Kaynanam ve eşim artık çok yoruldum

Kocam suçlu zaten anne olarak oğlunu susturmayı bilmeliydi herkes bana yüklendi
Belli ki erkeklerin öfkesinden korkulan bir aile. Kadın sana sus demekle koruduğunu düşünmüş bile olabilir. Gerçekleştiremeyeceğiniz şeylerin blöfünü yapmayın birbirinize. Anne baba olmuşsunuz hala ergen ergen tripler. Eşin zaten berbat bu tavırları son bulur sanma, hep yapar. Tedavi olması lazım.

birbirinizde sorumlu olduğunuz kişi eşiniz. hem size başkalarının yanında bu muameleyi yapmayacak, hemde diyelimki bir hayvanlıktır yaptı o zamanda üzerine vazife olmayan annesine sen karışma bu bizim aramızda diyecek.. ama ikisinide yapmıyor.
siz de boşanmayacaksınız. o anda susup kendinizi ezdirmemişsiniz. tavrınızı devam ettirin. yapabiliyorsanız gidin ailenizde kalın bir süre

Kurban değil asıl olan orda oğluna gaz vermesi ona yapar eder sen susacaksın demesi
O onun annesi doğru yanlış tarafı belli,siz tüm suçu kb atıp minnoş kocanızla yaşamaya devam,tatlı rüyalar,en büyük yalanı kendinize söylüyorsunuz....

Şiddet gösteren biri değil o olayın 1 önceki günü yemeğe çıkardı çok güzel davrandı asıl sorun hep ailesinin yanına gelince değişiyor
Kendimizi kandırmaya gerek yok kocan kötü biri. Yemeğe çıkarmışmış madalya mı takalım çıkardıysa iyi bir insan, bir koca ailesinin yanında da evdede iyi davranır.

Evde böyle değil ailesinin yanına gelince çok değişiyor bu olaydan 1 gün önce beni yemeğe çıkardı çok güzel zaman geçirdik ama ailesi ve arabaları olunca tanıyamıyorum
hayır tamamen ve her zaman böyle
çoktan bıkmış usanmış ilk fırsatta içindeki tüm pislikler ortaya dökülmüş
paramla hiç bir şey yeme diyen insanın evinde nasıl duruyorsunuz
daha o arabaya binmeden doğru babanızın evine gitmeniz gerekirdi

E o zaman aç kalarak ölmek de bi tercih.
Çalış: yok, bebeğim düşkün.
Boşan: yok, babama ayıp olur.
Aç kalmak: ok bu güzel
çalışanların çocuğu düşkün değil çünkü
biz sokakta bulduk
5.5 aylık doğan çocuğum kuvözden kreşe direk geçiş yaptı

"Bebeğim bana düşkün, çalışamam" nasıl bir bahanedir?
Çalışan kadınların bebekleri düşkün değil mi annelerine? "Kim bu kadın ya, çok da fifi" mi diyorlar annelerini görünce?
Bir siz sevip seviliyorsunuz sanıyorsunuz herhalde.

Kayınvalidenizi boşuna suçluyorsunuz. Adam sizi dayakla tehdit etmiş. Bugün sinirle bunu söyleyen yarın sinirle döver. Yalnız olsanız o an yapardı belki.
Aç kalmanıza değiyor mu yani şu adam?

Ben kayinvalide de hiç suç bulmadım. Muhtemelen bu ilk kavga değil ve kadın oğlunun susmayacağını bildiği için size sus demiş. Benim yanımda toplumda bu şekilde kavga eden birileri olsa bende sunacağını düşündüğüm kişiye sus derim hele birde çevrede başka tanıdığım insanlar olacak. Rezil oldum diye ağlarım djdjdj. Bence kayınvalideden önce kocanızı yargılayın. Sonradan eşinize yaptığı davranışın yanlış olduğunu anlatması hoş olurdu ama öyle bir görevi de yok. Koskocaman insanlarsınız sorunlarınızı kendiniz çözebilmelisiniz

Severek evlendikgerçekten çok soğudum ama bebeğimiz var çok küçük ben napcamı bilmiyorum babam evlendirirken ben ne severek evlenenler gördüm 1 sene bile olmadan boşanan dedi sırf sevdiğine vercem ilerde baba senin yüzünden deme diye dedi ve ben bunu kendime yediremiyorum
Bebeğiniz olduğu için durumun çok daha zor olduğunun farkındayım. Benim de var ve eskiden boşanmak bir zorsa şimdi on zor benim için bebeğimden dolayı. Babasından ayrılmasını sadece haftasonu görmesini istemem eşim de kaldıramaz oğlum da üzülür. Ama bunları genel hali sessiz sakin mutlu bir aile için söylüyorum. Bebeğim mutlu bir ailede büyüyor ve çok mutlu güleç bi bebek. Bir kere eşimle kötü kavga ettik o gün ağladı susturamadık. Gece de kâbus gördü yine ağlaya ağlaya uyandı. Bir daha asla ne olursa olsun çocuk görmeyecek dedim. Sadece bir kavgadan o mutlu çocuğun ne hale geldiğini gördüm her şeyi unuttum sadece buna odaklandım. Eşimin ağzımı yüzümü kırmakla tehdit ettiği bir ortamda oğlumun halini asla düşünemiyorum ona en büyük kötülük olurdu öyle bir ailede büyümek. Ya eşinizi bir şekilde yola getireceksiniz ya da blöf yapmayacaksınız bu konuda. Her bebek mutlu bir ailede büyümeyi hak eder

Severek evlendikgerçekten çok soğudum ama bebeğimiz var çok küçük ben napcamı bilmiyorum babam evlendirirken ben ne severek evlenenler gördüm 1 sene bile olmadan boşanan dedi sırf sevdiğine vercem ilerde baba senin yüzünden deme diye dedi ve ben bunu kendime yediremiyorum
e sen de bunlardan birisin iste.
"hakliymissin baba" de don.
bu serefsizle yasanir mi? cocugum icin katlaniyorum diyorsun sanki bu karakterde serefsiz cocuguna cok baba olacak
ondan da kisacak, ona da kizinca birseyleri haram edecek, belki dovecek
zavalli cocugun konfor alani bu babayla yasadigi ev oldugu icij aynisini bulup o da cekecek. bu daha mi iyi?

Hiç onurlu bir duruşunuz yok, önce kendinize saygınız olsun. Şu lafların üstüne adama ‘ sıkıysa boşan vb’ nasıl diyebiliyorsunuz? Adam sizden nefret ediyor ama siz bunu görmezden gelip o boşamadıkça hayata birlikte devam edeceksiniz. İki gün sonra sevişeceğinize de hiç şüphem yok. Patlatın bir çocuk daha oh sefanız olsun.

Bebeğiniz olduğu için durumun çok daha zor olduğunun farkındayım. Benim de var ve eskiden boşanmak bir zorsa şimdi on zor benim için bebeğimden dolayı. Babasından ayrılmasını sadece haftasonu görmesini istemem eşim de kaldıramaz oğlum da üzülür. Ama bunları genel hali sessiz sakin mutlu bir aile için söylüyorum. Bebeğim mutlu bir ailede büyüyor ve çok mutlu güleç bi bebek. Bir kere eşimle kötü kavga ettik o gün ağladı susturamadık. Gece de kâbus gördü yine ağlaya ağlaya uyandı. Bir daha asla ne olursa olsun çocuk görmeyecek dedim. Sadece bir kavgadan o mutlu çocuğun ne hale geldiğini gördüm her şeyi unuttum sadece buna odaklandım. Eşimin ağzımı yüzümü kırmakla tehdit ettiği bir ortamda oğlumun halini asla düşünemiyorum ona en büyük kötülük olurdu öyle bir ailede büyümek. Ya eşinizi bir şekilde yola getireceksiniz ya da blöf yapmayacaksınız bu konuda. Her bebek mutlu bir ailede büyümeyi hak eder
Mutlu evliliğinizi bu kadar anlattığınız bu mesaj, kesin konu sahibi için çok yardımcı olmuştur

Son düzenleme:
Merhaba kızlar biz 3 aile kampa gittik eşim ben ve çocuğumuz kaynanam ve çocukları bide akrabaları vardı. Bebeğim 1.5 yaşındaki memedn kestim ve haliyle üzerime çok düştü beni çok bunalttı babası dahi kimseye gitmedi sürekli beni istedi ben bunun stresini yaşarken herkesin anlayışlı özelliklede eşimin beklerdim. İnanın kahvaltı bile yapamadım ne oturabıldım ne de uyuyabildim 1 ay oluyo memeyi bırakalı. eşim arabanın anahtarını bana vermişti biryere koy kaybolmasın diye ben tabi o stresle dalgınlıkla arabanın gözüne koydum anahtarı arabadan almadım. döndüğünde sordu anahtar nerede diye almadım ben arabanın içinde dedim baktı bulamadı ben dedim arabanın içinde ben arabadan almadım anahtarı dedim ve bana birden herkesin içinde bağırmaya başladı yalancısın diye bir kerede değil kaç kere herkes duydu artık sinirlendim ve bende sesimi yükselttim sen bana yalancı diyemezsin diye sonra ordan eğildi kimse duymasın diye ve bana dediki kaynanamda yanımdaydı o duydu eve gidince senin ağzından burnundan kan getircem bekle sen dedi bunu kim duysa çıldırır . bende yüksek sesle hadi burda yap sıkıyorsa dedim eve gidince ağzından burnundan kan getircem diyo şuna bak terbiyesiz dedim (şiddet uygulayan biri değil) kaynanam bana bağırıyor sus sus diye.demiyor ki oğlum o nasıl konuşma öyle diye ona kızması gerekirken sürekli bana sus diyo bana kızıyor. dedim sen oğluna desene herkesin içinde nasıl davranıyosun karına o nasıl konuşma öyle diye onu uyansana dedim başladı ağlamaya beni herkese rezil ettiniz diye dedim sen mi rezil oluyorsun o bana bağırıyor sen mi rezil oluyorsun dedim ağlaya ağlaya gitti bizi bırakıp ve eve dönecektir telefonunu da almamış 1 saat onu aradılar heryerde çok aloğon yapmayı seviyor. Buldular onu arabaya bindik ve eşim ailesinin yanında bağıra bağıra valla ben bunu boşıcam dedi kaç kere dedi hemde bende boşarsan bi imzaya bakar dedim beni istemeyeni yanında durmam ben naptım bi namussuzluk mu yaptım başını mı öne eğdim senin dedim.neymiş o bana bağırsın çağırsın ben sessiz kalayım olay buymuş . Kaynanam hala bana sus sus diye bağırıyor bu arada bende dedim seninde kızların var kocaları böyle yapsa o zaman da sus diyecekmisin bakalım dedim dövsün öldürsün eger kocasının sözüne cevap verirlerse dövsün bende oh iyi yapmışsın diyecek dedi ve hala oğluna nasıl destek veriyor akıl veriyor ona hatasını anlatması gerekirken eşim yediğim den içtiğim suya kadar haram zıkkım olsun sana dedi benim paramla da hiçbirşey yeme içme dedi 2 gündür hiçbirşey yemiyorum . Keşke evşenmeseydim senle dedi seni tanımasaydım dedi bunlar yenilir yutulur lafmı
Ayrıl. Boşan. Terk et. Bırak. Affetme. Unutma.

Kocam suçlu zaten anne olarak oğlunu susturmayı bilmeliydi herkes bana yüklendi
Koca adamı anası veya herhangi biri susturmakla sorumlu olamaz. Çünkü koca adam nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeli.

Bu arada bebeğin varken cümbür cemaat kampa gitmeniz aşırı mantıksız olmuş. Göz göre göre eziyet çekmeye gitmişsin.

Mutlu evliliğinizi bu kadar anlattığınız bu mesaj, kesin konu sahibinin içini çok yardımcı olmuştur
Ben burda kavgamızın çocuğu ne kadar etkilediğini belirtmek için böyle anlattım
Normalde çok mutluyken o gün mahvoldu ve her günün böyle olduğu bir aile düşününce çocuk için evli kalmak çocuğa daha büyük kötülük demek isterim mesajımda
Sizin anladığınız tarzda bir niyetim olmadı

Ben burda kavgamızın çocuğu ne kadar etkilediğini belirtmek için böyle anlattım
Normalde çok mutluyken o gün mahvoldu ve her günün böyle olduğu bir aile düşününce çocuk için evli kalmak çocuğa daha büyük kötülük demek isterim mesajımda
Sizin anladığınız tarzda bir niyetim olmadı
Anlıyorum doğrudur ama konu sahiplerinin sıkıntılarını anlattıkları böyle konularda güzel evliliklerini anlatanlar olunca üzüntülerinin daha da arttığını düşünüyorum.

En sinir olduğum kaynanam dahil olması o araya girmeseydi olay bu kadar büyümezdi söyledimde eşler tartışırken araya üçüncü kişi girmez karışma diye artık çok bunaldım eşimden de soğudum ailesinden de herşey bebeğim için
Siz de milletin içinde kavga etmeyiverseydiniz. İnsanlar eğlenmeye gitmiş güya. Hem onların burunlarından getirmişsiniz hem de hala şikayet ediyorsunuz. Kavganızı evinizde yapın

Back
X