• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik. babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi diye düşünüyordum ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
Özür dile birdaha yapma zamanla geçer. Yaveun cok kuçuksün. Başina hersey gelebilir bu ulkede sarhoş haline. Gecen kamp yapan iki yabanciyi gasp darp edip tecavuz ettiler konyada. Bu ulkede mal bu yani. Kendine acı

Ne olmus Almanya'da merak ettim😐

Adam evine gelen nisanlisinin ve onunla gelen arkadasinin iceceklerine ilac katip bayiltip, iki kadina da tecavüz etmis.
Cok olmuyor arkadasinin evinde kalan bir cocuk evin babasi tarafindan tecavüz edilip öldürülüyor ve ceseti yakiliyor.
Bir cok vaka var böyle

pardon da anneme rezıl demek sıze mı dustu fıkır sorduk sıteye her sey sızın zamanınızdakı gıbı mı ıslıyor aıle arasında cozduk bu kadar agır konusmanız hos degıl hele annem hakkında boylr sacma yorumlar yapmanız hıc degıl
Yanlış anlaşılma olmuş orada annenize laf ettiğim yok. Sizin halinize rezillik dedim. Ben de bir anne olarak bunu yazıyorum babında söyledim.

Back
X