daha doğrusu kendime dert edindiklerimi düşündümCADIARZU
şükredecek çok şeyimiz varr...
aslında bunu hep biliyoruz ama nedense bizden daha kötü durumda olanları görmeden aklımıza gelmiyor
ufak tefek şeylere günlerce üzülüp kendimizi harap edebiliyoruz
Bu hayata bir defa geliyoruz değerini bilelimkaydirigubbakcemile5
Allahım öncelikle sağlık,huzur versin...Sevdiklerimizi bizden ayırmasınn:Saruboceq:

harika bir yazı kesinlikle öncelikle teşekkür etmek istiyorum arkadaşım a.s.
okurken bende bir an kendimi kendi yaşadıklarımı daha doğrusu kendime dert edindiklerimi düşündümCADIARZU
şükredecek çok şeyimiz varr...
aslında bunu hep biliyoruz ama nedense bizden daha kötü durumda olanları görmeden aklımıza gelmiyor
ufak tefek şeylere günlerce üzülüp kendimizi harap edebiliyoruz
Bu hayata bir defa geliyoruz değerini bilelimkaydirigubbakcemile5
Allahım öncelikle sağlık,huzur versin...Sevdiklerimizi bizden ayırmasınn:Saruboceq:

yaşadığımız ne olursa olsun
en ufak bir hayal kırıklığımızda bile ,üzülmemek için kendimize engel olamıyoruz aslında çoğu zaman
o an,o durumdayken üzülmemek olanaksız oluyor hatta
ama aradan biraz zaman geçince herşeyin içinden şükretmek için bir sebep bulunabileceğini çok iyi biliyorum ben
acı mı gerçek mi bilinmez ama bu böyle işteyerimseniben

dilerim her zaman şükredebileceğimiz birşeyler bulabiliriz hayatımızdaa.s.

nasıl bir içten anlatım şeklidir bu,
nasıl hissedebiliyır insan taa içinden bu içtenliği,
çok doğru insan şükredebilmeli herşye,
birşey yaşıyoruz canımız okadar yanıyorki o anda,şuan ölim daha kötü bişey olamazdı diyoruz,zaman geçiyor acmız diniyor,yaralarımız iyileşiyır bide bakıyoruz ki daha kötü bir olayla karşıkarşıyayız...
iştee şükretmeyi bilmeli insan her dertte,bazen unutuyorum içimin yandığı zamanlar,acının verdiği öfkeyle daha kötüsünü düşünemiyorum...
ama hayat yaşananlar insanı öyle bir olgunlaştırıyorkiii....
şükredebildiğine bile şükrediyorsuna.s.

ne mutlu sana. böyle bir eşe sahip olmak, her insanın arzusudur. dilerim uzun yıllar bu böyle sürsün. hep bir arada mutlu bir ömür, daha nice evlilik yıldönümleri diliyorum.

Harika... Harika ve harika... Tam bir motivasyon örneği... İsterseniz hayattan kopmak için isterseniz hayata sımsıkı bağlanmak için o kadar çok şey yaratabilirsiniz ki kendi kendinize...

Back
X