Dün sabah itibariyle ameliyat oldum

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.047
333
İstanbul
Evet yıllardır istediğim şeyi sonunda ailemin de desteğiyle gerçekleştirdim. Dün 8.00 da ameliyathaneye aldılar 11.00 da odama çıkardılar bir gece hastanede kaldıktan sonra 1-2 saat önce taburcu ettiler şimdi evdeyim çok mutluyum çok güzel geçti, çok rahat geçti. Hiç kimseyi dinlemeyin ve hallerinizin peşinden koşun aman bir kasaba denk gelmeyin tabii. Abartıldığı gibi korkulacak hiçbir şey yokmuş. Yaratmak Allaha mahsustur ama ben istedim doktorum yarattı adeta. İğneden korkan ben doktorum bana nasıl bir güven verdiyse güle oynaya girdim güle oynaya çıktım. Yanındaki hemşiresini ayrıca yeriiim o kadar çok soru sordum ki ay yet her bile demedi, en başından beri aynı ilgiyle yaklaştı hepsi. Buz maskesi diye bir şey varmıs yeni gelmiş sanırım kısmetime işte 1 gün boyunca yüzümde durdu rahatsızlık veren bir şey degil aksine göz altı morluklarına iyi geliyormuş. Benim şansıma mı bilmiyorum ama burnum hiç ağrımadı hemşireler bir güler yüzlü, bir sabırlı, bir tatlı dilli anlatamam. Kendimi asla hastane ortamında hissetmedim sanki oteldeydim hiç ayrılmak istemedim ki hastenelerden nefret ederim normalde bunu da ekliyim. Hatıra kalsın diye hasta önlüğümü izin alarak eve getirdim :p :)) Lütfen sorularınız varsa çekinmeden sorun elimden geldiğince aydınlatmaya çalışırım hepinizi.

Son düzenleme:
Evet yıllardır istediğim şeyi sonunda ailemin de desteğiyle gerçekleştirdim. Dün 8.00 da ameliyathaneye aldılar 11.00 da odama çıkardılar bir gece hastaneye kaldıktan sonra 1-2 saat önce taburcu ettiler şimdi evdeyim çok mutluyum çok güzel geçti, çok rahat geçti. Hiç kimseyi dinlemeyin ve hallerinizin peşinden koşun aman bir kasaba denk gelmeyin tabii. Abartıldığı gibi korkulacak hiçbir şey yokmuş. Yaratmak Allaha mahsustur ama ben istedim doktorum yarattı adeta. İğneden korkan ben doktorum bana nasıl bir güven verdiyse güle oynaya girdim güle oynaya çıktım. Yanındaki hemşiresini ayrıca yeriiim o kadar çok soru sordum ki ay yet her bile demedi, en başından beri aynı ilgiyle yaklaştı hepsi. Buz maskesi diye bir şey varmıs yeni gelmiş sanırım kısmetime işte 1 gün boyunca yüzümde durdu rahatsızlık veren bir şey degil aksine göz altı morluklarına iyi geliyormuş. benim şansıma mı bilmiyorum ama burnum hiç ağrımadı hemşireler bir güler yüzlü, bir sabırlı, bir tatlı dilli anlatamam. Kendimi asla hastane ortamında hissetmedim sanki oteldeydim hiç ayrılmak istemedim ki hastenelerden nefret ederim normalde bunu da ekliyim. Hatıra kalsın diye hasta önlüğümü izin alarak eve getirdim :p :)) Lütfen sorularınız varsa çekinmeden sorun elimden geldiğince aydınlatmaya çalışırım hepinizi.

Gecmis olsuuun, cokkk mutlusun belli yazdiklarini okurken onu his ettirdin Kime ameliyat oldunuz ?

ahh ilk sargılarım açılana kadar ben de çok mutluydum. Çok kolay bi ameliyat süreci geçirdim herkese deli gibi tavsiye ediyordum. sonra sargılarla atel çıktı ve kemeri dışında hiç küçültülmemiş kendi eski büyük burnumu karşımda görünce yıkıldım.. Umarım sonunuz bana benzemez :)

Gecmis olsuuun, cokkk mutlusun belli yazdiklarini okurken onu his ettirdin Kime ameliyat oldunuz ?

Teşekkür ederim darısı olmak isteyen tüm arkadaşların başına. Doktorum Ozan Balık. Sadece doktor değil bir picasso benim gözümde. Ayrıca diğer doktorlar gibi sanki tüccarmış gibi para işlerini asla konuşmuyor o işlere Arzu diye bir tatlı hanım bakıyor. Sevgili peri baba ve onun sihirli çalışanları :KK68: Peri tozuyla burnuma dokunulmuş gibi hissediyorum. 1 hafta geçsin biran önce çok heyecanlıyımm

ahh ilk sargılarım açılana kadar ben de çok mutluydum. Çok kolay bi ameliyat süreci geçirdim herkese deli gibi tavsiye ediyordum. sonra sargılarla atel çıktı ve kemeri dışında hiç küçültülmemiş kendi eski büyük burnumu karşımda görünce yıkıldım.. Umarım sonunuz bana benzemez :)

Aaa çok üzüldüm adınıza ödemli olduğu için size öyle geliyor olabilir mi? Zamanla oturacaktır belki ameliyattan önce tasarım yapıldı mı? Ben doktoruma sadece aynaya her baktığımda kendime hayran olmak istiyorum dedim bana öyle bir burun çizdi ki gözümü alamıyordum. Ben doktoruma güveniyorum. Sabah geldi burnun güzel değil mükemmel oldu dedi ben daha bir şey demeden o an bütün kafamdaki soru işaretlerini yok etti :-)

senin adına çok sevindim :) ödemlidir evet şişler iner ama yandan da çok yüksek ve büyük benimki. yan görüntü değişmez diye biliyorum..

Aaa çok üzüldüm adınıza ödemli olduğu için size öyle geliyor olabilir mi? Zamanla oturacaktır belki ameliyattan önce tasarım yapıldı mı? Ben doktoruma sadece aynaya her baktığımda kendime hayran olmak istiyorum dedim bana öyle bir burun çizdi ki gözümü alamıyordum. Ben doktoruma güveniyorum. Sabah geldi burnun güzel değil mükemmel oldu dedi ben daha bir şey demeden o an bütün kafamdaki soru işaretlerini yok etti :-)
Burnunuzu cok merak ettim oyle gzl anlationuz ki resmen heveslendim. Ben temmuzda ameliyat olcagim 4 gozle bekliyorum. Tugcecim92 ye gelince : daha belli olmaz cok erken bi 3 Ay sonra bi resim daha at bakalim. Cok kotu durmuo bence resimde. Guzellll naturel duruo

senin adına çok sevindim :) ödemlidir evet şişler iner ama yandan da çok yüksek ve büyük benimki. yan görüntü değişmez diye biliyorum..

Teşekkürler inşallah herkes tatmin olacağı sonuca ulaşır ben çok eski bir üyeyim çok doktor keşfi yaptım burada hiçbiri içime sinmedi tesadüf eseri doktorumu buldum. 1 yıl instagramdan vs. Takip ettim kendisini. Sadece fotoğraflarda göründüğü gibi bir adam değil gerçekten inanılmaz güler yüzlü ve sevecen duruyor başta çok gergin ve çekingen duruyordum ama odaya girdikten sonra nasıl olduysa birdenbire aile olduk sanki. Ameliyattan bir gün önce cilt bakımım yapıldı yüzüm gözüm açıldı resmen hahah Burnum iyileştikten sonra bebek poposu gibi yumuş yumuş bir cilt istiyorum özel ilaçlar getiriyorlarmış haftaya gittiğimde fiyatını öğreneceğim :KK73:

Burnunuzu cok merak ettim oyle gzl anlationuz ki resmen heveslendim. Ben temmuzda ameliyat olcagim 4 gozle bekliyorum. Tugcecim92 ye gelince : daha belli olmaz cok erken bi 3 Ay sonra bi resim daha at bakalim. Cok kotu durmuo bence resimde. Guzellll naturel duruo

Bildiğim kadarıyla yazın çok kanama oluyormuş havalar serinleyince yaptırsanız daha iyi olmaz mı? Şu an burnumda atel silikonlar falan var en son herşey bittikten sonra resim paylaşmayı düşünüyorum çok isteyen kişi olursa Hoppa

Bildiğim kadarıyla yazın çok kanama oluyormuş havalar serinleyince yaptırsanız daha iyi olmaz mı? Şu an burnumda atel silikonlar falan var en son herşey bittikten sonra resim paylaşmayı düşünüyorum çok isteyen kişi olursa Hoppa
Uzaktan gelicem hem tatil yapcam hem burun yaptircam o yuzden temmuz ayinda yaptircam. Baska sansim da yok yani. Hayirlisi artik bakalim x bende evde kendimi serinde tutariim artik hehe

Merhaba kizlar bende ameliyat olali 10 gun oldu gercekten de benimde korktugum gibi olmadi ameliyat sonrasi cok agriyor su bu uyuyamiyorsun acilardan falan diyorlardi oyle olmadi şükür sadece bazen bas agrisi oluyor zaten agri kesici ile geciyor oda sadece hafif yesilimsi sekilde gözlerimin alti morardı bugunde alcim çıktı bende tecrubeli arkadaşlara birkac soru sormak istiyorum bugun doktoruma sormayi unutmusum burun icine su cekebiliriz qrtik degil mi birde bazilari bana yinede cok egilme egilerek is yapma falan dediler ama gercekten de sizde oyle yaptiniz mi doktorum banyo falan yapabilirsin normal hayatina donebilirsin demisti bugunden itibaren

Bence sargılar cıkmadan bu kadar sevınmeyın derım tecrubeyle sabıttır henuz memnun olmak ıcın cok erken

Bence sargılar cıkmadan bu kadar sevınmeyın derım tecrubeyle sabıttır henuz memnun olmak ıcın cok erken

Ay korkutmayın beni gözünüzü seviyim :KK42: Şu an daha 2. Günlük burun olmasına rağmen ben o farkı görebiliyorum kaldı ki şu an burnum şiş ucu çok kalkık duruyor ama sonradan düşüyormuş ona göre ayarlıyorlarmış doktoruma güveniyorum beklentilerim en başından beri yüksekti çizdiği burun gerçekten çok içime sinmişti gerçeği herzaman daha güzel durur demişti yani haftaya herşey çıktığında göreceğim artık hasta memnuniyetine çok önem veriyorlar ameliyattan sonra da aynı ilgiyi göstereceklerdir birbirimize dua edelim kimse hayal kırıklığı yaşamasın :) şu an hafif bir grip atlatıyorum ama ağrım sızım yok burnum arada kanıyor onun dışında iyiyim çok şükür

Bugün 3. Günüm şimdilik herşey güzel sevdiğim yemekleri tat alamasam da yemeye devam ediyorum :p sonucu çok ama çok merak ediyorum 4 gün daha nasıl dayanıcam bilemiyorum kötü deneyimler yaşamış arkadaşlardan etkilenip biraz fazla incelemeye düşünmeye başladım burnumu tabii doğru dürüst bir şey anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla "ben estetiğim" diye bağıran bir sonuç olmayacak kalkık ucunun zamanla düşeceğini varsayarsak sonucu gördükten sonra umarım mutluluktan ağlayacak kadar beğenirim 2 hafta okula adım atamıycam gibi gözüküyor bütün bunlara değecek bir sonuç olsun inşallah

Son düzenleme:
Ben burnumdaki kan pıhtılarını temizlemeden duramıyorum ya daha 5 gün bile dolmadı ama kontrolsüz bir sekilde sürekli burnumu temizleme isteği var dikkat ediyorum temizlerken ama yine de bir zararı olur mu benim gibi ilk günlerden temizleyen var mı cahil cesurluk mu yapıyorum yardım lütfen :110:

Son düzenleme:
Back
X