Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

Daha önce konu açmıştım bayramda teyzemlerin yanına gideceğim kavga ettik diye. Sonra konu tatlıya bağlandı. Beni elleriyle yolcu etti bindirdi otobüse. Bayramın ilk günü kayınvalidemi aradım bayramlaşmak için. Eşim kedimi benim haberim olmadan kayınvalidenin evine götürmüş. Bende eşimi aradım kedi 6. kattan düşmüştü depresyondan yeni çıkmıştı. Yabancı yerde yapamaz akşam eve götür diye. Telefonda bana bağırmaya başladı hakaret etmeye başladı. Ben kendimden geçtim. Ağlamaya başladım yere düştüm. Neyse kayınvalidem ile kayınpeder eve götürmüşler kedimi.

Daha sonra eşimle telefonda konuşurken konu başka yerlere geldi. Benim teyzemlere gitmemden açıldı. Annemleri evinde istemiyormuş bana bin tane küfürler. Ben bundan sonra o olmadan bir yere gidemezmişim. Bana ve aileme etmediği hakaret kalmadı. Sonra yine ben aradım sinirle söyledim dedi özür diledi. Ertesi gün eve geri döndüm. Telefonda da gayet normal konuşuyorduk. Eve geldim. Tam yatacağım birden bağırmaya hakaret etmeye başladı tekrar. Ne olduğunu anlamadım. Bana annemlerden özür dileyeceksin diye bağırmaya başladı. Ondan sonra bizim ne olduğu belirsiz bir ailemizin olduğunu söyledi. Kendi ailesinin soyadlarını sıralamaya başladı. Ben vekalet vereceğim boşanacağım dedi. Sabah pılını pırtını topla git dedi. Çocuğuna da kendin bak dedi. Annenin yanında rezil ol dedi.

Bende bu kadar hakarete dayanamadım. Giyinip gecenin köründe evden çıktım. Telefonumu alacaktım. Bana çabuk çabuk dedi beni kovaladı. Ne edepsizliğim ne terbiyesizliğim kaldı. Ben ona kumpas kurmuşum. İşe girmemişim. Tuzak kurmuşum ona. Asıl anlayamadığım nokta bu. Eşim zengin değil malvarlığı yok. Neyine tuzak kurdum anlayamadım. Yoldayken annesini aradım. Oğlun beni evden kovdu dedim. Bir kere hamile kadın geceyarısı sokağa yollanır mı demedi. Ben karışmam dedi. Beni ilk baştan tasvip etmemiş. Sebepte boyumun eşimden uzun olmasıymış. Velakin böyle arkadaşlar. Dün gece annemlere geldim. Bilmiyorum ne olacak. Boşanacak mıyız boşanmayacak mıyız. Ha bu arada barışmak için kimseyi başına toplamayacakmışım. Ben ne kötü bir insanmışım meğer. Sıcakkanlı olmadığım için boyum uzun olduğu için kedimi düşündüğüm için. Çocuk eşiminde çocuğu bu arada. Ama o bana çocuğuna kendin bak dedi. Piçine deseydi de tam olsaydı. Nafaka falanda vermezmiş. Karışık yazdım kusura bakmayın.
onu aldatmadıysan nafakanı alırsın kendıne de cocuguna da acsın davayı boşanma ıstedıklerını almadan bu kadar hakarete rağmen kararsız olman da sasırttı beni ne demek boşanacakmıyız bı tutacak yerı kalmamıs karnı burnunda sokağa atılmıssın bunun için bıle dava açsan haklı çıkarsın tabı farklı seyler yoksa

bazen merak ediyorum şu sokakta yalnız bi çare dolaşan gariban adamları

acaba hayırsız evlad kurbanımı :(

yoksa böyle daha anacının koynundayken bebeğini bırakıp gidip sonrada (ALLAH ın sopası yokki ) diyeceğimiz insanlar mı ? :(

yaşadıklarına çok üzüldüm ALLAH sabırlar versin
hayırlar versin

Her konuda çıkıyor gereksiz yere ya kaynanayı ya kocayı savunanlar. Böyle yorumlar iyice deli ediyor insanı valla. Adam karısını hamile hamile evden atmıs hala ya sen hatalıysan biraz düşün alttan al demek nedir ya? Siz bu durumda kalırsanız kocanızdan evden attığı için özür dilersiniz elini ayağını öpersiniz ama bari millete böyle akıllar vermeyin.Pes gerçekten.

ayy sıkıldım sizden ya bu bnm duşuncem sadece o bayan için soylemedim genelleme olarak konuşuyrm gerçktn sizinle tartışamicam cvp filan yazmayın uslubunz çok kotu sz hp bu duşunceyle yasadgnz surece daha çok kadın cinayeti olur size iyi gunler
Sizi gören zanneder küfür ettim, hakaret ettim gayet mantıklıca açıklamalar yaptım. Benim için de sizin gibi biriyle tartışmamak büyük onur olur teşekkür ederim..

arkadaşım eşinin yaptığı affedilir gibi değil kavgasınıda anlayamadım kendisi seni teyzenlere yollamış kediyi annenlerden al demen de ne var kedi en cok evınde rahat eder 2 tane kedim var o yüzden senın hassasıyetını anlayabılıyorum. eşinın asıl sorunu evlilik sorumluluğunu kaldıramaması bende evliyım eşim böyle bişey yapsa affedemezdim bekera karı boşamak kolay derler biz diyoruz ama bir de çocuk var cocugun olmasa kesinlikle dönme derdim ama ilerde acaba kurtarabilirmiydik evliliğimizi dememek için bir şans daha ver istersen

Siz de hamileymişsiniz. Allah korusun başınıza böyle bir şey gelse 'hamile halimle evden kovulmayı hak ettim vallahi' mi diyeceksiniz?
ya siz bnm yazdklarımı nasıl okuyorsunuz bn konu sahibine evden kovulmyı hakettmişin gbi bşy yazmadım kndiniz kafanzda kurup yorum yapıyrsnz demek istedigim bir kavga anında kadınların biraz alttan almaları olayı buralara getrmeden çozmelerini demek istedim evet bnde hamileyim ama eşimle tartiştigimiz zaman fazla ustune gtmem saygıszlk yapmm snra eşim haksz oldugu yerde gelir ozur diler demk istedgim buydu sadece konu sahibi için degil genelleme olarsk yazdm kendmden bldgim için ama yazdgmi kadın cinayetlerine kadar getrdlr yazmadgm şeyleri yazmişim gbi yorum yaptılar sizde içinde tabiki gecenin bi vakti karnında çocuguyla kovulması çok kotu bişey allah sabir versin ama demk istedgim olay buralara gelmeden belki çozulebilirdi ne diyebilirim bşka

bence senin gibiler yuzunden daha çok kadın cinayeti oluyor bu şekilde duşunup davrandıgınız surecede olacak hangi erkek hamile karısını gecenin bi vakti sebepsz sokaga atarki ayrıca bnm o duşunceye sahip oldugumu kafanizdan uydurupta nasıl soyleybiliyrsnz bnm yerime nasıl karar verebiliyrsnz bnm demek istedigim bir kavga aninda kadın erkekten biraz daha allta kalmalı alttan almali kırgınlıgını soylemeli ama olayı dahada buyuterek degil neden bu tur olaylarda hep kadın suçlanir sizin gibiler asıl hep tek tarafli dinleyerek ve hemcnsini kayırarak yapyrsnz bnu asıl bn sizin gblerden utaniyrm yorumlara bakarsaniz hep boşanma onerisinde bulunulyr bi suç tek tarafli olmaz bu boyledr sorunu çozmk yerine dahada çikmza sokuyrsnz gerçktn bn szn gbilerden utanyrm

arkadaş utanılacak bişey dememiş kimsenin adına utanmayın hem diyorsun ya hiç bir erkek durduk yere hamile eşini dışarı atmaz diye ama hiç bir kadında durduk yere gecenin bir yarısı üstelik hamile iken dışarı çıkmaz yuvasını bozmak istemez bence seninki başka birşey bazı insanlar kendi mutsuzlugu varken başkasının mutluluğunu istemezmis birde tanıdığım bir kız vardı sevgilisi hep küfür ederdi sesini tlfden duyardik biz tabi kaç kere uyardık bununla olmaz diye ama kız halinden memnundu erkek dediğin ağırlığını koymalı gerekirse dövmëli gerekirse küfür etmeli sanırım herkesin anladığı bir dil var ama bizim anladığımız dil sizinkinden farklı olduğu kesin pınar

bence senin gibiler yuzunden daha çok kadın cinayeti oluyor bu şekilde duşunup davrandıgınız surecede olacak hangi erkek hamile karısını gecenin bi vakti sebepsz sokaga atarki ayrıca bnm o duşunceye sahip oldugumu kafanizdan uydurupta nasıl soyleybiliyrsnz bnm yerime nasıl karar verebiliyrsnz bnm demek istedigim bir kavga aninda kadın erkekten biraz daha allta kalmalı alttan almali kırgınlıgını soylemeli ama olayı dahada buyuterek degil neden bu tur olaylarda hep kadın suçlanir sizin gibiler asıl hep tek tarafli dinleyerek ve hemcnsini kayırarak yapyrsnz bnu asıl bn sizin gblerden utaniyrm yorumlara bakarsaniz hep boşanma onerisinde bulunulyr bi suç tek tarafli olmaz bu boyledr sorunu çozmk yerine dahada çikmza sokuyrsnz gerçktn bn szn gbilerden utanyrm
bu nasıl bi düşünce tarzıdır ya yazık günah hem cinsiniz siz hor görüosunuz arkadaşım o kadar cinayette ölenler hakettimi şimddi nedne hep kadın altta kalacak sen altta kalacaksan kalda sende birgün cinayetten gitme

bu nasıl bi düşünce tarzıdır ya yazık günah hem cinsiniz siz hor görüosunuz arkadaşım o kadar cinayette ölenler hakettimi şimddi nedne hep kadın altta kalacak sen altta kalacaksan kalda sende birgün cinayetten gitme
soyledklermi nasıl kadın cinayetlerine getrdnz sende hep ustte çikarak bigun cinayete kurban gitmeyesin allaha çok şukur eşimle sevgi saygı içinde mutlu bi yuvamiz var neden cinayete kurbn gdym senin gbiler duşunsun

soyledklermi nasıl kadın cinayetlerine getrdnz sende hep ustte çikarak bigun cinayete kurban gitmeyesin allaha çok şukur eşimle sevgi saygı içinde mutlu bi yuvamiz var neden cinayete kurbn gdym senin gbiler duşunsun
sen sen ol büyük lokma sok agzına büyük konuşma her yokuşun bir inişi var bunuda unutma kınadıgında basına gelmeden ölmessn hamilesin öle oraya buraya dilini uzatma bence çok yazık

Back
X