Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben anlamıyorum cidden bu kadar mı kölesi olur insan kvnin valla ben sırf eşim kahvaltı hazırladı diye kv gelin kalsın hazırlsın dedi diye kv evden kovdum ne demek gelin hazırlasın kocm memnun kahvaltı hazırlamakta sana ne oluyor
Dönüşte nasıl geleceklerse gidişi de öyle yapsınlar akıl var mantık var .10 saat bırakıp gelmek için git gel 20 saat yol mu yapacak kocanız şöyle bişeyi eşime ben desem bana bile deyta araba orda güle güle der
Davanızda sonuna kadar haklısınız, asla geri dönüş yapmayın gidebilirsin de demeyin çünkü sen öyle demedin mi falan der bu erkekler işine geldi mi her şeyi dümdüz anlarlar. Bana kalırsa içinizden geçen her şeyi bir kağıda aktarın okusun bazen konuştukça olaylar büyüyor kavgaya dönüşüyor. Hak verir ya da vermez siz içinizi dökün
Geri adım atmadım gidemezsin dedim o da zaten annesine gitmeyeceğini söyledi ama tabi ben 2-3 gün kendimi yiyip bitirdim gitmiş kadar oldu o stres gerginlik yetti bana, yaşadıklarım ve hissettiklerimi düzeltemez artık
içimi karartın cidden hiç sınır çizmyi bilmiyorsun net istemiyorum ne kardeşini ne de evden gitmeni de gidersen de ben burda olmam net demen lazım bu nasıl bir aile cidden eşin de bilerek yapıyor bence bana hiç inandırıcı grlmrfi bu kadar mı mesafe koyamaz bir insan sen ve eşin çok sinirimi bozdu madem sırırlanırınız olmayacak niye evlendiniz aile demek kapıyı kapattın mı bitecek dışarıya gitmyecek ne olursa olsun
İnanın evliliğimin başlarında bundan daha kötü durumlarla karşı karşıya kaldım mesafe koydum sınırımı çizdim ben bana müdahil olamıyor laf söyleyemiyor alacağı cevabı ve tepkiyi bildiği için, düzelmişti kv ama hamile olduğumu öğrendiği andan itibaran başa döndü çünkü eşimin ilgi alakası odam noktası ben oldum doğal olarak kıskanmaya başladı tekrar.
Size göre kolay demek ki evden birini kovmak vs ama herkes maalesef sizin gibi bodozlama yapamıyor sonuçta annesi sevmesem de saygı duymak zorundayım bunu da zaten hem eşime hem kv zamanında söyledim: “Birbirimizi sevmiyoruz ama ben eşim için siz oğlunuz için birbirimize katlanıcaz bazı konularda”. Gel gitlerim azaldı onlarda gelip gitmiyor ama bazen böyle konularda maalesef eşimi arada bırakıyor.
Dönüşte nasıl geleceklerse gidişi de öyle yapsınlar akıl var mantık var .10 saat bırakıp gelmek için git gel 20 saat yol mu yapacak kocanız şöyle bişeyi eşime ben desem bana bile deyta araba orda güle güle der
aaa o ne be
"sen hamile karını bırakıp düğüne gideceksen, hiç aklın kalmayacaksa, bi şey olsa vicdanın sızlamayacaksa git paşam" derdim ben olsam
sen haklısın bacım
Aynısını dedim için rahat edecekse kapı orda araba orda ama sakın doğuma gelmek için zahmet etme ben doğuma annemle giderim sen annenden sakın ayrılma diye