- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.282
- 658
- 31
- Konu Sahibi Oglak kizi
Anlıyorum bende 10 sene içtim ama bıraktım, o arkamda kaldı hala gelmedi
Bunu yaşayan bilen biri olarak daha iyi anlıyor olmanız gerek. Size biri bu şekilde yapsa bırakır mıydınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum bende 10 sene içtim ama bıraktım, o arkamda kaldı hala gelmedi
Size uyarak kitabi internetten sparis ettim umarim olurBu maalesef sizin verebileceğiniz bir karar değil eşiniz hatta onun adına karar verdiğiniz için inadına da içebilir. Size bir kitap tavsiye edebilirim allen carr ın kitabı belki duymuşsunuzdur. Ben ve erkek arkadaşım bu kitapla bıraktık. Ben de inanmazdım pek hatta alırken de hee hee kesin bırakırım diyerek aldım ama gerçekten işe yarıyor. Bu şekilde kendisinin olmayan bir kararla zorlanmak yerine eşinize bu kitabı almanızı tavsiye ederim şahsen bana yapılsa aşırı sinirlenirdim eski bir sigara içen olarak.
Gidip paket almadı, 1 saat önce de arkadaşının yanına gitti, akşama kadar durdu ama orda içer büyük ihtimalİçti demi sigara,olan kırılan sigaralara oldu ona yanarım.
Allen car çok faydalı, onun videosunuda izletmiştim ona, yani işe yaramamıştıBu maalesef sizin verebileceğiniz bir karar değil eşiniz hatta onun adına karar verdiğiniz için inadına da içebilir. Size bir kitap tavsiye edebilirim allen carr ın kitabı belki duymuşsunuzdur. Ben ve erkek arkadaşım bu kitapla bıraktık. Ben de inanmazdım pek hatta alırken de hee hee kesin bırakırım diyerek aldım ama gerçekten işe yarıyor. Bu şekilde kendisinin olmayan bir kararla zorlanmak yerine eşinize bu kitabı almanızı tavsiye ederim şahsen bana yapılsa aşırı sinirlenirdim eski bir sigara içen olarak.
Allen carın kitabını pdf olarak indirip e kitap olsrakta bedava okuyabilirsiniz, youtubede 2 saatlik bir videosuda var, benim bırakmamda da faydalı olduSize uyarak kitabi internetten sparis ettim umarim olur
Ya tabiki yapan kişinin yakınlığına bağlı benim için, tabiki eski sigara içen bana bakınca çok zor olurdu, ona dayatmadım hep bekledim kendisi istesin artık diye, ama yok yani istemiyor o gün bir türlü gelmiyor onun için, zaten kendisi dışarı çıktı büyük ihtimal orada içer.Bunu yaşayan bilen biri olarak daha iyi anlıyor olmanız gerek. Size biri bu şekilde yapsa bırakır mıydınız?
İnşallah faydalı olur dediğim gibi bizim ikimizde de işe yaradı anlattığı bilmediğimiz bir şey yok baktığımızda ama kafada nasıl bitireceğini iradeyle nasıl savaştığın için olmadığının ayırdına vardırıyor umarım sizde de işe yararSize uyarak kitabi internetten sparis ettim umarim olur
Videosuna erişim yok ne yazık ki artık, ben bulamamıştım yani ama pdf i var mı bilmiyorum.Allen carın kitabını pdf olarak indirip e kitap olsrakta bedava okuyabilirsiniz, youtubede 2 saatlik bir videosuda var, benim bırakmamda da faydalı oldu
Üzgünüm ama hata yapmışsınız onu bu şekilde sigaradan uzaklaştırmak yerine onu sigaraya istersiniz ben evleneli 2 yıl oldu ve evlendiğimiz ilk 4. Ayda eşim sigarayı bıraktı ben sizin gibi sigaraları kırmadım yada eşimin sigaralarına suikast düzenlemedim hatta ona destek oldum ve inceledim eşim stresli bir işte çalışıyor ve günde 2 paket bitirirdi o zamanlar ben de işin sitresini bi nebze de olsa atması için evde çeşitli aktiviteler düzenledim mesela kahve ve sohbet aramız vardı en az 1 saat sohbet ederdik ve o 1 saatte hiç sigara yakmazdı sonra film günlerimiz vardı komedi yada romantik komedi filmer izlerdik kesinlikle aksiyon veya drama izlemezdik yoksa strese girip sigaraya koşardı sonra haftasonu cumartesi günü gezme tozma günümüzdü o gün akşama kadar yürürdük akrabaları ziyarete giderdik ya da eğlence parkına gider çocuklar gibi eğlenirdik ve tüm bunlar olurken sigaranın adını bile anmazdı pazar günü kahvaltı ve temizlik günümüzdü pazar günü saat 10 11 e kadar uyumasak bile yatakta miskinlik yapardık sonra kalkıp beraber kahvaltı hazırlardık kahvaltıdan sonra beraber temizlik yapardık ben temizlerdim o kirletirdi bazen çocuklar gibi eğlenirdik böyle böyle bıraktı sigarayı yani ben sabrettim ve ona destek oldum o da anladı Ne kadar iğrenç bişey miş ve tek çıkış yolu sigara değilmiş ben böyle bırakırdım umarım senin eşin de kısa sürede bırakır canımDün gece evdeki bütün sigaraları kırdım, amacım eşim pazar günü evdeyken ona ilk günü atlatıp bıraktırmak, başka türlü bırakmayacak, sabah kalktım ve lanet olsun yaa Of yaa diye sesler geliyor sigaraların başında durmuş, ne yapıcam bugünü nasıl atlattırırım, yalancı bir zevk uğruna erkenden yaşlanması ve hastalıklarla uğraşmasını istemiyorum
Kaç bence evden .bugünü nasıl atlattırırım,
sesli güldümAma öyle bıraktırılmaz ki. Hiç mi anneden teyzeden duymadınız. İki yöntem var. Biri izmaritin üstüne kırmızı biber süreceksiniz. Ağzına değdiği anda ağzı yanacak keratanın. Bir de siyah külü izmaritin üstüne sürün. "bak bu ehh pis olmuş kaka bu" deyin. Çoğu minnak o görüntüyü görünce tiksiniyor zaten. Dudak tiryakiliği oluyor onun için de emzik öneririm. Evlilik yılına göre farklı boyutlarda ezmzikler var. Ben beş yıllık evliyim mesela benim sıpaya beş numaralı emzikten aldım.
Ama ilk dediğim iki yöntem işe yarar. Kıhh, pis, ehh sözcükleri önemli, unutmayın.
Yaa cok tatlisiniz![]()
Ben çocukken bir gün okulda sigaranın zararlarını anlatmışlardı. O zaman evde ablam benden 14 yaş büyük, sigara içerdi. Benim de gece aklıma geldi ablam kanser olacak ölecek diye gittim bütün sigaralarını makasla kestim paramparça ettim. ablam görünce cinnet geçirecekti, gece gece de çıkıp alamıyor. Annem de bana bir kızdı hiç unutmam Ben de "ne biçim annesin? niye kızıyorsun kızın kanser olup ölcek" diye anneme kızmıştım. O zaman çocuktum. Şu an eşim çok sigara içiyor, ben de çok üzülüyorum, bazen arka arkaya yakar çakmaz kullanmaz, "çok içtin" dedim mi "Karışma sıgarama" der kızar. Sigaralarını parçalasam ne yapar düşünemiyorum bile, iyi sizinki off poff demiş sadece
. valla içeceği varsa anında gider yenisini alır içer. Bunu kendisinin istemesi lazım yoksa olmuyor.