canım Rabbim kolaylık versin umarım eşinin askeliği az kalmıştırda bebişine yetişir. Rabbim sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin :) Ne kadarlık bilemiyorum ama muhtemelen dr. yağlı,aşırı tuzlu, aşırı tatlı, abur cubur,cips vs. yiyeceklerden uzak durmanı söyler. ceviz fındık vs. gibi doğal çerezleri önerebilir. aşırı bulantın olursa bi bulantı ilacı verir, ilerleyen haftalarda da vitamin hapı verebilir.
arkdaşlar elevit aldım içinde folik asit te var ne yapayım bırakıp folik asite mi başalamam lazım...be yazıkki dr a hemen gidemicem bir hafta sonra gidecem:
arkdaşlar elevit aldım içinde folik asit te var ne yapayım bırakıp folik asite mi başalamam lazım...be yazıkki dr a hemen gidemicem bir hafta sonra gidecem:
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin,sana şans getirsin.Endişelenme zaten hemen dr a gitsen de bebek henüz yeni oluşmaya başladığı için gözükmeyecektir.ya da zor görünecektir.Haftaya gitmen daha iyi olmuş bence.Tekrar tebrikler,kendine artık daha çok dikkat et
bende dün kesinleşti hamileliğim ve çok mutluyum bazen rüyaydaymışım gibi geliyo inanamıyorum bi anda aklıma hamileyim diyorum gülüyorum tuhaf bişey allah herkese nasıip etsin
hayırlı olsun bende dün öğrendim hamiş olduğumu hemen gitmicem şubatta doktora gidicem
ama iljkinden biliyorum folik asit veriyo sonra kan ilaçları devam ediyo