Bir cesit mantar enfeksiyonu geciriyorsunuz, haber degil, saglik problemi, cildiyeye gidin. Gecmis olsun.dün gece 1 gibi uyudum ve rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu tek hatırladığım şey bu, sabah hastaneye gittim eve geri geldim yani sabah vardı ben farketmedim uyku sersemliğiyle. 2 ayağımın da altında kına yakılmış gibi izler vardı bu ne demek oluyor bi haber mi anlayamadım anlayan varsa yazabilir mi acil lütfen
Bir cesit mantar enfeksiyonu geciriyorsunuz, haber degil, saglik problemi, cildiyeye gidin. Gecmis olsu
Merakta oluşum bi aciliyetAciliyeti ne bu konunun ?
Konu sahibinin piremses olması ve bu nedenle her merak ettiğinin anında ve doğru şekilde cevaplanması gerekliliği.Aciliyeti ne bu konunun ?
Konunuz bile yanlış yerde, bu kadar merakınız varsa bir site kurallarını okuyun. Konuyu gene açarsınız.Merakta oluşum bi aciliyet
Konu sahibinin piremses olması ve bu nedenle her merak ettiğinin anında ve doğru şekilde cevaplanması gerekliliği.
Ama bir dert değil . Konu başlığına uymuyorMerakta oluşum bi aciliyet
Tabiki soracağım burası ne için var sizin gibi insanların terslemesi için yok prenses olduğumu söylemende hoşuma gitmedi değilKonu sahibinin piremses olması ve bu nedenle her merak ettiğinin anında ve doğru şekilde cevaplanması gerekliliği.
En uygun burayı bulabildim yazan bi kaç bişi vardı metafizik üzerineAma bir dert değil . Konu başlığına uymuyor
Şikayet edebilirsinKonunuz bile yanlış yerde, bu kadar merakınız varsa bir site kurallarını okuyun. Konuyu gene açarsınız.
Sarkazm yapmıştım ama sen bilirsin gene de.Tabiki soracağım burası ne için var sizin gibi insanların terslemesi için yok prenses olduğumu söylemende hoşuma gitmedi değil
Konunun aciliyeti ne tam olarak? Mantar enfeksiyonu ayağındaki, testin de rüyayla alakası yok rüya iştedün gece 1 gibi uyudum ve rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu tek hatırladığım şey bu, sabah hastaneye gittim eve geri geldim yani sabah vardı ben farketmedim uyku sersemliğiyle. 2 ayağımın da altında kına yakılmış gibi izler vardı bu ne demek oluyor bi haber mi anlayamadım anlayan varsa yazabilir mi acil lütfen
Doktora gidin cildiyeye .En uygun burayı bulabildim yazan bi kaç bişi vardı metafizik üzerine
Kardeş sen kaç yaşındasın yaTabiki soracağım burası ne için var sizin gibi insanların terslemesi için yok prenses olduğumu söylemende hoşuma gitmedi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?