Dün Geceki Korkum sütümü Keser mi ?

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Kızlar dün gece yatak odasindaydik kizimla kızım besikteydi 2 aylığız.
esimde bu arada içerde pcde oyun oynuyordu araba yarışı.
Oturdum yatağa bir erkek sesi Elif dedi ilk başta eşim sandım ama baya yakindi döndüm baktım kimse yok klavye sesi gelio eşim pcde ilk dedim yanlış duydum herhalde.
Ama ikinci kez tekrardan Elif deyince çığlığı bastım ikincide emindim. hemen eşim koştu ne oldu diye anlattım ama yarım yandalak eşim hemen su ıcirdi ama zor icmisim Üstüm islakti o korkuyla kekelemisim eşim korkusundan annesini aramış kayinvalidem kayinpederim taksiyle gece 1 de geldiler ben o ara acilmisim yavaş yavaş sonra baktım başımdalar.
Ama korku bana yetti uyuyamadim.
Umarım sütümü etkilemez ben çığlığı basıp ağlama krizine girdiğimde kızım eylülde uyanmış benim çığlığı ma korkmus Ağlamış baya.

Daha once uykuda oluyordu kara basan gibi üstüme oturuyor du ama ilk kez Ayık bir şekilde oldu okadar eminim ki sesi hala kulağımda erkek sert bir ses kulağıma yakın baya
Allah kimseye yasatmasin kafayı yiyecektim akşam

Ben anlamadım Sesin kaynağı neymiş Uyanık mıydın duyduğunda Rüya mıydı

Ben anlamadım Sesin kaynağı neymiş Uyanık mıydın duyduğunda Rüya mıydı

Uyaniktim adım gibi eminim bilmiyoruz kimse yoktu odada eşim yapmaz öğle şey zaten pcdeydi nasıl kosturdu hemen yanıma bilmiyoruz kaynağını

Lohusalıktan olmuş.Benim de ablam bu dönemde devamlı kabus ve gerçeğe çok yakın halüsilasyonlar görürdü.40'ı çıkınca geçer derler, bebeğiniz kaç aylık?

bana da olmustu canım bikez.. odanın ortasından bir ses gelmişti.. üstelik üç kez seslendi.. ayetel kürsi ve nas oku canım bişey olmaz

hamılelıktete gorulebılen bu durum dogumdan sonra bı cok kısıde oluyor
buyuzden lohusa kadını pek odada yalnız bırakmazlar...
sutun kesılmez hıc korkma sakın ol canım

kesilirse o an kesilir galiba...
ama lohusalıktandır ah bu hormonlar. düzelene kadar sıkıntılı bir süreç...

bana da olmustu canım bikez.. odanın ortasından bir ses gelmişti.. üstelik üç kez seslendi.. ayetel kürsi ve nas oku canım bişey olmaz

Çok korktum aklıma hemen sütüm geldi.
O an dua okumak aklıma gelmedi ben direk çığlığı bastım korkudan

Gecmis olsun incelikle...
ben bu tur mevzulari bilinc altindaki korkularin geri donusu diye dusunuyorum
guzel dusunun, korkularinizdan arinin, cevsen tasiyin, sesli Kuran-i Kerim dinleyin, abdest tazeleyin ve en onemlisi hic bi seyin Allahin iradesi disinda gerceklesmeyecegini dusunup rahatlayin.... icinizde korku tasimaniz bilinc altinizi korkuya yonlendirir ve bu beraberinde bu sekilde skintilari getirir.
bol bol kuru meyve ve sivi tuketin ve bol bol emzirin, insh sutunuz kesilmez

Lohusalıktandır, ben de yaşamıştım. ayetel kürsü, felak, nas oku. rahatlamak için de ıhlamur, papatya, rezene çaylarından iç. hem çaylar süt de yapar. rahat olmaya bak.

Inşallah canım ya ama eminim sesin
Gerçek olduğuna

Uyku ile uyanıklık arasında bir şey yaşamış olabilirsin.

Ya da bazı rüyalar çok gerçekçidir.

Uyanıkken yaşadığına emin misin?

Daha önce böyle korkuların var mıydı kara basan dışında?

Uyanık olduğuma eminim çünkü lavaboya kalktım eşime ütü yapıp oturdum yatağa yatmamisti daha.
Vardı evlenmeden önce evde siyah insanlar görürdum.

Merak etme beynin sana oyun oynuyor.
Neden mi?
Bak anlatiyorum:

- zamaninda anlatilan lohusa kadin tek birakilmaz bilmem neler gelir
-ay hamile kadini tek basina bir odada birakmayin bilmem neler gelir
-küçük bebeklere bilmem ne olur
..
Vs vs..

Gibi gibi hurafelerle beynini dolduran sozlerden dolayi bilincaltin sana boyle bir oyun oynuyor.
O yuzden korkma. Bazen hepimiz tuhaf sesler duyabiliriz, bunlar gayet doğal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…