Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Daha önce konu açmıştım bayramda teyzemlerin yanına gideceğim kavga ettik diye. Sonra konu tatlıya bağlandı. Beni elleriyle yolcu etti bindirdi otobüse. Bayramın ilk günü kayınvalidemi aradım bayramlaşmak için. Eşim kedimi benim haberim olmadan kayınvalidenin evine götürmüş. Bende eşimi aradım kedi 6. kattan düşmüştü depresyondan yeni çıkmıştı. Yabancı yerde yapamaz akşam eve götür diye. Telefonda bana bağırmaya başladı hakaret etmeye başladı. Ben kendimden geçtim. Ağlamaya başladım yere düştüm. Neyse kayınvalidem ile kayınpeder eve götürmüşler kedimi.

Daha sonra eşimle telefonda konuşurken konu başka yerlere geldi. Benim teyzemlere gitmemden açıldı. Annemleri evinde istemiyormuş bana bin tane küfürler. Ben bundan sonra o olmadan bir yere gidemezmişim. Bana ve aileme etmediği hakaret kalmadı. Sonra yine ben aradım sinirle söyledim dedi özür diledi. Ertesi gün eve geri döndüm. Telefonda da gayet normal konuşuyorduk. Eve geldim. Tam yatacağım birden bağırmaya hakaret etmeye başladı tekrar. Ne olduğunu anlamadım. Bana annemlerden özür dileyeceksin diye bağırmaya başladı. Ondan sonra bizim ne olduğu belirsiz bir ailemizin olduğunu söyledi. Kendi ailesinin soyadlarını sıralamaya başladı. Ben vekalet vereceğim boşanacağım dedi. Sabah pılını pırtını topla git dedi. Çocuğuna da kendin bak dedi. Annenin yanında rezil ol dedi.

Bende bu kadar hakarete dayanamadım. Giyinip gecenin köründe evden çıktım. Telefonumu alacaktım. Bana çabuk çabuk dedi beni kovaladı. Ne edepsizliğim ne terbiyesizliğim kaldı. Ben ona kumpas kurmuşum. İşe girmemişim. Tuzak kurmuşum ona. Asıl anlayamadığım nokta bu. Eşim zengin değil malvarlığı yok. Neyine tuzak kurdum anlayamadım. Yoldayken annesini aradım. Oğlun beni evden kovdu dedim. Bir kere hamile kadın geceyarısı sokağa yollanır mı demedi. Ben karışmam dedi. Beni ilk baştan tasvip etmemiş. Sebepte boyumun eşimden uzun olmasıymış. Velakin böyle arkadaşlar. Dün gece annemlere geldim. Bilmiyorum ne olacak. Boşanacak mıyız boşanmayacak mıyız. Ha bu arada barışmak için kimseyi başına toplamayacakmışım. Ben ne kötü bir insanmışım meğer. Sıcakkanlı olmadığım için boyum uzun olduğu için kedimi düşündüğüm için. Çocuk eşiminde çocuğu bu arada. Ama o bana çocuğuna kendin bak dedi. Piçine deseydi de tam olsaydı. Nafaka falanda vermezmiş. Karışık yazdım kusura bakmayın.

Bu ne biçim bi insan ya hamile kadını gece yarısı evden atacak kadar gözümü dönmüş... bence sakın bu adama geri dönmeyin bebwğinizle birlikte yeni bi hayat kurun kendinize.

Daha önce konu açmıştım bayramda teyzemlerin yanına gideceğim kavga ettik diye. Sonra konu tatlıya bağlandı. Beni elleriyle yolcu etti bindirdi otobüse. Bayramın ilk günü kayınvalidemi aradım bayramlaşmak için. Eşim kedimi benim haberim olmadan kayınvalidenin evine götürmüş. Bende eşimi aradım kedi 6. kattan düşmüştü depresyondan yeni çıkmıştı. Yabancı yerde yapamaz akşam eve götür diye. Telefonda bana bağırmaya başladı hakaret etmeye başladı. Ben kendimden geçtim. Ağlamaya başladım yere düştüm. Neyse kayınvalidem ile kayınpeder eve götürmüşler kedimi.

Daha sonra eşimle telefonda konuşurken konu başka yerlere geldi. Benim teyzemlere gitmemden açıldı. Annemleri evinde istemiyormuş bana bin tane küfürler. Ben bundan sonra o olmadan bir yere gidemezmişim. Bana ve aileme etmediği hakaret kalmadı. Sonra yine ben aradım sinirle söyledim dedi özür diledi. Ertesi gün eve geri döndüm. Telefonda da gayet normal konuşuyorduk. Eve geldim. Tam yatacağım birden bağırmaya hakaret etmeye başladı tekrar. Ne olduğunu anlamadım. Bana annemlerden özür dileyeceksin diye bağırmaya başladı. Ondan sonra bizim ne olduğu belirsiz bir ailemizin olduğunu söyledi. Kendi ailesinin soyadlarını sıralamaya başladı. Ben vekalet vereceğim boşanacağım dedi. Sabah pılını pırtını topla git dedi. Çocuğuna da kendin bak dedi. Annenin yanında rezil ol dedi.

Bende bu kadar hakarete dayanamadım. Giyinip gecenin köründe evden çıktım. Telefonumu alacaktım. Bana çabuk çabuk dedi beni kovaladı. Ne edepsizliğim ne terbiyesizliğim kaldı. Ben ona kumpas kurmuşum. İşe girmemişim. Tuzak kurmuşum ona. Asıl anlayamadığım nokta bu. Eşim zengin değil malvarlığı yok. Neyine tuzak kurdum anlayamadım. Yoldayken annesini aradım. Oğlun beni evden kovdu dedim. Bir kere hamile kadın geceyarısı sokağa yollanır mı demedi. Ben karışmam dedi. Beni ilk baştan tasvip etmemiş. Sebepte boyumun eşimden uzun olmasıymış. Velakin böyle arkadaşlar. Dün gece annemlere geldim. Bilmiyorum ne olacak. Boşanacak mıyız boşanmayacak mıyız. Ha bu arada barışmak için kimseyi başına toplamayacakmışım. Ben ne kötü bir insanmışım meğer. Sıcakkanlı olmadığım için boyum uzun olduğu için kedimi düşündüğüm için. Çocuk eşiminde çocuğu bu arada. Ama o bana çocuğuna kendin bak dedi. Piçine deseydi de tam olsaydı. Nafaka falanda vermezmiş. Karışık yazdım kusura bakmayın.

Siz niye cıkıyorsunuz ki evden?Ev ona mı ait?Egee degilse o pılını pırtını toplayıp gitseymiş.Şu kv anlamak cok zor "ben karışmam" nasıl bir cümledir bu,hic anlamam kendi evliligimdede anlayamadım....

Biraz zamana bırakın,sakinleşin tekrar konuşursunuz?Bebeginizde olcakmış.Şunu merak ettim bebeginiz ikinizde isteyerek mi oldu?

Öncelikle geçmiş olsun, şu hamile halinizle yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Eşiniz son derece terbiyesiz bir adam. İnsan duygularını bu kadar saldırganlaşarak ifade etmemeli. Siz onun düşmanı değilsiniz. Konu ne olursa olsun bu hareketleriyle kendisini tamamen haksız duruma düşürmüş. Size konuşacak yüzü kalmamış.

Sizde takdir edersiniz ki sorun boy uzunluğu, kediniz yada başka şeyler değil. Anahtar kelime soğuk oluşunuz (eşinize ve kuvvetle muhtemel kayınvalidenize göre).

Kayınvalidenizi aramanız yanlış. Kadının duruşu ortada zaten size destek olacak değil, sizde biliyordunuz bunu.

Eşiniz sizi arayana kadar kendisiyle iletişime geçmeyin.

Madem mesele bu kadar dallanıp budaklandı, adam bu kadar terbiyesizleşti yarın bir gün sizi aradığında ki muhakkak arayacak diye düşünüyorum, telefona siz çıkmayın. Eşiniz ailenizle muhatap olsun. Derdi neyse babanıza anlatsın. Adamın kızını hamile haliyle gecenin bir yarısı kapıya koymanın o kadar kolay olmadığını görsün.

Ruh halinizin bu kadar değişken, vücudunuzun bu kadar hassas olduğu bir dönemde böyle bir mücadeleye girmek çok zor olacaktır sizin için ama bence sabırla beklemelisiniz. Haksız olsaydınız ilk adımı siz atın derdim ama haklısınız o yüzden ilk adımı eşiniz atmalı.

Bu saatten sonra sen bir arada durma zaten. Her zaman söylüyorum birisinin bir ailenin sorumluluğunu almak için kimsenin gunahini alıp evlebmesinler insanlar ya hadi evlendin bari çocuk yapmayın. Hadi sen geri döndün diyelim nasıl bir ailede büyüyecek o çocuk?

Daha onceki konularinizi bilmiyorum,esinizle normal zamanda iliskiniz iyiyse,bir anda siz teyzenizdeyken islerin sarpa sarmasi garip geldi gercekten,hemen aklima,esinizin ailesi geldi ne yalan soyluyum,esinizi sizin yoklugnuzda doldurmuslar diye dusundm,yazinizin ilerleen yerlerinde kv.aradim ben karismam,zaten beni de istememis yazdiginizi okuyunca ,dogru dusundugumu anladim..yazik gercekten..gelini sevebilir yada sevmeyebilir kaynana,ana oglu evlendiyse,birde cocuk bekleniyorsa,oglu bu ilskiye sahip cikamiyorsa annesi cikabilmeli,yani yapici olabilmeli bir yuva bu kadar kolay yikilmamali,bunu da en cok buyukler bilir sozde ama,sizinkilerde bu anlattiklarimdan eser yok malesef..
Ortalik biraz sakinlessin,bekleyin derim ben.sonra esinizle konusmaya calisirsiniz sirf bebeginizin hatri icin,her iliskinin aldatma siddet olmadikca bi sansi daha oldugunu dusunuyorum,ozellikle bebek varsa..allah hayirlisini versin.siz konusursunuz oldu oldu,olmadi birakirsiniz ama ilerde icinizde bir ukde kalmaz.elimden geleni yaptim.kovuldgum halde yine konusmaya gittim,olumlu gelmeyen esimdi dersiniz,onun rahatligi olur yani icinizde.hakkinizda hayirlisini diliyorum.

Son düzenleme:
Ne vicdansız şerefsiz bir insanmış eşiniz. Hamile bir kadını sokağa atacak kadar gözü dönmüş sakin geri dönmeyin. Nafakayi seve seve degil zorla verecek yok öyle bişey hatta gece yarisi evden kovdugunuda davada söyleyin tazminat davası açın...

Siz niye cıkıyorsunuz ki evden?Ev ona mı ait?Egee degilse o pılını pırtını toplayıp gitseymiş.Şu kv anlamak cok zor "ben karışmam" nasıl bir cümledir bu,hic anlamam kendi evliligimdede anlayamadım....

Biraz zamana bırakın,sakinleşin tekrar konuşursunuz?Bebeginizde olcakmış.Şunu merak ettim bebeginiz ikinizde isteyerek mi oldu?

Hayır ev kira ama sadece o çalıştığı için evin kirasını o ödüyor o yüzden o ev onunmuş. Onun olsun artık bir önemi yok zaten. Bebeğimiz planlı olmadı ama istenmeyen bir bebekte değildi. Beni ilk evden kovuşu değil bu daha öncede kovmuştu.

ben karışmam ne demektir ya, gereksiz insan sen karışmayacaksan niye varsın o zaman, eşinin durup dururken bağırmaya başlaması, annemden özür diliceksin falan demesi ve kv nin babane tavrı bana eşini annesinin doldurduğunu düşündürttü
herkesin bi karakteri var, insan karakterini değiştirmez kimseye karşı sıcakkanlı olmak zorunda değilsin, boy kısmına değinmiyorum bile bu kadar zırva bi sebeb olamaz
bence arayı biraz soğut arama bi süre, ama bana kalırsa boşanmamalısın hamile halinle, barış dalı uzatırsa kabul et
ha senin sıran gelmeyecek mi elbet gelecek ama şuan çok güçsüzsün, çocuğunu doğur gücünü topla sonra, o zamana kadar idare et derim

:53::53::53::53::53::53:
Eşinizi ailesi dolduruyor
Siyah yerler ailesinin düşünceleri, eşinize bunlar anlatılıyor durmadan...bu açık ve net.Kırmızı yerlerden annesi olacak kadın müsvettesinin sözlerinden bu anlaşılıyor zaten.
İçten pazarlıklı, sinsi karaktersiz gibi bir aileye düşmüşsünüz.
Eşinizde de ne biçim bir adammış oksijen israfı resmen, düşmanı yapmaz insanın hamile karını gece evden kovuyor...her türlü hakareti hak ediyor
Eşşek gibi de nafaka verecek, hiç davayı mı açıyor ne yapıyorsa yapsın kendi ayağınızla isteğinizle dönmeyin eve...
Ben olsam tüm çevresine bir güzel rezil ederdim, ailesini de rezil ederdim...
Adamın akli dengesi bile bozuk olabilir insan karısına nasıl yapar bunları ya..Allah yardımcınız olsun.

Eşiniz evlenip yeni bir hayat kurduğunun hala farkında değil ya da alışamamış
ailesine fazla düşkün
Sanırım ailesi de dolduruyor, günahlarını almak istemem ama
Allah yardımcınız olsun

O kadar kötüyüm ki aslında annem daha fazla üzülmesin diye ne ağlayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. İçime içime ağlıyorum taş gibi oldum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bugün izinli perşembe günü işe gidecek o yokken eve gidip eşyalarımı toplayacağım. Çok üzgünüm. Daha 10 aylık evliyim. Bir yıl bile olmadı evleneli. İnsanın hayatta başına her şey gelebiliyormuş demekki. İnanın eşimin böyle bir insan olduğunu asla ama asla bilmiyordum. Ben onun bu yüzünü geç gördüm maalesef.

Ben onu çocukla korkutmayacakmışım. Dedesi 15 günlük çocuğunu bırakıp gitmiş. Hamile olmam onu ilgilendirmezmiş. Sadece yazıklar olsun diyorum. Aslında eşime söylemek istediğim o kadar çok şey var ki ama aramakta istemiyorum. İçim çok dolu.

O kadar kötüyüm ki aslında annem daha fazla üzülmesin diye ne ağlayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. İçime içime ağlıyorum taş gibi oldum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bugün izinli perşembe günü işe gidecek o yokken eve gidip eşyalarımı toplayacağım. Çok üzgünüm. Daha 10 aylık evliyim. Bir yıl bile olmadı evleneli. İnsanın hayatta başına her şey gelebiliyormuş demekki. İnanın eşimin böyle bir insan olduğunu asla ama asla bilmiyordum. Ben onun bu yüzünü geç gördüm maalesef.

Ben onu çocukla korkutmayacakmışım. Dedesi 15 günlük çocuğunu bırakıp gitmiş. Hamile olmam onu ilgilendirmezmiş. Sadece yazıklar olsun diyorum. Aslında eşime söylemek istediğim o kadar çok şey var ki ama aramakta istemiyorum. İçim çok dolu.

şu son paragrafın bile başkalarının lafları, muhtemelen annesinin, eee marifet mi etmiş yani dedesi, hayret bişey ya
kaç aylık hamileydin canım

insanlıktan nasibini almamış Allah korkusu olmayan erkek müsvettesi bunlar. Eğer ailen ile yaşayabileceksen boşanmalısin canim çünkü normal degil bunlar. Daha gençsin bebeğine tutun. iş bulur çalışırsın ilerde. Hayatını böylelerin 3 kuruşluk parayi, evi başına kakan erkekle geçirmezsin. eminim bu adama sevgin de kalmamıştır. Allah yardimcin olsun ve illaki olacaktir inşallah canim..

Son düzenleme:
Sabah sabah cok gerildim:47: hicmi Allah korkusu yok bunlarda ya bu kadar mi tas kalpliler.. Arkaasim Allah yardimcin olsun emin ol sen feraha cikarsinda esin olacak yaratikla anasi nolur tartisilir bence sabret o herif doguma yakin gelecektir .. cocugunu evinde dogur isini gucunu bul sonrada bosan bu kadar salaklik olmaz

Beş buçuk aylık hamileyim.

Bir avazda dogur canim...
Adam deli mi? Beeee
canim adamin sana dedikleri sanki bori ona soylemiski oyle tekrarliyor sana karsi ...
DIK DUR BASINI ASLA EGME ....KARSISINDA GUCLU BIR KADIN GORSU KI KORKSUN
o bunlari soylerken o hic umursamadgnizi gosterin knstrmyn ...
ayaklarnza kapansin gerci adam adam degil ki sinirlenesin kufur edesin ....

şu saatten sonra o aşağılık şerefsizle barışırsan sen adam değilsin ben sana diyim:47:...öyle adama ki adam değil çocuğun sıfatını göstermeyeceksin..kendi ayaklarının üzerinde dur...aaa sabah sabah sinirlerim zıpladı.o kaynanan olacak basit kadında tam bir şerefsizmiş..kimse kusura bakmasın.:19:

Ona muhtac oldugununu sanip istedigi gibi at kosturuyor. Onca hakaretten sonra o eve bir sure donmemelisin . En azindan butun iliskini kes. Belki akli basina gelir, gelmezse de yapacagin sey belli.:19:

Yasadiklariniza üzüldüm esin cok kotu davranmis sana. Icinde yasadigi bi birikimin patlamasi diye düşünüyorum
Sakinlesecektir. Fazla uzulmemeye calisin biliyorum elde degil ama hamilesiniz ve bir can tasiyorsunuz unutmayin lütfen.
Bu olayda deginmek istedigim bir nokta var. Bu forumda defalarca kadinin muhakkak calismasi ve kendi ayaklari uzerinde durmasi gerektiğini ifade ettim . Ama maalesef cogu zaman ev hanimi bayanlar tarafından hakarete dahi ygramisligim oldu bu dusuncem yüzünden. Aldigim cevap kocam bana bakmak zorunda oldu hep.
Iste goruyoruz ki kadinin kim ne derse desin kendi ayaklari uzerinde yasamaya calismasi şart. ...... dumyanin binbir türlü hali var her durumda kendi hayatini idame ettirebilmesi gerekli. .
Simdi bi isiniz olsaydi ne o adama eyvallahiniz olurdu ne de o adam size boyle dusunmeden davranabilirdi......
Bu düşünce benim cevremde isyerimdeki erkeklerde de mevcut olan bir düşünce calismayan kadına; para yiyen hazirci uyanik gozuyle bakiyorlar..

Back
X