Dün sevgilimden ayrıldım, sürekli ağlıyorum :(

bi hayrı olsaydı sürekli huzursuzluk çıkarmazdı kötü huyları sana batmazdı demekki hayır yok. duygusal zekası farklı işliyor o zaman.

Ay bide ağlıyorum yalnızım diyor. Bırak allah aşkına bu ne be düzgün adam mı kalmadı. Bu adam mı senin yalnızlığını bitirsin yapma allah aşkına. Etrafına bakmaya başla.

Azarlama, tersleme ve asagilamalari alttan alip tepene cikarmak "fedakarlik" degildir yalniz.. Evli olsan ortada kurtarilmasi gereken bi durum var derim ama 6 ayda ne bu boyle, neyin fedakarligi ayrica..
Azarlayan ver tersleyen ben oldum genelde,ben çok sinirliyim o çok sakindir, cabuk sinirleniyorum sinirlenince de çok çemkiriyordum,son zamanlarda hakaret de ediyordum sonra da haklı olsam bile özür diliyordum vicdan yapıp :/

Azarlayan ver tersleyen ben oldum genelde,ben çok sinirliyim o çok sakindir, cabuk sinirleniyorum sinirlenince de çok çemkiriyordum,son zamanlarda hakaret de ediyordum sonra da haklı olsam bile özür diliyordum vicdan yapıp :/
Sana asilan birini evine davet etmis, dunyada arkadas kalmamis gibi, bu asagilama degil mi?

Aldatılmadan kurtulduğuna dua et bence tatlım

erkekle 2 kelime konuşuyosun diye seni aldatmakla suçluyosa ayrılmanız doğru olan zaten.

valla anlattıkların lise döneminde yaşanır cinsten

Seni öyle iyi anlıyorum ki ben 2 aylık biten ilişkim için 2 aydır ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…