Doğuma Hazırlık dün nerdeyse doğuruyordum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
39 haftadyım. perşembe sabah 4 buçuk gibi tuvalete kalktğımda kanamam olduğunu farkettım. Panikle gittik açılma kanamasıymış 1 parmak açılmış sabahı bekledik nst iyiydi nstde sancım çıktı aema ben pek hissetmedim 9buçukta doktor geldi hala aynı açıklık artmamış Eve gönderdi. Sancın sıklaşırsa gel dedi Bişey olmazsa haftaya gel dedi Dün bekledim bütün gün bekledim ama yok.Bugün de sancı mancı yok.

Lekelenme var ama... Şaka yaptı bizim oğlan.Meğer ben de oyle olmuşum kanamayla gitmiş annem 1 hafta sonra olmuşum bakalım ne zaman gelcek bizimki hayırlısıyla inşallah

Son düzenleme:
evet o kanama dediğin şey nişan..
bende de pazar günü oldu ama hala doğurmdım gününü geçirecek bu gidişle

kızlar bilgileriniz için cok tesekkür ederim umarım bunları unutmam dogumum yaklasınca ya size birsey diyecegim benim kayınvalidemve kayın pederim oglumun ismini kendi ismi koymak istiyor bense hiiicc istemiyorum cünki bana hiç deger verdiklerini de sanmıyorum hareketlerinden o farkediliyor ama ben olmaz dedikce eşimde cok üzülüyor arada kalıyor sizce ne yapayım esimüzülmesin diye kayınpederimin ismini vereyim diyorum ama bu seferde bana üstünlük taslamaya calıstıklarından beni kale almadıklarından vermek istemiyorum zoruma gidiyor bana akıl verin

Herkeze hayırlı doğumlar :) bakalım bende gelişmeleri yazarım bel ve sırt ağrım ve yavaş yürüyüşüm dışında bir sıkıntım yok çok şükür bazen sert bir ağrı giriyor belime sancı mancı yalancı sancı hiç yok normal düşünüyorum inş Allah herkesin gönlüne göre verir âmin

nerdeyse 1 hafta olmus doguummissin demek. bizimki nezmn olck acaba.Lekelenme olarak ne kadar surdu?. benim hala oluyo azar azar normal mi peki?
benim bi kere oldu sadece. gece kalktığımda çamaşırımdaydı bi daha olmadı. bu arada hala doğurmadım :)

zor bir durum ama madem eşini üzmek istemiyorsun 2 isim ver hem onların gönlü olur hem senin gönlün olur olmaz mı

Benimde çokaz bi zamanım kaldı bakalım benim ne zman gelecek kızım ya arkadaşlar ben çok aşırı korkuyom ne yapabilirim acaba siznde varmı böyle korkular.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaslar, bende çiçeği burnunda anneyim 20gün oldu doğum yapalı..38hafta bitti hiç bir belirti yokken hafif lekelenme oldu doktor kontrol etti tam eve gidiyordum ki su geldi ve ertesi gün doğum oldu...nişandan sonra bebek hemende gelebiliyor, sonra da..hepinize hayırlı doğumlar...

kızlar bilgileriniz için cok tesekkür ederim umarım bunları unutmam dogumum yaklasınca ya size birsey diyecegim benim kayınvalidemve kayın pederim oglumun ismini kendi ismi koymak istiyor bense hiiicc istemiyorum cünki bana hiç deger verdiklerini de sanmıyorum hareketlerinden o farkediliyor ama ben olmaz dedikce eşimde cok üzülüyor arada kalıyor sizce ne yapayım esimüzülmesin diye kayınpederimin ismini vereyim diyorum ama bu seferde bana üstünlük taslamaya calıstıklarından beni kale almadıklarından vermek istemiyorum zoruma gidiyor bana akıl verin

İKİ İSİM EVET MANTIKLI EŞİNİZ TEK ÇOCUK MU BİLMİYORUZ AMA ONDAN BAŞKA ANNE VE BABASININ İSMİNİ VERECEK VARMI EĞER YOKSA FORMALİTE İSTEDİĞİN İSMİN SONUNA EKLEYE BİLİRSİN HEM KULLANILMAZ HEMDE BAK BAK GELİN ADIMIZI KOYDURTMADI DEDİRTMEZSİN KENDİNE :)

evet eşim tek cocuk sayılır bir kız kardesi var yaptıgı bir hatadan dolayı onu kale almıyorlar bütün yük bizim üzerimize ama kayınvalidemde bir evin bir gelini olmasına ragmen benim gibi o kaynatasının adını koymamış birde üstünlük taslıyor olmaları birde onların bunu yapmamıs olmaları beni sinir ediyor inatla koymak istemiyorum ama eşim üzüldügündende içim rahat değil bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…