Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm canım aynen bugün bende buna benzer bir olaya şahit oldum..
İnternet cafeden ödev çıkarmaya gittim,masa başında oturan biri 2 kişiye birden camera açmış onlarda açmış tabi..
Cafe sahibi de sen nee kadar hızlısın falan dedi..Güldüü çocuk 2 tane var bende dedi..Çok moraliim bozuldu ama tutup boğasım geldi o çocuğu yeminle.
Boşver arkadaşım ya güçlü bir yapın var zaten değmezmiş ve layını bulmuş arkadaş nasıl bir midesi varmış ki ev arkadaşıyla birlikte olan birini tekrar hayatına sokuyor yeniden..
Allah inşallah hakettiğin insanları karşına çıkarır bundan sonra..:Saruboceq:
ne diyeceğimi bilemedım... yanlışlar yaptığını söylemıştın ama bir de karaktersizmiş... Kafasını gözünü kırmak geldi içimden!! :/
aZ önce ellerim titredi başka şeyler yazmıştım ama sildim yeniden yazıyorum...
çünkü iki karakter yoksunu insan için değmez...
2 gün önce ona sahip çımayı düşündüğüm erkek arkadaşım benimle çıkarken ONU EV ARKADAŞIYLA ALDATAN eski kız arkadaşıyla da aynı anda çıkmaya başlamış...
tesadüfen facebookda gördüm ve bildiğiniz şok oldum ama şu an hiç üzülmüyorum çünkü allah bununla başedemeyeceğimi düşünseydi başıma gelmezdi...
bunu atlatmam zor olucak biliyorum birilerine güvenebilir miyim şu saatten sonra hiç sanmıyorum ama yapmam gereken gerekli dersleri alıp bu sayfayı kapatmak...
benim midem almıyor nasıl bir karakterdir bu seni ev arkadaşınla aldatan bir kızla yeni kız arkadaşını aldatmak...
sadece rahatlamak istedim...bu gece oturucam ve gerekli dersleri çıkarıcam...yarın sabah uyandığımda yepyeni bir güne uyanıcam...hesaplaşmalarımı bitirmiş olarak...
üzülsem neye üzüleceğimi bile bilmiyorum o kadar iğrenç bir olay...
teşekkür ederim okuduğunuz için...
sadece şunu anlamıyorum bu nasıl bir midesizlik??
seni zaten ev arkadaşınla aldatan bir kız var karşında benim nasıl biri olduğumu ilk günden beri biliyordu bana ayrılalım deseydi ben yok olmaz bilmemne mi diyecektim aldatmasına ne lüzum vardı onu anlamıyorum...
ama bu kadar midesiz olan insanları anlamayı da beklemiyorum...
ona fazla olduğumu söylemişti bir kere...
evet ona çokkkkkk fazlayım...
herşey bir yana karakterli bir insanım...
aaa agzim acik kaldi, o adam o zavalli adam birde kalkmis senin gibi briini aldatmaya, mumla arasa bulamazken Salak.
biliormusun soylede duusnmedim degil, belkide bu senle ayrildiktan sonra o kizla baska seyler iicn beraber dir, aldatmamistir.. (hani o kiz herkesi aldatiosa o yolludur belki ve onla sadece o amac icin birlikte oluordur) .
birde, zaten problemli, yani buda midesini bozmuodur istedigini o kisdan aliodur..
ama eger gercekten aldatmissa, yaziklar olsun ona. sen ona kol kanat germek isterken yardim etmek isterken o piskin piskin baskasiyla oluomus, belkide buyuzden sen daha iyilerine layiksin diye senden ayrilmak istemis de olabilir cunku baska biri (o kiz) vardi gozunde.
aman birak o kizda ona gununu gosterir, hos exin gununu gore gore o bile onu yikmaz, yani aliskindir farketmez ona..
Herşey degişir .. Herkes değişir..
bigün gelir bunu bil bi gün gelicek ama o gun sen onsuz daha mutlu oldugunu anladgn gun olucak.. affetmek affetmemek sana kalmış. ama netıce boyle herkes döner ister 1 gün ister 1 yıl ister 5 yıl sonra karsına mutlaka cıkar..