• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

trollface

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
24
0
1
merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum

merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
16 yaşında alkole başlayacak ne yaptın sen ? Baban çok haklı.İdare ederim diyen annen iyiliğini düşünmüyor .

16 yaşında alkole başlayacak ne yaptın sen ? Baban çok haklı.İdare ederim diyen annen iyiliğini düşünmüyor .
annemın benim için en iyisini düşündüğüne emin ol babamı tanımadığın için bilmiyorsun annemın neden oyle dedıgını ayrıca genclık hevesı dıyebılırsın alkol almaya macera ıste ıyı bır sey demıyorum ama heyecan olsun dıye

Alkolün 18 yaş üstüne satmalarının bir sebebi var. 16 yaş alkol için yeterli bir yaş değil. Babanız kızmakta haklı, vurması göreceli.
Şayet bende çocuğun dayakla adam olduğuna inanan kesimdenim.
Yaptığınız hiç hoş değil, içecektiniz neden tadımlık içip bırakmadınız. Umarım size ders olur ve birdaha böyle şeylere kalkışmazsınız

Babanızın parayı değil sizi düşündüğünü anlamıyorsunuz. 16 yaşında eve körkütük sarhoş gelmeniz üzmüştür onu. Korkmuştur. Gelişim çağındasınız. Her şeyin zamanı var. Bence bir daha bu kadar alkolü vücudunuza sokmayın.

16 yaşında bir yere gidip mi içtiniz Dışarda mı
Yaştan dolayı mekanlara almazlar diye biliyirum

Ve babanız haklı annem beni düşünüyor ama babam para demekte bir garip babanızda sizi düşünüyor ve önünde kocaman yıllar var her türlü çılgınlık için şuan bunlara çok erken

Yaptığınız yanlış bunu bence kabul edin hadi basınıza bir şeyler geldi ki bu ilk defa olmamış

annemın benim için en iyisini düşündüğüne emin ol babamı tanımadığın için bilmiyorsun annemın neden oyle dedıgını ayrıca genclık hevesı dıyebılırsın alkol almaya macera ıste ıyı bır sey demıyorum ama heyecan olsun dıye

aynen annen çok iyi birşey yapmış idare ederek daha önce🤦🏻‍♀️

16 yaşında bir yere gidip mi içtiniz Dışarda mı
Yaştan dolayı mekanlara almazlar diye biliyirum

Ve babanız haklı annem beni düşünüyor ama babam para demekte bir garip babanızda sizi düşünüyor ve önünde kocaman yıllar var her türlü çılgınlık için şuan bunlara çok erken

Yaptığınız yanlış bunu bence kabul edin hadi basınıza bir şeyler geldi ki bu ilk defa olmamış
arkadasımın evınde ıctık

Her seyin bir zamani var. Sizin yasinizda alkolun a'sini bile agzima alamazdim ne annem ne babam bu konuda kesinlikle cok sertti. 29 yasimda evde raki masasi kurdum beraber yedik ictik.
O yediginiz tokati ben dayaktan saymam. O bi aklin basina gelsin uyarisidir bircok seyin de onunu alir. Afiyetler olsun. Yasinizi bekleyin.

Ayrica 16 yasinda KK uyesi olmak... cocuklar cocuklugunuzu mu yasasaniz acaba??
Her seyi yasindan ve zamanindan once yasadiktan sonra bizim yasimizda neler olcak biliyo musunuz? Hosgeldin tukenmislik sendromu bebek. Gecmis olsun.

merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama
Babanız saçmalamış, tepkilerini kestiremiyorsanız bir dengesizliği var demektir.
Zaten şiddete başvurmak mazeretsiz bir hata.

Ama reşit olmadan içki içmenizin "ama arkadaşın evinde içtik" gibi açıklamaları filan olamaz. Kızım olacak yaştasınız, 16 yaşında eve kör kütük sarhoş gelseniz ben de karşıma alır bütün dışarı çıkma izinlerinizi gözden geçirecek bir düzenleme yapardım sizinle. Anneniz fazla yumuşak, babanız fazla sert davranmış.

bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
Ne konuda yardım istiyorsunuz?

16 yaşında eve sarhoş gel. Annen bilseydim idare ederdim desin. Ve annen hatalı diye yorum yazan kişiye anneni savun.

Ya biz ülkece bi yere dogru gidiyoruz heryer, her kurum, her ortam kokuştuk leş kokuyoruz.
Sonumuz hayır olur inşallah.

Çocuklarımı geceleri parka çıkarıyorum. ( park çok büyük bir kısmında gençler takılıyor)
16 yaşında çocuklar içki içiyor, bir sigara içiyorlar oyle bi çekmek sanki madde çekiyorlar, kızlar bir şort giyiyor g*tlerinin yarısı gözüküyor bakakalıyorum. Aileler hiç mi o şortu görmüyor evden çıkarken. Bazılari hem göğüs, hem yarısına kadar g*t gözüken şortlar…

Daha yaşınız çok küçük. Beyin hücrelerinize zarar verirsiniz alkol iyi bir şey değil. Dahası başınız belaya da girebilir. Babanızdan özür dileyin. "Merak ettim içtim, böyle sarhoş olacağımı bilmiyordum, tövbe bir daha sürmem ağzıma" deyin.

Back
X