Merhaba kızlar biz 3 aile kampa gittik eşim ben ve çocuğumuz kaynanam ve çocukları bide akrabaları vardı. Bebeğim 1.5 yaşındaki memedn kestim ve haliyle üzerime çok düştü beni çok bunalttı babası dahi kimseye gitmedi sürekli beni istedi ben bunun stresini yaşarken herkesin anlayışlı özelliklede eşimin beklerdim. İnanın kahvaltı bile yapamadım ne oturabıldım ne de uyuyabildim 1 ay oluyo memeyi bırakalı. eşim arabanın anahtarını bana vermişti biryere koy kaybolmasın diye ben tabi o stresle dalgınlıkla arabanın gözüne koydum anahtarı arabadan almadım. döndüğünde sordu anahtar nerede diye almadım ben arabanın içinde dedim baktı bulamadı ben dedim arabanın içinde ben arabadan almadım anahtarı dedim ve bana birden herkesin içinde bağırmaya başladı yalancısın diye bir kerede değil kaç kere herkes duydu artık sinirlendim ve bende sesimi yükselttim sen bana yalancı diyemezsin diye sonra ordan eğildi kimse duymasın diye ve bana dediki kaynanamda yanımdaydı o duydu eve gidince senin ağzından burnundan kan getircem bekle sen dedi bunu kim duysa çıldırır . bende yüksek sesle hadi burda yap sıkıyorsa dedim eve gidince ağzından burnundan kan getircem diyo şuna bak terbiyesiz dedim (şiddet uygulayan biri değil) kaynanam bana bağırıyor sus sus diye.demiyor ki oğlum o nasıl konuşma öyle diye ona kızması gerekirken sürekli bana sus diyo bana kızıyor. dedim sen oğluna desene herkesin içinde nasıl davranıyosun karına o nasıl konuşma öyle diye onu uyansana dedim başladı ağlamaya beni herkese rezil ettiniz diye dedim sen mi rezil oluyorsun o bana bağırıyor sen mi rezil oluyorsun dedim ağlaya ağlaya gitti bizi bırakıp ve eve dönecektir telefonunu da almamış 1 saat onu aradılar heryerde çok aloğon yapmayı seviyor. Buldular onu arabaya bindik ve eşim ailesinin yanında bağıra bağıra valla ben bunu boşıcam dedi kaç kere dedi hemde bende boşarsan bi imzaya bakar dedim beni istemeyeni yanında durmam ben naptım bi namussuzluk mu yaptım başını mı öne eğdim senin dedim.neymiş o bana bağırsın çağırsın ben sessiz kalayım olay buymuş . Kaynanam hala bana sus sus diye bağırıyor bu arada bende dedim seninde kızların var kocaları böyle yapsa o zaman da sus diyecekmisin bakalım dedim dövsün öldürsün eger kocasının sözüne cevap verirlerse dövsün bende oh iyi yapmışsın diyecek dedi ve hala oğluna nasıl destek veriyor akıl veriyor ona hatasını anlatması gerekirken eşim yediğim den içtiğim suya kadar haram zıkkım olsun sana dedi benim paramla da hiçbirşey yeme içme dedi 2 gündür hiçbirşey yemiyorum . Keşke evşenmeseydim senle dedi seni tanımasaydım dedi bunlar yenilir yutulur lafmı