- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
İçki içsin sigara gibi olmaz!!! Her an yanında içkiyle dolaşamazsınYaptığınız çok saygısızca.
Sigara içmiyorum ama dolaptaki içkiyi kalkıp çöpe atsa gider koliyle alır getirirdim.
Böyle yaparak daha çok inada bindiriyorsunuz.
Anlıyorum bende 10 sene içtim ama bıraktım, o arkamda kaldı hala gelmediSigara içmeyenler içenlerin halinden anlamaz. Dışardan çok kolay gibi dursada inanılmaz zor bir şey. En azından benim için öyle. Keşke bıraksa eşiniz ama bu şekilde bıraktıramazsınız. Gider yenisini alır. Sahsen biri sigaralarımı kırsa acayip sinirlerim bozulur. Buna karar vermesi gereken kişi benim. Eşim dahi karışamaz evlenmeden önce içtiğimi gizlemedim sonuçta.
Mesele sigara-içki değil. Yaptığınız saygısızlık. Kendinizde bunu yapma hakkını bulmak.İçki içsin sigara gibi olmaz!!! Her an yanında içkiyle dolaşamazsın
Bi de pazar gunu ,adam tatil gunu evdeyken kadini keser vallabir günü atlatınca bırakılacağı yalanına kim inandırdı sizi
İçki içsin sigara gibi olmaz!!! Her an yanında içkiyle dolaşamazsın
Bağımlı olunca dolaşabilirsin ayrıca bağımlı olmasan da dolaşabilirsin....İçki içsin sigara gibi olmaz!!! Her an yanında içkiyle dolaşamazsın
Evlendigimizde her yolu beraber yurucez diye birsey yok yalnız. Canı gerçekten isterse bırakır. Dayatmayla birsey elde edemezsiniz. Eşiniz yerinde olsaydım en yakın markete gidip bir karton sigara alırdım zira inada binerdi iş. Bende sonradan sigara bırakan biriyim eşim benden 3 yıl önce bırakmıştı ama bana hiç bir zaman hadi hadi diye dayatmadi. 3 yıl sonrada bende artık içmek istemediğime karar verip bıraktım! Despotluk yapıyorsunuz!Anlıyorum bende 10 sene içtim ama bıraktım, o arkamda kaldı hala gelmedi
Iyi halt ettin is inada biner simdiDün gece evdeki bütün sigaraları kırdım, amacım eşim pazar günü evdeyken ona ilk günü atlatıp bıraktırmak, başka türlü bırakmayacak, sabah kalktım ve lanet olsun yaa Of yaa diye sesler geliyor sigaraların başında durmuş, ne yapıcam bugünü nasıl atlattırırım, yalancı bir zevk uğruna erkenden yaşlanması ve hastalıklarla uğraşmasını istemiyorum
Bu maalesef sizin verebileceğiniz bir karar değil eşiniz hatta onun adına karar verdiğiniz için inadına da içebilir. Size bir kitap tavsiye edebilirim allen carr ın kitabı belki duymuşsunuzdur. Ben ve erkek arkadaşım bu kitapla bıraktık. Ben de inanmazdım pek hatta alırken de hee hee kesin bırakırım diyerek aldım ama gerçekten işe yarıyor. Bu şekilde kendisinin olmayan bir kararla zorlanmak yerine eşinize bu kitabı almanızı tavsiye ederim şahsen bana yapılsa aşırı sinirlenirdim eski bir sigara içen olarak.Dün gece evdeki bütün sigaraları kırdım, amacım eşim pazar günü evdeyken ona ilk günü atlatıp bıraktırmak, başka türlü bırakmayacak, sabah kalktım ve lanet olsun yaa Of yaa diye sesler geliyor sigaraların başında durmuş, ne yapıcam bugünü nasıl atlattırırım, yalancı bir zevk uğruna erkenden yaşlanması ve hastalıklarla uğraşmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?