Kaynanam ve eşim artık çok yoruldum

Bahane değil çalışamam bana çok düşkün onun psikolojisini de düşünüyorum ama artık aynı evde yaşamak bile istemiyorum eşimle
He milletin bebekleri anneden nefret ediyoe sanki iyi kal evde dayak ye hakaret işit sonra hiçbir şey olmamış gibi seviş kaynanayı suçla

hepsini geçtim adam yediğin içtiğin haram olsun demiş siz hala o evde oturuyorsunuz.
bu adam sizi her seferinde aşağılamaya devam eder çünkü sizden bir yaptırım görmüyor. iki bağırıp çocuğu bahane edip oturuyorsunuz neticede oturduğunuz yerde..

Neyi bekliyorsunuz suan siz. Size sizi bosayacam diyen bir aptala ne hala ne yaptim ki diye soruyorsunuz ya ben anlamiyorum. Kaynanana sasirmiyorum bu adamin annesinden cok farkli bir sey beklemek hayal olur ama sorun senin o kocanda. Benim paramla yemek yeme diyen biri insan olamaz o kadar. Git boşanma dilekçesini ver bence hemen rezil herif

Bahane değil çalışamam bana çok düşkün onun psikolojisini de düşünüyorum ama artık aynı evde yaşamak bile istemiyorum eşimle
Yav her çocuk anneye düşkündür bu ne demek. Biz bırakıyoruz diye psikolojilerini düşünmüyoruz, kötü anne miyiz?
Konudan bağımsız sinirim bozuldu

Merhaba kızlar biz 3 aile kampa gittik eşim ben ve çocuğumuz kaynanam ve çocukları bide akrabaları vardı. Bebeğim 1.5 yaşındaki memedn kestim ve haliyle üzerime çok düştü beni çok bunalttı babası dahi kimseye gitmedi sürekli beni istedi ben bunun stresini yaşarken herkesin anlayışlı özelliklede eşimin beklerdim. İnanın kahvaltı bile yapamadım ne oturabıldım ne de uyuyabildim 1 ay oluyo memeyi bırakalı. eşim arabanın anahtarını bana vermişti biryere koy kaybolmasın diye ben tabi o stresle dalgınlıkla arabanın gözüne koydum anahtarı arabadan almadım. döndüğünde sordu anahtar nerede diye almadım ben arabanın içinde dedim baktı bulamadı ben dedim arabanın içinde ben arabadan almadım anahtarı dedim ve bana birden herkesin içinde bağırmaya başladı yalancısın diye bir kerede değil kaç kere herkes duydu artık sinirlendim ve bende sesimi yükselttim sen bana yalancı diyemezsin diye sonra ordan eğildi kimse duymasın diye ve bana dediki kaynanamda yanımdaydı o duydu eve gidince senin ağzından burnundan kan getircem bekle sen dedi bunu kim duysa çıldırır . bende yüksek sesle hadi burda yap sıkıyorsa dedim eve gidince ağzından burnundan kan getircem diyo şuna bak terbiyesiz dedim (şiddet uygulayan biri değil) kaynanam bana bağırıyor sus sus diye.demiyor ki oğlum o nasıl konuşma öyle diye ona kızması gerekirken sürekli bana sus diyo bana kızıyor. dedim sen oğluna desene herkesin içinde nasıl davranıyosun karına o nasıl konuşma öyle diye onu uyansana dedim başladı ağlamaya beni herkese rezil ettiniz diye dedim sen mi rezil oluyorsun o bana bağırıyor sen mi rezil oluyorsun dedim ağlaya ağlaya gitti bizi bırakıp ve eve dönecektir telefonunu da almamış 1 saat onu aradılar heryerde çok aloğon yapmayı seviyor. Buldular onu arabaya bindik ve eşim ailesinin yanında bağıra bağıra valla ben bunu boşıcam dedi kaç kere dedi hemde bende boşarsan bi imzaya bakar dedim beni istemeyeni yanında durmam ben naptım bi namussuzluk mu yaptım başını mı öne eğdim senin dedim.neymiş o bana bağırsın çağırsın ben sessiz kalayım olay buymuş . Kaynanam hala bana sus sus diye bağırıyor bu arada bende dedim seninde kızların var kocaları böyle yapsa o zaman da sus diyecekmisin bakalım dedim dövsün öldürsün eger kocasının sözüne cevap verirlerse dövsün bende oh iyi yapmışsın diyecek dedi ve hala oğluna nasıl destek veriyor akıl veriyor ona hatasını anlatması gerekirken eşim yediğim den içtiğim suya kadar haram zıkkım olsun sana dedi benim paramla da hiçbirşey yeme içme dedi 2 gündür hiçbirşey yemiyorum . Keşke evşenmeseydim senle dedi seni tanımasaydım dedi bunlar yenilir yutulur lafmı
kaynananı s..et bacım eşin kafayı yemiş. eğer eşin adam olsaydı zaten kaynanan gözüne batmazdı. vay pislik vay sana ne laflar etmiş öyle psikopat gibi. yani asla konuşma tepkini de belli et bu affedilecek bi durum değil.

En sinir olduğum kaynanam dahil olması o araya girmeseydi olay bu kadar büyümezdi söyledimde eşler tartışırken araya üçüncü kişi girmez karışma diye artık çok bunaldım eşimden de soğudum ailesinden de herşey bebeğim için
Kayınvalideyi neden sucluyorsunuz kadın araya girmemiş ki eşiniz size bagırıp çagırmaya başlamış seni döveceğim agzını burnunu kıracağım diye siz de ona karşılık bagırıp çağırmışsınız burada suçlu eşiniz kayınvalideniz değil kavgayı büyütende ortalığı karıştıran da eşiniz.

En sinir olduğum kaynanam dahil olması o araya girmeseydi olay bu kadar büyümezdi söyledimde eşler tartışırken araya üçüncü kişi girmez karışma diye artık çok bunaldım eşimden de soğudum ailesinden de herşey bebeğim için
Kaynananın bir suçu yok, suç kocanda. Kaynananmı diyor oğluna karını milletin içinde aşağıla diye.

Şiddet gösteren biri değil o olayın 1 önceki günü yemeğe çıkardı çok güzel davrandı asıl sorun hep ailesinin yanına gelince değişiyor

Eşiniz yeni mi reşit oldu? Babanızla alakalı bir meseleyi kimse bilmesin annenlere söyleme dediğiniz halde arabayı alma bahanesiyle gidip kayınvalidenize yetiştirmiş, telefonda da görümcenize anlatmış, ağzında bakla ıslanmayan evde konuşulanları annesine yetiştiren bir çocuk eşiniz.
Büyümemiş, olgunlaşmamış birinin dövmeyeceğinin de garantisi yok, mesele kayınvalideniz değil eşinizin tutarlı biri olmaması, insan evde nasılsa ailesinin yanında da öyle olur, evde başka annesinin yanında başkaysa, biz ona karakteri oturmamış nereye çekerlerse oraya giden insan diyoruz.

Kusura bakmayın ama çok gurursuzsunuz. Bebeği bahane edip hiç bir aksiyon almayacaksiniz belliki.Gercekten gururunuz olsa açarsınız dava boşanma celbini sokardiniz onun bogazina

Herkes boşa konuşmuş, bu profildeki insanlar boşanmaz. Boşanmak kelimesini aklınca rest olarak kullanır, zaten adam farkında. Tutup sana küfür eden, evde yemeni içmeni haram eden adamla bir kadın evli kalıyorsa o kadına verilecek bir akılda yok bana göre.
Kocası yemeğe çıkardı diye bir şey sanıyor normal çiftlerin rutin yaptığı bir olay, kaynanasına kusur buluyor belki kadın oğlunun öfkesinden korktu o yüzden sus dedi zamanında şiddet gören kadınlar hele 50+ yaş grubu erkek öfkesinden çok korkar.
Tüm bunlara rağmen yeni doğurmuş karısına bi lokma ekmeğini haram eden bir adam var karşısında. Bu küfürden daha ağır değil mi? Nasıl yedirebilir insan kendine? Her şeyi geçtim bu nasıl sevgisizlik.
Siz hayatınızda hiç sevilmediniz heralde ki bunu sevgi sanıyosunuz, çocuğunuza çok yazık sevgi dili sizin neyse onunda o olacak.
Aç karnına oturun evde, kocanızdan kaynananızdan özür dileyin el etek öpün, dövmesin diye de sinirlendirmeyin. Başınızda kocanız olsun

Severek evlendikgerçekten çok soğudum ama bebeğimiz var çok küçük ben napcamı bilmiyorum babam evlendirirken ben ne severek evlenenler gördüm 1 sene bile olmadan boşanan dedi sırf sevdiğine vercem ilerde baba senin yüzünden deme diye dedi ve ben bunu kendime yediremiyorum
Dedi ki bi psikolog" bir ucak için pahalı bi bilet aldınız. uçağın düşeceğini bilseniz bilet parasına üzülür müsünüz?
Yani ne kadar sevdin, emek verdin değil. Ucak düşecek. Giden zamana emege üzülme, sen kendini kurtarmaya bak

Kayınvalideniz haklı değil ama eşiniz ve siz başka insanların yanında kavga ettiğiniz için o da ancak bu şekilde kavganın durdurulacağını düşünerek size yönelmiş. Kayınvalidelere bizim kültürümüzde anne diyoruz ama kimse kimsenin annesi gibi olamaz, eninde sonunda annesi olduğu için eşinizi kayıracaktır. Bu durum görümce, kayınbirader ve diğer eş aile üyeleri için de geçerli. Kimse kan bağı olan kişiyi bırakıp sizi savunmaz. Nadirde olsa öyle insanlar da var ama sizinkiler öyle görünmüyor. Bunun bilincinde olarak adalet arayın yani. Ayrıca eşinizin verdiği detaylar o kadar kötü ki... Adam ağzını yüzünü dağıtacağım demiş resmen, siz hala kayınvalidenin peşindesiniz.

Eşiniz size herkesin içinde bağırdı sonra da ağzından burnundan kan getirtcem dedi, bu da kaynananın mı suçu? Sonra siz yüksek sesle bunu söyleyince kadın sus dedi rezil olmayalım, belli ki el iyisi oğlunun reziliği ortaya çıkarsa rezil olacak diye düşünüyor sus diyor, ha ondan sonra oğluna destek çıkması da yanlış tamam da önce sizin eşiniz şiddetle kanla tehdit etti sizi, nasıl kayınvalide araya girmeseydi bu kadar büyümeyecekti daha ne büyüsün? Adam neler yapmış, neler demiş.

Back
X