Dün postacı şok edici bir mektup getirdi peki ne yapacam şimdi ben ...

hic cevap vermem..eger illa cevap vermek istersen erkek ark.la resminizi koy gorecegi yere olsun bitsin

hiç cevap verme tabiki mesaj atarsan gereksiz olur ama yinede sen bilirsin
hiç önemsenmeyecek bi durum bence sonuçta bekarsın yüzükte takmıyorsan alnında yazmıyor ya ilşkin olduguunu..herkes böle bi teklifte bulunabilir şaşırılacak bişey deil yani
[/B]

canım kesınlıkle mesaj atma azda olsa yuz vermıs olursun.yuzune soyle ne var soylıyemıcek cocuk senden hoslandıgını belırtmıs sende haklı olarak ıstemedıgını erkek arkadasının oldugunu soylıyeceksın.

Bencede hic bir sey yapma onemseme bile. Okumamis gibi bir daha geldiginde birsey yazib birakirsa sende ayni yontemle ciddi bir birlikteligin oldugunu yaz eline tutsdur gitsin.

Unut gitsin,hiçbirsey görmemiş gibi davran ama
inceden inceye tavrını belli et cevap verme.

arkadaşlar

Bugün yine geldi ve ben kapıdan girdiğini görür görmez kafamı çevirdim yani yüzüne bakmadım yine geldi zarfları benim masama bıraktı ve gitti

msj falan atma yada o numarayı arama canım denk gelince direk söyle sevgilim var bu olay hiç yaşanmadı kabul ediyorum de tavrını belli et yoksa iş olur başına

böyle bi konu icin 2.üyelik almana bi anlam veremedim..
ayrica burda sok edicek biseyde göremedim :delphin:
dünyanin sonu degilya alttarafi adam hoslantisini belirtmis :kahve:
hem ne malum o notu sana biraktigi?
belkide bi zarftan düstü, isim yazmamis sonucta..

sanki ortada kötü bisey varmis gibi böyle bi sebebi suc olarak adlandirman ise cok sacma
:1closedeyes:

bence hiç bişey yapma onu görünce surat as istemediğini belli et yada iş yerine yine gelince ordan bir arakadşınla haber uçur istemiomuş ilişkisi var zaten dedirt en mantıklısı bu

ne gerek var cevap vermeye?hele hele mesaj yazmaya?hele hele ılgınıze tesekkur ederım gıbı bır laf soylemeye????
sen mesaj atacaksın,adam numaranı ogrenecek!!!
ılgınıze tesekkur ederım de ne demek?:)
ben senın yerınde olsam hıc o notu okumamıs gıbı davranırdım..
cesaretı varsa yuzume soylesın..o zaman cevabını alır zaten..
boyle bır sey erkek arkdasımın basına gelse,ve erkek arkdasım senın yazdıgın gıbı bır mesaj yazıp yollasa ortalıgı ayaga kaldırırım..ne demek ılgınıze tesekkur ederım dıye ve mesaj attı dıye..

ay dedim bişe oldu başlıkta öylebi yazmışsınki.
ne yani dersin ilişkin olduğunu oldu bitti
büyütecek birşey yokmuş yani karşı cinsin ilgisi olabilir doğal bişe. bayanssulusmile

Back
X