dün ona sahip çıkmayı düşünüyordum bugün onu aldatıldığımı öğrendim...

o kışı sevgılınızmıydı?..sımdıde ben sasırdım arkadasınız dıye hatırladım cunku..
pekı ama oyle bırı ıle nasıl sevgılı oldunuz..kı okadar davranısları sorunlu bırı ıle
suan cok sınırlısınız ve kendınızı bıraz sakınlestırmelısınız..
sızı hak etmeyen bırıymıs demekkı..

kızz allah kurtarmış seni şükret işte maşallah anladığım kadarıyla güçlü bir karakterin var buna devam canıımm kaydirigubbakcemile5

Çok üzüldüm canım aynen bugün bende buna benzer bir olaya şahit oldum..
İnternet cafeden ödev çıkarmaya gittim,masa başında oturan biri 2 kişiye birden camera açmış onlarda açmış tabi..

Cafe sahibi de sen nee kadar hızlısın falan dedi..Güldüü çocuk 2 tane var bende dedi..Çok moraliim bozuldu ama tutup boğasım geldi o çocuğu yeminle.

Boşver arkadaşım ya güçlü bir yapın var zaten değmezmiş ve layını bulmuş arkadaş nasıl bir midesi varmış ki ev arkadaşıyla birlikte olan birini tekrar hayatına sokuyor yeniden..

Allah inşallah hakettiğin insanları karşına çıkarır bundan sonra..:Saruboceq:

Çok üzüldüm canım aynen bugün bende buna benzer bir olaya şahit oldum..
İnternet cafeden ödev çıkarmaya gittim,masa başında oturan biri 2 kişiye birden camera açmış onlarda açmış tabi..

Cafe sahibi de sen nee kadar hızlısın falan dedi..Güldüü çocuk 2 tane var bende dedi..Çok moraliim bozuldu ama tutup boğasım geldi o çocuğu yeminle.

Boşver arkadaşım ya güçlü bir yapın var zaten değmezmiş ve layını bulmuş arkadaş nasıl bir midesi varmış ki ev arkadaşıyla birlikte olan birini tekrar hayatına sokuyor yeniden..

Allah inşallah hakettiğin insanları karşına çıkarır bundan sonra..:Saruboceq:

bu gerçekten mide gerektiren birşey zaten 4 gün falan oldu kız bunu aramış özür falan dilemiş arkadaş kalalım demiş bu da tamam demiş bana dedi ''sen niye rahatsız oldun ki benim rahatsız olmam lazım biri rahatsız olacaksa'' bunu da söyledi ama rahatsız olmadı yok artık demiştim ama bugün beni yanıltmadı...sorun değil benim karşıma düzgün insanlar çıkar ama o kimlerle ne çeşit kızlarla beraber olur o da onun midesine kalmış...

geçmişler olsun arkadaşım,ucuz kurtulmuşsuna.s
basit oyunlar,kirli hesaplar içerisinde sen kendini iyi korumuşsun tebrik ederim.vereliniortak
allah kimsnin hakkını kimseye bırakmıo buna inan ve öle yaşa çnkü gram şaşmıyo bu terazi..
bırak şimdi onlar kirli dünyalarında pislikleriyle boğulsunlaryerimseniben

öteki konunuzu okudumda üzülmeye bile degmeyecek bir insanmis zaten sallayin gitsin
böyle insnlarin kaprisleri cekilmez zaten bäyle yaparak sizi büyük bir yükten kurtarmis

bu senin şu problemli, psikolojik sorunları olan ve ot kullanan arkadaşın değil mi?
ne bekliyordun ki...
adamın insani değerleri ön planda tutamayacak biri olduğu belli zaten.

ne diyeceğimi bilemedım... yanlışlar yaptığını söylemıştın ama bir de karaktersizmiş... Kafasını gözünü kırmak geldi içimden!! :/

ne diyeceğimi bilemedım... yanlışlar yaptığını söylemıştın ama bir de karaktersizmiş... Kafasını gözünü kırmak geldi içimden!! :/

evet aynen öyle canım ama değmez yani :delphin: çok iyiyim bugün sürekli iyimisin diye sorup duruyorlar çok sıkıldım aslına bakarsanız çevremin de duymuş olması sürekli bir ilgi hışmına uğramama sebep oldu ama anlatamıyorum bir türlü iyi olduğumu mirmirmirmir

aZ önce ellerim titredi başka şeyler yazmıştım ama sildim yeniden yazıyorum...
çünkü iki karakter yoksunu insan için değmez...
2 gün önce ona sahip çımayı düşündüğüm erkek arkadaşım benimle çıkarken ONU EV ARKADAŞIYLA ALDATAN eski kız arkadaşıyla da aynı anda çıkmaya başlamış...
tesadüfen facebookda gördüm ve bildiğiniz şok oldum ama şu an hiç üzülmüyorum çünkü allah bununla başedemeyeceğimi düşünseydi başıma gelmezdi...
bunu atlatmam zor olucak biliyorum birilerine güvenebilir miyim şu saatten sonra hiç sanmıyorum ama yapmam gereken gerekli dersleri alıp bu sayfayı kapatmak...
benim midem almıyor nasıl bir karakterdir bu seni ev arkadaşınla aldatan bir kızla yeni kız arkadaşını aldatmak...
sadece rahatlamak istedim...bu gece oturucam ve gerekli dersleri çıkarıcam...yarın sabah uyandığımda yepyeni bir güne uyanıcam...hesaplaşmalarımı bitirmiş olarak...
üzülsem neye üzüleceğimi bile bilmiyorum o kadar iğrenç bir olay...
teşekkür ederim okuduğunuz için...

ne üzülmesi canım sadaka dağıt bence...

sadece şunu anlamıyorum bu nasıl bir midesizlik??
seni zaten ev arkadaşınla aldatan bir kız var karşında benim nasıl biri olduğumu ilk günden beri biliyordu bana ayrılalım deseydi ben yok olmaz bilmemne mi diyecektim aldatmasına ne lüzum vardı onu anlamıyorum...
ama bu kadar midesiz olan insanları anlamayı da beklemiyorum...
ona fazla olduğumu söylemişti bir kere...
evet ona çokkkkkk fazlayım...
herşey bir yana karakterli bir insanım...

canım senin bu bahsettiğin şu alkol madde bağımlısı olan adam değil mi hayatımdan memnunum beni düzeltme diyen?
o başlığına da yorum yazmıştım valla biz kız milleti böyle safız işte adama bak sen ona acırken o seni aldatmış:mymeka:,kurban olsun senin gibi kıza bırak layıkını bulmuş işte öyle dünya ahiret hayatlarını mahvetsin dursunlar sen kurtardın kendini çok şükür,sükret ve sadaka dağıt bence...

aaa agzim acik kaldi, o adam o zavalli adam birde kalkmis senin gibi briini aldatmaya, mumla arasa bulamazken Salak.
biliormusun soylede duusnmedim degil, belkide bu senle ayrildiktan sonra o kizla baska seyler iicn beraber dir, aldatmamistir.. (hani o kiz herkesi aldatiosa o yolludur belki ve onla sadece o amac icin birlikte oluordur) .
birde, zaten problemli, yani buda midesini bozmuodur istedigini o kisdan aliodur..

ama eger gercekten aldatmissa, yaziklar olsun ona. sen ona kol kanat germek isterken yardim etmek isterken o piskin piskin baskasiyla oluomus, belkide buyuzden sen daha iyilerine layiksin diye senden ayrilmak istemis de olabilir cunku baska biri (o kiz) vardi gozunde.

aman birak o kizda ona gununu gosterir, hos exin gununu gore gore o bile onu yikmaz, yani aliskindir farketmez ona..

canım sen zaten aklı başında, mantıklı düşünüyosun..
kesinlikle uzak tut kendini ondan, hiç muhattap olma.en iyi ceza bu olur.
hesap sormaya da kalkma, ne hali varsa görsün.hiç değmez..:delphin:
hiç bişey senden kıymetli değil,canını sıkma.

kaydirigubbakcemile4ya böyle olaylar o kadar çok omaya başladı ki özellikle facebookta aldatımalar çok arttı nedense erkeklerin işte durumu bu acizik başka bişey değil demekki kendini o kıza layık görmüş canımbenim boynuzlanmaya meraklı demekki sen ona bi beden büyükmnüssün zaten canımm

Herşey degişir .. Herkes değişir..

bigün gelir bunu bil bi gün gelicek ama o gun sen onsuz daha mutlu oldugunu anladgn gun olucak.. affetmek affetmemek sana kalmış. ama netıce boyle herkes döner ister 1 gün ister 1 yıl ister 5 yıl sonra karsına mutlaka cıkar..

aaa agzim acik kaldi, o adam o zavalli adam birde kalkmis senin gibi briini aldatmaya, mumla arasa bulamazken Salak.
biliormusun soylede duusnmedim degil, belkide bu senle ayrildiktan sonra o kizla baska seyler iicn beraber dir, aldatmamistir.. (hani o kiz herkesi aldatiosa o yolludur belki ve onla sadece o amac icin birlikte oluordur) .
birde, zaten problemli, yani buda midesini bozmuodur istedigini o kisdan aliodur..

ama eger gercekten aldatmissa, yaziklar olsun ona. sen ona kol kanat germek isterken yardim etmek isterken o piskin piskin baskasiyla oluomus, belkide buyuzden sen daha iyilerine layiksin diye senden ayrilmak istemis de olabilir cunku baska biri (o kiz) vardi gozunde.

aman birak o kizda ona gununu gosterir, hos exin gununu gore gore o bile onu yikmaz, yani aliskindir farketmez ona..

benim bildiğim herşeyi yaşadıkları yani belki de öyle şeyler için birliktelerdir bilmiyorum ama karakter yoksunu olduğunu çabuk görmemi sağladığı için mutluyum sadece zemuszemus valla o kadar cılkı çıkmış ki ilişkilerinin allah ıslah etsin onları ne diyim :umursamaz:

Herşey degişir .. Herkes değişir..

bigün gelir bunu bil bi gün gelicek ama o gun sen onsuz daha mutlu oldugunu anladgn gun olucak.. affetmek affetmemek sana kalmış. ama netıce boyle herkes döner ister 1 gün ister 1 yıl ister 5 yıl sonra karsına mutlaka cıkar..

böyle olduğunu biliyorum hatta hep böyle olur dimi? pişman olup, aklı başına gelip dönerler...ama döndüklerinde buldukları kişi aynı kişi değildir artık...ne acaba bu, bir zaman sen istersin o canını yakar tam hayatını yoluna koyarsın onsuz mutlusundur artık çıkar gelir niye gelirler niye dönerler hiç anlamam :umursamaz:

Back
X