Ben anlamadım Sesin kaynağı neymiş Uyanık mıydın duyduğunda Rüya mıydı
bana da olmustu canım bikez.. odanın ortasından bir ses gelmişti.. üstelik üç kez seslendi.. ayetel kürsi ve nas oku canım bişey olmazKızlar dün gece yatak odasindaydik kizimla kızım besikteydi 2 aylığız.
esimde bu arada içerde pcde oyun oynuyordu araba yarışı.
Oturdum yatağa bir erkek sesi Elif dedi ilk başta eşim sandım ama baya yakindi döndüm baktım kimse yok klavye sesi gelio eşim pcde ilk dedim yanlış duydum herhalde.
Ama ikinci kez tekrardan Elif deyince çığlığı bastım ikincide emindim. hemen eşim koştu ne oldu diye anlattım ama yarım yandalak eşim hemen su ıcirdi ama zor icmisim Üstüm islakti o korkuyla kekelemisim eşim korkusundan annesini aramış kayinvalidem kayinpederim taksiyle gece 1 de geldiler ben o ara acilmisim yavaş yavaş sonra baktım başımdalar.
Ama korku bana yetti uyuyamadim.
Umarım sütümü etkilemez ben çığlığı basıp ağlama krizine girdiğimde kızım eylülde uyanmış benim çığlığı ma korkmus Ağlamış baya.
Daha once uykuda oluyordu kara basan gibi üstüme oturuyor du ama ilk kez Ayık bir şekilde oldu okadar eminim ki sesi hala kulağımda erkek sert bir ses kulağıma yakın baya
Allah kimseye yasatmasin kafayı yiyecektim akşam
kesilirse o an kesilir galiba...Kızlar dün gece yatak odasindaydik kizimla kızım besikteydi 2 aylığız.
Oturdum yatağa bir erkek sesi Elif dedi ilk başta eşim sandım ama baya yakindi döndüm baktım kimse yok klavye sesi gelio eşim pcde ilk dedim yanlış duydum herhalde.
Ama ikinci kez tekrardan Elif deyince çığlığı bastım ikincide emindim. hemen eşim koştu ne oldu diye anlattım ama yarım yandalak eşim hemen su ıcirdi ama zor icmisim Üstüm islakti o korkuyla kekelemisim eşim korkusundan annesini aramış kayinvalidem kayinpederim taksiyle gece 1 de geldiler ben o ara acilmisim yavaş yavaş sonra baktım başımdalar.
Umarım sütümü etkilemez ben çığlığı basıp ağlama krizine girdiğimde kızım eylülde uyanmış benim çığlığı ma korkmus Ağlamış baya.
Daha once uykuda oluyordu kara basan gibi üstüme oturuyor du ama ilk kez Ayık bir şekilde oldu okadar eminim ki sesi hala kulağımda erkek sert bir ses kulağıma yakın baya
Lohusalıktan olmuş.Benim de ablam bu dönemde devamlı kabus ve gerçeğe çok yakın halüsilasyonlar görürdü.40'ı çıkınca geçer derler, bebeğiniz kaç aylık?
bana da olmustu canım bikez.. odanın ortasından bir ses gelmişti.. üstelik üç kez seslendi.. ayetel kürsi ve nas oku canım bişey olmaz
kesilirse o an kesilir galiba...
ama lohusalıktandır ah bu hormonlar. düzelene kadar sıkıntılı bir süreç...
Gecmis olsun incelikle...
ben bu tur mevzulari bilinc altindaki korkularin geri donusu diye dusunuyorum
guzel dusunun, korkularinizdan arinin, cevsen tasiyin, sesli Kuran-i Kerim dinleyin, abdest tazeleyin ve en onemlisi hic bi seyin Allahin iradesi disinda gerceklesmeyecegini dusunup rahatlayin.... icinizde korku tasimaniz bilinc altinizi korkuya yonlendirir ve bu beraberinde bu sekilde skintilari getirir.
bol bol kuru meyve ve sivi tuketin ve bol bol emzirin, insh sutunuz kesilmez
Kızlar dün gece yatak odasindaydik kizimla kızım besikteydi 2 aylığız.
Uyku ile uyanıklık arasında bir şey yaşamış olabilirsin.
Ya da bazı rüyalar çok gerçekçidir.
Uyanıkken yaşadığına emin misin?
Daha önce böyle korkuların var mıydı kara basan dışında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?