dün öğrendim hamile olduğumu

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
henüz farkına varamdım eşimde askerde çok zorlancam kesin ve ailemden uzaktayım görev icabı

arkdaşlar doktorlardan ne tavisye aldınız hangi ilaçları kullnıyorsunuz

ben de bugün öğrendim hamileliğimi.yarın gidicem doktora inşallah.yazarım sana canım.bebeğin hayırlı olsun.sağlıcakla gelsin..

henüz farkına varamdım eşimde askerde çok zorlancam kesin ve ailemden uzaktayım görev icabı

canım Rabbim kolaylık versin umarım eşinin askeliği az kalmıştırda bebişine yetişir. Rabbim sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin :) Ne kadarlık bilemiyorum ama muhtemelen dr. yağlı,aşırı tuzlu, aşırı tatlı, abur cubur,cips vs. yiyeceklerden uzak durmanı söyler. ceviz fındık vs. gibi doğal çerezleri önerebilir. aşırı bulantın olursa bi bulantı ilacı verir, ilerleyen haftalarda da vitamin hapı verebilir.

ben de bugün öğrendim hamileliğimi.yarın gidicem doktora inşallah.yazarım sana canım.bebeğin hayırlı olsun.sağlıcakla gelsin..
hayırlı olsun rabbim sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin :)
,

tebrik ederim canım.folik asite başla.sonrasında doktorun seni yönlendirir.Rab'bim hayırlısıyla tamamına erdirmeyi nasip etsin.

arkdaşlar elevit aldım içinde folik asit te var ne yapayım bırakıp folik asite mi başalamam lazım...be yazıkki dr a hemen gidemicem bir hafta sonra gidecem:

arkdaşlar elevit aldım içinde folik asit te var ne yapayım bırakıp folik asite mi başalamam lazım...be yazıkki dr a hemen gidemicem bir hafta sonra gidecem:

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin,sana şans getirsin.Endişelenme zaten hemen dr a gitsen de bebek henüz yeni oluşmaya başladığı için gözükmeyecektir.ya da zor görünecektir.Haftaya gitmen daha iyi olmuş bence.Tekrar tebrikler,kendine artık daha çok dikkat et

bende dün kesinleşti hamileliğim ve çok mutluyum bazen rüyaydaymışım gibi geliyo inanamıyorum bi anda aklıma hamileyim diyorum gülüyorum tuhaf bişey allah herkese nasıip etsin

hayırlı olsun bende dün öğrendim hamiş olduğumu hemen gitmicem şubatta doktora gidicem
ama iljkinden biliyorum folik asit veriyo sonra kan ilaçları devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…