Dün gece yıl sonu bilançomu çıkardım.

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
30
408
Dün gece başımı yastığa koyduğumda birşeyi farkettim. Bu sene yılsonu hesaplarımı kapatmayı unutmuştum.Ne kadarda geciktim, mart ayına geldik diye telaşlandım.Sonra gelirlerimi alt alta yazmaya başladım. Eşimin akşamları erkenden , bahçemizin dışına diktiğimiz çiçeklerden birini koparmış,yüzünde kocaman bir tebessümle eve gelmesi
_Daha saat çok erken değilmi? diye sorunca
_Ne yapayım seni çok özledim güzelim. Deyip
birlikte huzur içinde yediğimiz akşam yemekleri,tatlı sohbetlerimiz, ütopyalarımızdan sözetmemiz,birlikte yaptığımız keyifli haftasonu gezmelerimiz,tatilde teknede geçirdiğimiz huzur dolu saatler,bahçede yorularak ,ama mutlulukla çalışmalarımız,ne şanslıyız küçücük şeylerden kendimize büyük mutluluklar yaratıyoruz diye düşündüm.
arkadaşlarımızın ,akrabalarımızın ziyaretleri ,bahçede birlikte geçirdiğimiz neşeli akşam yemekleri,lise arkadaşlarımın eşleriyle tatile geçerken uğramaları, benim okuldaki muzurluklarımı birbir ortaya dökmeleri,çocuklarımızın başarılarıyla gururlanmamız,artık kızkardeşim gibi gördüğüm onüç yıllık iki arkadaşımla geçirdiğim güzel saatler, sesimdeki en ufak titremeden,canımın sıkkın olduğunu anlayıp yanıma koşmaları,onlara içimi dökmem, gün içinde defalarca yaptığımız telefon görüşmeleri,yeni tanıyıp çok sevdiğim dostlarım.
Yazdım yazdım
Sıra giderlerime gelmişti.Çok şükür bu sene aileden ve yakın çevremden bir kayıp yok diye düşündüm. Teyzemin iki gün hastanede yatışı, dayımın bypass ameliyatı, çok eski bir arkadaşımın eşinin geçirdiği ameliyat dışında herkesin sağlığı yerindeydi.
Yıl içinde beni üzen olayları sıralamağa başladım.Ufak tefek tartışmalar ,iki kere haksız yere kalbimin kırılması dışında birşey bulamadım.
Çok mutluydum bu sene gelirlerim, giderlerimin çok üstünde çıkmıştı.
Rahmetli annem geldi aklıma ve onun hep tekrarladığı söz
Bilançon hayattaki mutluluklarınla, yediğin kazıkların bileşkesidir
Mutlu bir şekilde uykuya dalarken ,ne kadarda doğru diye düşündüm.
Eyvaaah ben şimdi bukadar gelirin vergisini nasıl ödeyeceğim

Bu kadar güzel gelirin ödenmesi,tatlı bir huzur vermişse sevgili Barçman ..Ödeyeceğin verginde o kadar huzurlu olacaktır eminim ..Herşey ama herşey gönlünce olsun canım
Yazılarını dört gözle bekliyorum...

''Bilançon hayattaki mutluluklarınla, yediğin kazıkların bileşkesidir''

Barçmanım canım yüreği güzel,şevkatli,adil,sevgi dolu ablacımm....Manevi anlamda kaybımız olmasında,bu kadar kazandıklarım karşısında ben vergimi seve seve zaten ödemeye hazır ve nazırım...

Öyle güzel bir sonuca bağlanmış ki yazı,inan okurken öyle şevk aldım ki o yazan ellerin,yüreğin dert görmesin inşallah...

allah hayatımızın her gününde böyle gelirler nasip etsin..giderlerde maalesef hayatımızın gerçekleri,olacak olanın önüne geçmemiz mümkün değil...ee vergilerde gülün dikeni okadar da olsun değilmi canım..herşey gönlünce olsun...

Ablacım ,ne kadar güzel bir yıl sonu bilançosu..hemen kendi yaşadığım son bir yılım gözümün önünden geçi verdi..
Hayatta hep seni seven dostlarının olması arzum ,sen içi dışı bir insansın..yüreği ve kalbi temiz ablam seni seviyorum..

canım ablam...
çok sevindim senin adına Şeniz
inşallah senin yaşına geldigimde benim de böyle insanın baktıkça bakası gelecek türden ak pak bi bilançom olur :dance:
her yeni yıl bi önceki yıla nazaran daha büyük daha orjinal mutlulukları getirir umarım beraberinde
herşey ama hersey gönlünce olsun :1hug:

barmancim:asigim:
bunu bilonco olarak düsünmemistim ama temel olarak ayni düsüncelere sahibiz okuyunca anladim..:sm_cool:
seninle tanismayi simdi daha cok istiyorum sevgilera.s.

sadaka ver barçmanım sadaka.

vergisini valla bu yolla halledersin.sengözlerimebaksanab

ne güzel amaannn nazar değmesin canııımmm

Şimdilik benim hesaplarıma göre ben zarardayım ablacım..senağlama
Ama inan ki var gücümle çabalıyorum,savaşıyorum dahili ve harici bedhahlarla..yasakkelime
Ne olursa olsun kalkacağım ayağa ve gülümseyeceğim herkese ve herşeye inat!!!

Sabah sabah başlığı görünce mal mülk bilançosu geldi aklıma hemen.Okudum ve iyikide okumuşum.
En güzel en değerli şeyler bu kazançların.Kıskandımmı imrendimmi bilemedim.Dilerim daha çok artar bunlar.Galiba bazen bazı değerlerimizi unutuyorum.:çok üzgünüm:Kafama dank etti okuyunca.Gülümseyerek uyandım bugün.Uyanmak galiba sadece gözünü hayata açmak değilmiş hatırladım.a.s.

güzel yorumlarınız beni çok mutlu etti hepinize çok teşekkür ederim
ezo35 bende seni çoook seviyorum güzel tatlı kardeşim benim

ne güzel benim bu yıl kazançlarım çok oldu...
ama kaybettiklerimde azımsanmayacak kadar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…