• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi çıktı sabah uyandığımda….

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bebek157

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
10
2
1
20
dün gece 1 gibi uyudum ve rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu tek hatırladığım şey bu, sabah hastaneye gittim eve geri geldim yani sabah vardı ben farketmedim uyku sersemliğiyle. 2 ayağımın da altında kına yakılmış gibi izler vardı bu ne demek oluyor bi haber mi anlayamadım anlayan varsa yazabilir mi acil

dün gece 1 gibi uyudum ve rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu tek hatırladığım şey bu, sabah hastaneye gittim eve geri geldim yani sabah vardı ben farketmedim uyku sersemliğiyle. 2 ayağımın da altında kına yakılmış gibi izler vardı bu ne demek oluyor bi haber mi anlayamadım anlayan varsa yazabilir mi acil lütfen
Bir cesit mantar enfeksiyonu geciriyorsunuz, haber degil, saglik problemi, cildiyeye gidin. Gecmis olsun.

Konu sahibinin piremses olması ve bu nedenle her merak ettiğinin anında ve doğru şekilde cevaplanması gerekliliği.
Tabiki soracağım burası ne için var sizin gibi insanların terslemesi için yok prenses olduğumu söylemende hoşuma gitmedi değil 😍😍😍

dün gece 1 gibi uyudum ve rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu tek hatırladığım şey bu, sabah hastaneye gittim eve geri geldim yani sabah vardı ben farketmedim uyku sersemliğiyle. 2 ayağımın da altında kına yakılmış gibi izler vardı bu ne demek oluyor bi haber mi anlayamadım anlayan varsa yazabilir mi acil lütfen
Konunun aciliyeti ne tam olarak? Mantar enfeksiyonu ayağındaki, testin de rüyayla alakası yok rüya işte

Kendinizde kutsaliyet aramayın rüya gormüssunuz ayağınızda mantar var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X