Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar güzel dile getirmişsinki, talinciğim inan hem duygulandım, hemde hayatta neler yaşıyoruz değilmi? :çok üzgünüm:Önemli olan o yaşadıklarımıza dönüp olumlu bakabilmek bu arada kimse dört dörtlük değil. Olamazda herkesin karakteri , kendince sevdiği şeyler farklı kardeşler dahi birbirine benzemiyorki... Hepimizin istekleri farklı, her birimiz kendi duygularımız tatmin için elimizden geleni yapıyoruz. Kimi herkesi mutlu etmeye çalışır kimi sadece kendini düşünür vs vs vs... bu saymakla bitmez. kaydirigubbakcemile52-3 gündür denetim için ''bir derdim var'' ile ilgili bölümleri kontrol ediyorum
herkesin bir derdi var kendine göre
okuduğum hikayelerin çoğuna inanamdım:1no2:
aldatılıp,eşini başka bir kadınla yatakta yakalayanlar,
senelerce bebek sahibi olamayanlar,
eşinden dayak yiyen kadınlar,
iflas edip herşeyini yitirenler,
eşini,çocuğunu kaybedenler.......
bu liste uzayıp gidiyor...
çok etkilenmiş olmalıyım ki
dün gece yatarken beni düşündüren çok şey oldu..
geçirdiğim son 1 yılı düşündüm
beni üzen,kendime dert ettiğim olayları....
tiroid sebebiyle tek gözümde oluşan pörtlemeye inanılmaz üzüldüm...
hamileydim,ama geçen ay kürtaj olduğum için üzüldüm..
hadi bunlar neyse
oğlumun okuldaki ilk yılı olduğu için sürekli hastalanmasına üzüldüm...
eşimin beşiktaşı benden çok sevdiğini düşündüğüm için üzüldüm...
evimizi satıp yenisini almak için para biriktirmeye çalışırken,eşimin bir gün eve gelerek ''yeni bir araba aldım'' demesine üzüldüm...
annemin sürekli sağlık,babamınsa maddi problemlerlerle uğraşmasına üzüldüm...
kilo aldığım için,arkadaşım beni aramadığı için,kaynanam herşeye karıştığı için üzüldüm,üzüldüm,üzüldüm....
sonra;
sonra bi baktım ki Allahım üzülecek ne kadar çok şey bulmuşum kendime
bu sefer,dün gece ne kadar çok şeyi dert etmişim kendime diye daha çok üzüldüm:1rolleyes:...
sonra dedim ki
pörtlemiş de olsa bir gözüm var,
bebeğimi kaybetmiş olabilirim ama en azından hamile kalabiliyorum,
oğlumu doktora götürebiliyorum,
eşim parasını başka kadınlarla dost hayatı yaşayarak harcamıyor ki,beraber binebileceğimiz bir araba aldı alt tarafı,
çok şükür hala yaşayan bir annem ve babam var,
sağlıklıyım,arkadaşlarım var
hayat çok güzel........:teytey:
ve bana tüm bunları hatırlattığınız,şükretmemi sağladığınız için hepinizi çok seviyorum
iyi ki varsınız:1hug:
sevgiyle kalına.s.
ayy ben bu soruya çok güldüm canım ya:roflol::roflol:
maalesef henüz kaynanamın konuşmasının iyi bir tarafını bulamadm canım
bulursam söz sana da söyliycem:roflol:
Benimde dikkatimi çekmişti; kayınvalidenin konuşmasına cevap bulamamanı soracaktım... :uhm:
Allah herekese değiştirebilceği olaylar için güç,irade ; değiştiremeyecekleri olaylar için de sabır versin......çok teşekkürler paylşaım için...elimizdekilerin kıymetini bilmek gerçekten çok önemli..
canım ya inan okadar güzel bi konuya deginmişsinki halimize şükretmeyi bile beceremiyoruz degilmi?
ben küçükken,annem hep şükretmesini bilmek için hastaneye gitmek gerektiğini söylerdi
o zamanlar anlamazdım ne demek istediğini tabii:)
büyüdükçe ve bu tür yerlere gitmek zorunda kaldıkça annemin ne demek istediğini çok iyi anlar oldum
grip olduğumda bile sağlıklı hayatımın kıymetini bilemediğim ,
sabahları uyandığımda yürüyebildiğim için tanrıya şükretmediğim için kızdım kendime sonra
ama çok şükür ki artık basit olarak değerlendirdiğimiz bu kocaman şeylerin bile kıymetini çok iyi biliyor ve hep şükrediyorumyerimseniben
aslıda tam olarak bulamadım denmez:1rolleyes:
tamam farkındayım ki kaynanamı susturmanın bir yolu yok
ne yaparsam yapıyım o yine konuşacakkaydirigubbakcemile3
ama şöyle bir yöntem buldum
madem o konuşuyor ve ben dinlemek zorundayım
artık söyledikleri bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor
eskisi kadar kafama takmıyorum
bana umursamamayı öğrettiği için kaynanamı bile seviyorum artık
nasıl amakaydirigubbakcemile3
Aynı şekilde benim anneannem derdi ''ah kızlar hastahanelere gidinde bir şükredin halinize '' ... çok doğruymuş hakikatten yeğenimin böbrek rahatsızlığından dolayı daha sık hastahaneye gidiyoruz bilhassada çocukların olduğu bölüm benim içimi burkuyor.
Daha hayata yeni adapte olmaya çalışırken hastalıklarla yoğruluyorlar. Tüm hastalara üzülüyorum ve şükrediyorum halime ama o çocukları gördükçe daha kötü oluyorum.
Bu yüzdende hayatta herşeye olumlu bakmalı halimize şükretmeliyiz.... Hiç birşey bizi yıldırmamalı. Üzen Kayınvalideler de olsa!...
Harikasın Talinciğim , bak kayınvalidenede şükredecek birşey buldun... Ne yapacaksın anam kimseyi değiştiremiyoruz. Huylu huyundan vazgeçmiyor... En iyisimi olumlu bakabilmekte herşey...
Seni çokkk öpüyorum tatlımmm....
:1hug: