dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Valla benim amacın bişey yaratmak değil okuyun yazışmaları, heralde yazılanlara Allaha el açıp ah ne güzel ah ne güzel demicem.

Banane isterse gitsin ayı sevsin…
Ben yazışmaları okuduğum için böyle bir cevap verdim zaten bazı arkadaşlara kedi üzerinden alaycı cevaplar yazmışsınız

Ben yazışmaları okuduğum için böyle bir cevap verdim zaten bazı arkadaşlara kedi üzerinden alaycı cevaplar yazmışsınız
Ne demişim rumuzu kedi sever, git kedini sev demişim bu mu olay yani.
He evet git kedini sev diye alay ettim, nanik yaptım, dalga geçtim.
Kedi ne ya Allahım Yarabbim.
Kedi severler direnişi.

Kedi sidiği iç demek doğru bir cümle mi sizce
Ay yazışmalar nal gibi ortada kedi sidigi sosu mu derdiniz.

Siz kedi sidiği soslu denemeyin. Oldu mu?

Kıl yumağı bilmemnesi aklımda da değil yazdığı yazışma ortada, kedi sidiği sosu dert olmuş..

Ya gerçekten kedi ne ya yok kedi bilmemne bilmemne bu yazılır mı…

Yazdım güzel kardeşim soslu ikram ettim, cevabı yazana oldu mu.
Sen doğru bulma ben buldum.

Eğlence oluyor bana, kedi sporu olarak düşünün…

Ay yazışmalar nal gibi ortada kedi sidigi sosu mu derdiniz.

Siz kedi sidiği soslu denemeyin. Oldu mu?

Kıl yumağı bilmemnesi aklımda da değil yazdığı yazışma ortada, kedi sidiği sosu dert olmuş..

Ya gerçekten kedi ne ya yok kedi bilmemne bilmemne bu yazılır mı…

Yazdım güzel kardeşim soslu ikram ettim, cevabı yazana oldu mu.
Sen doğru bulma ben buldum.

Eğlence oluyor bana, kedi sporu olarak düşünün…
Sizin eğlence anlayışınız alaycı üslup mu

Ayy bu nasıl bir cümle ya nerden nereye. Size anlatmak istediğim hayvan sevmiyor olabilirsiniz ama bu size evinde kedi köpek besleyenlerle alay etme hakkını vermez
Evet alay ettim ne oldu.
Derdin bu mu…
Değişiksiniz hiç bir olumsuzluk yok tek dert kedilere yazılan yazılar.
Abi bu nasıl bi ruh hali.

Bi de çok yükselmiş, hasattan kaçan, kedi enerjisini kavramış insanlar bunlar vah vah vallahi pessss.

Çok iyi yaptım.

Şimdi nolur beni şikayet et olur mu, ceza aldır…

16 yaş, bu sayfa ve alkol? Ne işin var senin burda? Valla bence yine de baban insaflı ve vicdanlı adammış. Yat kalk dua et. Çünkü ben 16ımda babamın karşısına o şekil çıksaydım böyle topiklere yazamazdım çünkü attığı tokatla felç olurdum. Anne olarak yazıyorum ayrıca, annenizin yerinde olsaydım bi tane de ben vururdum kusura bakma. Bu ne rahatlık bu ne rezillik ya? Bir an önce kendine gelmeli doğru arkadaş edinmelisin. Yazdıkların ve yaşın doğru ise tabii…

16 yaş, bu sayfa ve alkol? Ne işin var senin burda? Valla bence yine de baban insaflı ve vicdanlı adammış. Yat kalk dua et. Çünkü ben 16ımda babamın karşısına o şekil çıksaydım böyle topiklere yazamazdım çünkü attığı tokatla felç olurdum. Anne olarak yazıyorum ayrıca, annenizin yerinde olsaydım bi tane de ben vururdum kusura bakma. Bu ne rahatlık bu ne rezillik ya? Bir an önce kendine gelmeli doğru arkadaş edinmelisin. Yazdıkların ve yaşın doğru ise tabii…
Ben dayakla sorunun çözüleceğine asla inanmam. Ayrıca ne olursa şiddet doğru değil

16 yaşında derdin ne gece yarısı çıkıp dışarda sarhoş oluyorsun. Git Starbucks'ta al kahveni iç işte.

Hiç çekemiyorum valla sizin gibi ergenleri. Biz de ergen olduk eve geç gelsek babamızdan korkardık. Baba hatalı. Ortalık durulsun öyle bi gönlünü alırsınız ama tokat için ondan da özür isteyin

pardon da anneme rezıl demek sıze mı dustu fıkır sorduk sıteye her sey sızın zamanınızdakı gıbı mı ıslıyor aıle arasında cozduk bu kadar agır konusmanız hos degıl hele annem hakkında boylr sacma yorumlar yapmanız hıc degıl

pardon da anneme rezıl demek sıze mı dustu fıkır sorduk sıteye her sey sızın zamanınızdakı gıbı mı ıslıyor aıle arasında cozduk bu kadar agır konusmanız hos degıl hele annem hakkında boylr sacma yorumlar yapmanız hıc degıl
Canım benim şuan babanla durumlar sakinleşti mi sana karşı

Babanin tokat atmasini onaylamasamda tepki vermesinde hakli. 16 yasinda baskalarinin evinde kör kütük sarhos olmak ne demek. Arkadasimin evi diyeceksin onu gec. Kac kiz daha önce arkadas sandigi kisi tarafindan tecavüze ugradigini biliyormusun? Daha dün almanyada ki bir vakayi okudum tekrar etmeyim simdi. Genclik toyluk diyorsunuz ama cahillikten baska birsey degil.
Babanda keske bu konulari siddet kullanmayarak sana anlatsa.
Ne olmus Almanya'da merak ettim😐

Ulan senin varya real hayatta …….. du şuraya gülen yüzde koyayım 😂

Demek sen gerizekalının önde bayraklı gidenisin ki kendin gibi sanıp aaa bu da aaa bu da diye etrafta kuduz gibi dolaşıyorsun.

Sen çok yemişsin, birazdan yedirt ağzına olur mu? Yedirtince daha çok yarıyor…
Keşke reel hayatta karşıma çikabilsen amin 🙏 sonra haberlere çikardın pipetle yemek yediriyorlar diye 🥺🥺

Back
X