dün ona sahip çıkmayı düşünüyordum bugün onu aldatıldığımı öğrendim...

kaydirigubbakcemile4ya böyle olaylar o kadar çok omaya başladı ki özellikle facebookta aldatımalar çok arttı nedense erkeklerin işte durumu bu acizik başka bişey değil demekki kendini o kıza layık görmüş canımbenim boynuzlanmaya meraklı demekki sen ona bi beden büyükmnüssün zaten canımm

evet facebook'tan zaten çok hoşlanmazdım ama bu olaylardan sonra sürekli profilimi takip ettiğini farkettim iletiler falan ve kapattım iyiki de kapatmışım silmek falan değilde kapatmak çok iyi oldu benim için zaten kapatmayı düşünüyordum zemuszemus
aynen dediğin gibi canım herkes dengini buldu opuyorumnanaktan

kimin eli kimin neresinde olmuş bu olay.. koşar adımlarla uzaklaş bence..delikafadulden

bende anlamadım zaten bir anda kendimi ilişkiler yumağının ortasında buldum delikafadulden
yok o bunla çıkmış yok o bunu bunla aldatmış diğeri sonra şunu yapmış hepsi bi garip hiç böyle şeyler görmedim :1shok:

demek istedigim, seni iliskisirasinda aldattigindan eminmisin?
yoksa siz ayrildiktan sonra o kizla (o kiz onu aldatmis duzgun bisey olmiyacagini onla biliodur) sadece cinsel yada neblm kullandigi madde filan cart curt onlarla (hayati ztan alt ust) alt ust takilmaya devam ediyordur..
yani simdi diyoruz ya aa seni aldatmis bilmem ne su bu pislik filan..ama ben yazindan gercekten seni aldattigina dair hangi sebeple bu kanata vardigini anlamadim o yzuden sordum bu soruyu..

demek istedigim, seni iliskisirasinda aldattigindan eminmisin?
yoksa siz ayrildiktan sonra o kizla (o kiz onu aldatmis duzgun bisey olmiyacagini onla biliodur) sadece cinsel yada neblm kullandigi madde filan cart curt onlarla (hayati ztan alt ust) alt ust takilmaya devam ediyordur..
yani simdi diyoruz ya aa seni aldatmis bilmem ne su bu pislik filan..ama ben yazindan gercekten seni aldattigina dair hangi sebeple bu kanata vardigini anlamadim o yzuden sordum bu soruyu..

anladım anlatıyım o akşam beni çok yakın arkadaşım aradı facebookta ortak arkadaşımız olarak görünüyo aynı zamanda beni aradı çabuk aç face'i diye bende açtım hemen onun profiline girdim bizim bir şarkımız vardı o şarkıyı paylaşmış ve üstünede ikisinin ismini yazıp bir daha ayrılmayalım yazmış arkadaşları fln da altında yorum yapmışlar bir daha birbirinizi aldatmayın gibi iğrenç yorumlar dahi vardı bunlarda teşekkür etmiş bu sırada biz sevgiliydik yani ayrılmamıştık henüz sonrada bana faceden msj atmış x'le sevgiliyiz diye o kadar işte...

anladım anlatıyım o akşam beni çok yakın arkadaşım aradı facebookta ortak arkadaşımız olarak görünüyo aynı zamanda beni aradı çabuk aç face'i diye bende açtım hemen onun profiline girdim bizim bir şarkımız vardı o şarkıyı paylaşmış ve üstünede ikisinin ismini yazıp bir daha ayrılmayalım yazmış arkadaşları fln da altında yorum yapmışlar bir daha birbirinizi aldatmayın gibi iğrenç yorumlar dahi vardı bunlarda teşekkür etmiş bu sırada biz sevgiliydik yani ayrılmamıştık henüz sonrada bana faceden msj atmış x'le sevgiliyiz diye o kadar işte...

OHA!
yuzsuzlugun bukadari..!
valla o birgun bulur belasini..sen onun hakkinda iyi seyler dusnurken yazik ya arkandan vurmak bu olsa gerek..
demekki aranizdaki iliskiyi bile sakladi, baksana hepsi ayrilmayin bile demisler..
amaan zil takip oyna valla birde onun derdiyle ugrasacaktin, nsl yardim ederim filan diordun (diger actigin konu) hem o derdi yok oldu hemde bu pis insandan kurtuldun, allah seviomus seni de gercekleri hemen gostermis!

valla bu gibiler icinde ben olsam HICCCC kafami takmam(kafama yazik yerimseniben)
bide msj atiyo :) allahim ben olsam ona ogun guzel bi msj geri atardim o ani unutamazdi...

valla kurtulduguna sukr et :lepi:

aklımdan geçenleri tek tek yazacağım kimse kusura bakmasın:

erkek arkadaşın o kızla olabilmek için aynen onun yaptığı gibi, birini aldatması gerektiğini düşünmüş. yani aldatabilme kabiliyetim var mesajını gözüne sokunca kızın, seviyesi yükselmiş kızın gözüne girmiş.

güvenilmez bunlaraaaaaaaaaa!!!

bundan sonrasını sessizce izle, keyifli olucaktır.

OHA!
yuzsuzlugun bukadari..!
valla o birgun bulur belasini..sen onun hakkinda iyi seyler dusnurken yazik ya arkandan vurmak bu olsa gerek..
demekki aranizdaki iliskiyi bile sakladi, baksana hepsi ayrilmayin bile demisler..
amaan zil takip oyna valla birde onun derdiyle ugrasacaktin, nsl yardim ederim filan diordun (diger actigin konu) hem o derdi yok oldu hemde bu pis insandan kurtuldun, allah seviomus seni de gercekleri hemen gostermis!

valla bu gibiler icinde ben olsam HICCCC kafami takmam(kafama yazik yerimseniben)
bide msj atiyo :) allahim ben olsam ona ogun guzel bi msj geri atardim o ani unutamazdi...

valla kurtulduguna sukr et :lepi:

işte bir de o var arkadaşları fln herkes biliyordu beni arkadaşlıklarının bile ne kadar iğrenç olduğunu gördüm hepsi aynı kısaca arkadaşları da sürekli birilerini arkadaşlarıyla aldatmış yok onu yapmış bunu yapmış tipler
işallah hiç biriniz böyle insanlara denk gelmezsiniz öğrendiğim gece arkadaşlarım ağladı o kadar üzüldüler ki :1shok:
kesinlikle ben kurtulduğuma seviniyorumvereliniortak
msj atmaya bile değmez hiç birşeye değmez böyle insanlar...Çok üzgünüm çoook

aklımdan geçenleri tek tek yazacağım kimse kusura bakmasın:

erkek arkadaşın o kızla olabilmek için aynen onun yaptığı gibi, birini aldatması gerektiğini düşünmüş. yani aldatabilme kabiliyetim var mesajını gözüne sokunca kızın, seviyesi yükselmiş kızın gözüne girmiş.

güvenilmez bunlaraaaaaaaaaa!!!

bundan sonrasını sessizce izle, keyifli olucaktır.

dimi onlar b bu potansiyelle aşk-ı menu'ya bile taş çıkartırlar :roflol:

aZ önce ellerim titredi başka şeyler yazmıştım ama sildim yeniden yazıyorum...
çünkü iki karakter yoksunu insan için değmez...
2 gün önce ona sahip çımayı düşündüğüm erkek arkadaşım benimle çıkarken ONU EV ARKADAŞIYLA ALDATAN eski kız arkadaşıyla da aynı anda çıkmaya başlamış...
tesadüfen facebookda gördüm ve bildiğiniz şok oldum ama şu an hiç üzülmüyorum çünkü allah bununla başedemeyeceğimi düşünseydi başıma gelmezdi...
bunu atlatmam zor olucak biliyorum birilerine güvenebilir miyim şu saatten sonra hiç sanmıyorum ama yapmam gereken gerekli dersleri alıp bu sayfayı kapatmak...
benim midem almıyor nasıl bir karakterdir bu seni ev arkadaşınla aldatan bir kızla yeni kız arkadaşını aldatmak...
sadece rahatlamak istedim...bu gece oturucam ve gerekli dersleri çıkarıcam...yarın sabah uyandığımda yepyeni bir güne uyanıcam...hesaplaşmalarımı bitirmiş olarak...
üzülsem neye üzüleceğimi bile bilmiyorum o kadar iğrenç bir olay...
teşekkür ederim okuduğunuz için...

senle ne ortak yanlarımız var bizimkaydirigubbakcemile5 giderayak aldatıldık kafamçokkarıştı ama ne yapıyodukk??? ERASMUS'a gidiyoduk her şeyi herkesi umursamadan çooook güzel aylar geçiriyoduk opuyorumnanaktan kaliteli kızlarız maşallah bize bayanssulusmile o senin iki basit insan da birbirleriyle uğraşadursun sen Amerika'da gezip tozarken opuyorumnanaktan

Değmezmiş demekki ve olumlu yanını düşünmen lazım. Bunu öğrendiğin andan itibaren sonraki zamanlarını böyle bir insan için harcamadığına şükretmelisin. Yaptığı ağır birşey tabi ama seni zaten haketmiyormuş, hakettiğin gibi biri yaralarına iyi gelicektir zamanı gelince,o zaman iyi ki yaşamışım bile diyebilirsin. Klasiktir ama zaman herşeyin ilacı...Geçecek...

şimdi o adama bişe derdim ama kk kaldırmazbayanssulusmile
bırak ya nitelik meselesi adam aranıyormus bişeler demek yedigi boynuz az gelmiş en geyiklisinden olacakmış suratına bakmayacaksın zaten sorun yok midesiz değil o midesi geniş ki alıyor herseyi içineguclubacismile

aZ önce ellerim titredi başka şeyler yazmıştım ama sildim yeniden yazıyorum...
çünkü iki karakter yoksunu insan için değmez...
2 gün önce ona sahip çımayı düşündüğüm erkek arkadaşım benimle çıkarken ONU EV ARKADAŞIYLA ALDATAN eski kız arkadaşıyla da aynı anda çıkmaya başlamış...
tesadüfen facebookda gördüm ve bildiğiniz şok oldum ama şu an hiç üzülmüyorum çünkü allah bununla başedemeyeceğimi düşünseydi başıma gelmezdi...
bunu atlatmam zor olucak biliyorum birilerine güvenebilir miyim şu saatten sonra hiç sanmıyorum ama yapmam gereken gerekli dersleri alıp bu sayfayı kapatmak...
benim midem almıyor nasıl bir karakterdir bu seni ev arkadaşınla aldatan bir kızla yeni kız arkadaşını aldatmak...
sadece rahatlamak istedim...bu gece oturucam ve gerekli dersleri çıkarıcam...yarın sabah uyandığımda yepyeni bir güne uyanıcam...hesaplaşmalarımı bitirmiş olarak...
üzülsem neye üzüleceğimi bile bilmiyorum o kadar iğrenç bir olay...
teşekkür ederim okuduğunuz için...

boşver böyle insanlar için üzülmeye değmez.Allah ıslah etsin böylelerini.
bi insanın içinde Allah korkusu olmayınca her türlü kötülüğü yapar.Allah seni ve hepimizi de Allah tan korkanlarla karşılaştırsın.

Back
X