dün ona sahip çıkmayı düşünüyordum bugün onu aldatıldığımı öğrendim...

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
aZ önce ellerim titredi başka şeyler yazmıştım ama sildim yeniden yazıyorum...
çünkü iki karakter yoksunu insan için değmez...
2 gün önce ona sahip çımayı düşündüğüm erkek arkadaşım benimle çıkarken ONU EV ARKADAŞIYLA ALDATAN eski kız arkadaşıyla da aynı anda çıkmaya başlamış...
tesadüfen facebookda gördüm ve bildiğiniz şok oldum ama şu an hiç üzülmüyorum çünkü allah bununla başedemeyeceğimi düşünseydi başıma gelmezdi...
bunu atlatmam zor olucak biliyorum birilerine güvenebilir miyim şu saatten sonra hiç sanmıyorum ama yapmam gereken gerekli dersleri alıp bu sayfayı kapatmak...
benim midem almıyor nasıl bir karakterdir bu seni ev arkadaşınla aldatan bir kızla yeni kız arkadaşını aldatmak...
sadece rahatlamak istedim...bu gece oturucam ve gerekli dersleri çıkarıcam...yarın sabah uyandığımda yepyeni bir güne uyanıcam...hesaplaşmalarımı bitirmiş olarak...
üzülsem neye üzüleceğimi bile bilmiyorum o kadar iğrenç bir olay...
teşekkür ederim okuduğunuz için...

2 gün önce ona sahip çımayı düşündüğüm erkek arkadaşım benimle çıkarken ONU EV ARKADAŞIYLA ALDATAN eski kız arkadaşıyla da aynı anda çıkmaya başlamış...
tesadüfen facebookda gördüm ve bildiğiniz şok oldum ama şu an hiç üzülmüyorum çünkü allah bununla başedemeyeceğimi düşünseydi başıma gelmezdi...
bunu atlatmam zor olucak biliyorum birilerine güvenebilir miyim şu saatten sonra hiç sanmıyorum ama yapmam gereken gerekli dersleri alıp bu sayfayı kapatmak...
benim midem almıyor nasıl bir karakterdir bu seni ev arkadaşınla aldatan bir kızla yeni kız arkadaşını aldatmak...
sadece rahatlamak istedim...bu gece oturucam ve gerekli dersleri çıkarıcam...yarın sabah uyandığımda yepyeni bir güne uyanıcam...hesaplaşmalarımı bitirmiş olarak...

anladığım kadarıyla güçlü bi yapın var, savunma mekanizmalarında hazır, şuan her ne kadar sinirli olsanda (normal olarak sinirlisin)
kendine saygısı olan bi insansın bence, başına gelen bu olayı nasıl atlatacığın hakkında bu kadar planlı olman taktire değer
erkek arkadşın ve kıza gelince yorum yapacak pek bişey yok, gayet midesizlermiş, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, sinirlenceksen sinirlen ağlıcaksan ağla ve dediğin gibi sonrada unut gitsin

kalite meselesi diyeceksin!
haketmişsin diyeceksin, layıkını bulmuşsun boynuz boynuz gezin diyeceksin...
ve önüne bakacaksın!

sadece şunu anlamıyorum bu nasıl bir midesizlik??
seni zaten ev arkadaşınla aldatan bir kız var karşında benim nasıl biri olduğumu ilk günden beri biliyordu bana ayrılalım deseydi ben yok olmaz bilmemne mi diyecektim aldatmasına ne lüzum vardı onu anlamıyorum...
ama bu kadar midesiz olan insanları anlamayı da beklemiyorum...
ona fazla olduğumu söylemişti bir kere...
evet ona çokkkkkk fazlayım...
herşey bir yana karakterli bir insanım...

sadece şunu anlamıyorum bu nasıl bir midesizlik??
seni zaten ev arkadaşınla aldatan bir kız var karşında benim nasıl biri olduğumu ilk günden beri biliyordu bana ayrılalım deseydi ben yok olmaz bilmemne mi diyecektim aldatmasına ne lüzum vardı onu anlamıyorum...
ama bu kadar midesiz olan insanları anlamayı da beklemiyorum...
ona fazla olduğumu söylemişti bir kere...
evet ona çokkkkkk fazlayım...
herşey bir yana karakterli bir insanım...
komplexe kapılmış belli ki kaldıramamış ağırlığını, o da kendi ayarında birini bulmaya karar vermiş, belkide sana karşı zafer kazandığını düşünüyo şuan, bakın böyle bi kızı bile aldattım diyerekakannehir

Daha once actigin konuyu okumustum, ve senin zaten ona denk olmadigini anlamistim
Fakat gayretin ve cabana hayran kalmistim..
Simdi iyiki ogrendin ve daha fazla onun icin uzulmeden, ayriliyorsun
Derin bir nefes al bence.. Kendi bataginda gittikce batmak isteyen iki yuzlu herifin tekiymis
Sen herseyin daha guzeline layiksin canim
Verdigin degeri hic haketmemis
Yarin yeni ve temiz bir gun basliyor senin icin
Ellerin titremesin, yuzun solmasin hic
Aksine ilik bi dus al, bakim yap
Kendine bi kahve hazirla, onu yudumlarken
Hayat daha guzel seyleri yasamaya deger
Iyiki kayip gitmissin kendi batagina diye sevin..
Sana deger verecek birileri mutlaka vardir, uzulme..

Kendine cok iyi bak! :teselli:

mantıklı yaklaşman çok güzel bir olay adına sevindim..
böyle birini erkenden tanıman ne güzel senin adına!
bence hiç üzülme baksın yoluna...

Harika yazmissin bunlari yapabilmeni dilerim..Cok guclu yapin var sanirim oglakmisin merak ettim seni kendime benzettim..(Her ne kadar boyle bir sey yasamamis olsamda bende olaylarin ustunden cabuk atlarim da )
Degerini bilmeyen insanlarla karsilasmaman dilegiye....

komplexe kapılmış belli ki kaldıramamış ağırlığını, o da kendi ayarında birini bulmaya karar vermiş, belkide sana karşı zafer kazandığını düşünüyo şuan, bakın böyle bi kızı bile aldattım diyerekakannehir

evet tam birbirlerinin ayarılar...bugüne kadar çıktığı bütün erkekleri aldatmış bir kız...şu an sadece sinirliyim o kadar...başka bişey hissedemiyorum bu kadar zavallı ve basit insanların yaptıklarına...

Son düzenleme:
evet tam birbirlerinin ayarılar...bugüne kadar çıktığı bütün erkekleri aldatmış bir kız...bari adam gibi biriyle aldatsaymış elin kaşarıyla değil...şu an sadece sinirliyim o kadar...başka bişey hissedemiyorum bu kadar zavallı ve basit insanların yaptıklarına...

zaten öyledir canım, araştırmalarda bile kanıtlanmış, erkeklerin karılarını yada sevgililerini aldattıkları kadınlar hep karılarından yada sevgililerinden daha çirkin, daha vs.. vs.. olurmuş nedenseakannehirakannehir

Birbirlerine layıkmışlar demek ki.
Bence de hiç düşünmeye bile değmez.
Kurtulduğuna sevin ve dediğin gibi hayatına ondan önce kaldığın yerden devam et.

Harika yazmissin bunlari yapabilmeni dilerim..Cok guclu yapin var sanirim oglakmisin merak ettim seni kendime benzettim..(Her ne kadar boyle bir sey yasamamis olsamda bende olaylarin ustunden cabuk atlarim da )
Degerini bilmeyen insanlarla karsilasmaman dilegiye....

tam aksi yengeç burcuyum ama çabuk silkelenebiliyorum çabuk atlatabiliyorum belki de yaşım küçük olmasına rağmen bazı şeyleri çabuk ve tek başıma yaşadığım için...

yuuhh beee..
sen onu bataklıktan çıkarmak icin didin o ne yapsın..
yuh..
dediğin gibi yarın yepyeni ve güzel bir güne uyanicaksin arkadasım..bu yaşanan cirkinlikte arkanda kalmış olacak..

yuuhh beee..
sen onu bataklıktan çıkarmak icin didin o ne yapsın..
yuh..
dediğin gibi yarın yepyeni ve güzel bir güne uyanicaksin arkadasım..bu yaşanan cirkinlikte arkanda kalmış olacak..

aynen öyle şu an etrafımdaki insanlar yani dostlarım benden daha çok üzülüyorlar nasıl bu kadar soğukkanlı durabiliyorsun diyorlar ne yapabilirim ki...kendimi yesem bitirsem nolcak ahlasam vahlasam nolcak...silkinip önüme bakıcam...ilk kez zorlukla karşılaşmadım hayatımda bunun da üstesinden gelebilirim :Saruboceq:a.s

hayata karşı duruşun ne kadar güzel bu yüzden seni teselli etmemize de gerek yok
tabi ki incindin yaralandın ama bu seni daha da güçlendirdi
şimdi sinirlisin ama zamanla bu da yok olacak ve hayatına kaldığın yerden devam edebileceksin
allah karşına iyi, aklı başında ve en önemlisi dürüst kişiler çıkarsın inşallah canım

Doğru kararı vermişsin mantıklıda düşünüyorsun
Faceboktan nasıl duydun ben onu merak ettim.
Kızın kasıtlı yaptığı birşey olmasın?

hayata karşı duruşun ne kadar güzel bu yüzden seni teselli etmemize de gerek yok
tabi ki incindin yaralandın ama bu seni daha da güçlendirdi
şimdi sinirlisin ama zamanla bu da yok olacak ve hayatına kaldığın yerden devam edebileceksin
allah karşına iyi, aklı başında ve en önemlisi dürüst kişiler çıkarsın inşallah canım

teşekkür ederim sadece şu an öyle bir ortam var ki evde en yakın arkadaşım ağlıyor kendimi bıraktım onu teselli ediyorum arkadaşlarım da görmüşler telefonum çalıyor durmadan rahatlamaya ihtiyacım vardı o yüzden yazdım hemde başkalarının tecrübelerinden ders çıkarmak yaşamaktan daha akıllıca gelmiştir bana...ben sizlerin tecrübelerinden çok dersler çıkardım kendime...belki benim başıma gelen bu olayda başka bir hemcinsimin kendine dersler çıkarmasını sağlar ve belkide başına gelmesini bir şekilde önler diye düşündüm...
yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için teşekkür ederim...şu an buna çok ihtiyacım var gerçekten...

tebrik ediyorum canım seni ne kadar güçlüsün
açılan konuları okuyoruz millet ölüyor aldatıldım diye
ama sen çoook güçlüsün ve öyle hissediyosun ne kadar güzel
inşallah bi daha aldatılır ne diyim doymamaış çünkü belliaklım almıyo insan aldatılma duygusunun ne demek olduğunu bile bile mi aldatır mide işte kabul ediyo demekki
evet artık yeni bi hayat senin için doğarken yanında o yoktu zaten yaşarkende onsuz olcaksın
hele üzülmeye değmeyen biri için düşünmek bile mantıksız
allah hayırlısını versin bundan sonra hayatında..karşına ne çıkarsa çıksın şimdiki gibi güçlü ol

Doğru kararı vermişsin mantıklıda düşünüyorsun
Faceboktan nasıl duydun ben onu merak ettim.
Kızın kasıtlı yaptığı birşey olmasın?

bu biraz can yakıcıydı gerçekten...bizim bir şarkımız vardı sezen aksu'nun hoşgeldin...o şarkıyı paylaşmış ve üstüne kendi ismiyle kızın ismini yazmıştı...ben çok sık girmem face'e ortak arkadaşlarımız ama asıl benim arkadaşlarım olan yani onun sonradan tanıştığı arkadaşlarım aradı ece gördün mü falan diye sonra bende girip baktım işte...bütün arkadaşları kendileri de yorumlar yazmışlar işte tebrik ederiz mutluluklar bi daha aldatmayın birbirinizi gibi iğrenç yorumlar dahi vardı...onlarda pişkin pişkin teşekkür etmişler...

Son düzenleme:
Back
X