Bu yaşta içki içmemenizi ancak tavsiye edebilirim, dinleyip dinlememek size kalmış bir şeydir. Beni esas korkutan bir arkadaşımın evi demişsiniz bana kalsa çok daha riskli dışarıda en azindan bir bağırsanız bir sürü insan gelir hiç mi korkunuz yok bir hap atsalar içkinize, içeceğinize (kola, meşrubat dahil) Allah korusun neler duyuyoruz. Kiz arkadasinizin evi bile olsa o atsa içeceğinize bir sey bir erkek çağırsa eve sizin üzerinizden maddi menfaat kazansa belki size uç örnekler geliyor ama bizimkilerin bir lafı var bir kere oluyor zaten diye ve eminim bunu yaşayanlar da benim başıma gelmez diyordu.
Hiç bir koşul şiddeti haklı çıkarmıyor benim gözümde, ama sen şunu yapmıştın, bunu yapmıştın gibi bir mazereti olamaz. Alırsınız karşınıza oturur konuşursunuz. Yani sizin de babanızın da davranışı hatalı bence
Benden size bir abla tavsiyesi bu yaşta bu şekilde evlere gitmeyin bugün içki derler yarın uyuşturucu madde olur siz bu sekil rahat içtiginize göre evde yetişkin bir insan da yok belli ki ve dışarıda da yanınızdaki insana ne kadar güvenseniz de içeceğinizi açtıktan sonra bir yere kalktınız lavabo gibi asla o içeceğe dokunmayın. Paranoya gelebilir size ancak bir şey kaybettirmez.
Hiç bir koşul şiddeti haklı çıkarmıyor benim gözümde, ama sen şunu yapmıştın, bunu yapmıştın gibi bir mazereti olamaz. Alırsınız karşınıza oturur konuşursunuz. Yani sizin de babanızın da davranışı hatalı bence
Benden size bir abla tavsiyesi bu yaşta bu şekilde evlere gitmeyin bugün içki derler yarın uyuşturucu madde olur siz bu sekil rahat içtiginize göre evde yetişkin bir insan da yok belli ki ve dışarıda da yanınızdaki insana ne kadar güvenseniz de içeceğinizi açtıktan sonra bir yere kalktınız lavabo gibi asla o içeceğe dokunmayın. Paranoya gelebilir size ancak bir şey kaybettirmez.