• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve kayınvalide sorunu

A Anonim4 valla anacı erkek zor bilirim. Hele ki annesi sıkıntılıysa daha zor. Allah yardımcımız olsun

valla cevremde sezaryen de olsam 40 a kalan bı ben oldum :)) kardesım cocuklarını normal 37 bıtımınde dogurdu :) bu sanccının ne zaman gelecegı de bellı olmuyor. 39 da sın heralde sen de . bence senın sorunun kayınvalıdende degıl dusunme yetısı olmayan kocanda bıtıyor... kımı hastaneye gıttıgı gıbı 8 saate doguruyor yetısebılcek mı yoo??? ne garıp ınsanlar var.
Evet benimde ne zaman olacağı belli değil şuanlık bir gelişme yok doktorum bebeğin keyfini bekleyecez dedi belirli bir tarihe kadar o tarihe kadar gelmezse tekrar konuşuruz dedi buna rağmen kimsenin umrunda değilim eşim dahil baştan eşim bu konu açıldığında gereken cevabı verseydi beni bu duruma sokmayacaktı. Herkesten çok ona kırgın ve kızgınım ama dediğim gibi söylemek istediğim çok şey var ama şuan odaklandığım tek şey doğumum ve bebeğim sonrasına zamanı gelince göstereceğim

Sen gönlünü ferah tut , herşeye inatta eşinle musmutlu olmaya bak kimse kimseyi düşünmüyor özellikler kayınvalideler sadece oğullarını düşünüyor
Eşimle son kez konuştum derdimi anlattım artık onların vicdanına kaldı bazı konular. Şu özel ve güzel günlerimi zehir ettiler hepsini Allah’a havale ediyorum

Back
X