Dün idrar testi pozıtıfken Bugun negatıf nedenn?

mutluyuzbiz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
1.208
608
53
Merhaba arkadaslar ;
Dün öğlen test yaptım adetım 1 gun gecıkmıstı test hafıf cızgı cıktı herkese sordum yuksek ıhtımal hamılesın dendı emın olmak ıcın bu sabah uyandıgımda yaptım bugun ıse negatıf yıkıldım(
Basına boyle bır durum gelen var mı?

aaa cıkmadı mı. günün gectıyse kanda baktırsana

Negatif yanlış olabiliyor ama pozitif yanlış olmaz.
Başka bir markayla yapın testinizi bi de..
İnşallah istediğiniz gibi çıksın sonuç hayırlısıyla..

negatif çıktığında yanılma payı oluyor ama pozitifte yanılma payı olmuyormuş diye okumuştum ben de.

Testi tekrarlayın, hatta kesin sonuç için kan testi yaptırın.
Eğer öçnce pozitif sonra negatif olduysa kimyasal gebelik olup sonlanmış olabilir.

Bütün idrar testleri aynı hassasiyette değil. Veya kimyasal gebelik oluşma ihtimali var. O yüzden kesin sonuç için.

Kan testi yaptırmalısınız. Eğer sonuç 30 un üstündeyse iki gün sonra katlayıp katlamadığını görmek için bir daha yaptırmalısınız.

2 gun daha bekleyeceğim adet olmassam yaptircm kan testi ama başıma hiç gelmedi böyle ben bütün gece uyumadimm sabahi bekledim çok üzüldüm hemde çok

Silik çizgi hamileli belirtisi değildir denmiş ama hamileliğin göstergesidir.
Ama gebeliğin de tipleri var kimyasal gebelik mol gebelik ve ya sağlıklı gebelik vs.
Kimyasal gebeliklerde betahcg 5-10 arasına yükselebiliyor bu da testlerde pozitif görünüyor.
Sonrasında yumurta parçalanıp atılıyor adet olunuyor,doktorlar kadınların çoğu bunu belki defalarca yaşıyor ama faekında değiller demişti.

benim sabah idrarimda hic bir zaman pozitif cikmadi, hep ogleden sonra cikti, vucudum hormonu ogle vakti yapiyormus megersem. bide ayni marka test olursa daha dogru olur. hepsi ayni hassaslikta olmayabiliyor.

Canim sen en iyisi hastaneye git kanda baktir. En doğru sonucu kan tahlili verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…