Dün Şunu Anladım ki Ben Büyük Bir Aptalım...

1 yıllık evliyim bu bir yılda anladığım şey sen gelinsin... kendini parçalasanda kardeşlerinden daha kardeşte olsan evlatlarından daha evlatta olsan bu değişmez gelin gelindir bu yüzden hiç bir zaman fazlasını yapmamak lazım çünki hep boş. etrafımda hiç görmedim ben onlara bunu yaptımda onlar beni başında taşıyor diyeni... gelin gelindir kayın valide kayın valide görümce görümce görümceden kardeş olmaz o yüzden kendini fazla parçalama kazanıyomu kazanmıyomu boşver gitsin sen izle uzaktan ne laflarına karış ne seçimlerine sorarlarsa fikrini söyle ama karar senin de sonra o demişti derler... bu senin için bi fırsat bi mesafe koy artık araya

1 yıllık evliyim bu bir yılda anladığım şey sen gelinsin... kendini parçalasanda kardeşlerinden daha kardeşte olsan evlatlarından daha evlatta olsan bu değişmez gelin gelindir bu yüzden hiç bir zaman fazlasını yapmamak lazım çünki hep boş. etrafımda hiç görmedim ben onlara bunu yaptımda onlar beni başında taşıyor diyeni... gelin gelindir kayın valide kayın valide görümce görümce görümceden kardeş olmaz o yüzden kendini fazla parçalama kazanıyomu kazanmıyomu boşver gitsin sen izle uzaktan ne laflarına karış ne seçimlerine sorarlarsa fikrini söyle ama karar senin de sonra o demişti derler... bu senin için bi fırsat bi mesafe koy artık araya

Son derece haklısın canım. Ne yaparsam yapayım o görümceler için sadece bir el kızıyım ben. Bundan sonra kimse için de uğraşmayacağım. Herkes başının çaresine baksın.

sen niye mutsuz olacak diye karıştın ki ya boşver.Her koyun kendi bacağından asılır.Ama onlarında senin çeşitli bahanelerle işine karışmasına müsade etme bence.

canım bundan sonra arana mesafe koy,yüz verme,sen böyle alıştırmışsın,niye bu kadar hayatına girmelerine izin veriyosun,yavaş yavaş uzaklaş,bundan sonrada onların yaptığı gibi davranırsın DEĞERİNDEN FAZLA DEĞER SOYTARIYI KRAL EDER

Aynen
katiliyorum. Deger vermiyeceksin. Bu kadar basit.

Kimse kimsenın oz kardesı olamaz bunu aklınızdan cıkarmayın sıze tavsıyem.
fıkır verırsınız yarın sız kotu olursunuz,yonlendırırsınız yarın sızın yuzunuzden oraya gttım yoksa baska yer secıcektım derler en guzelı bosverın.

ayrıca esler ayrılıyor kardesım denılen kısıler bırbırlerıne dusman oluyor,bundan sonra mudahale etmeyın husrana ugrayacak olan kendılerı bırakın ugrasınlar bırkac defa husrana .

kendinize haksızlık etmeyin lütfen...kul bilmesede yaradan bilir.....

başkasının ayıbı sizin iyi niyetinizi bozmaz.görümceleriniz kaç yaşında bilmiyorum ama dershaneye kayıt yaptırdığına göre üni.çagında..yani küçük değiller.

akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler.el elden üstündür,sizin tecrübenizden faydalanmak varken,kendilerini ezik hissetmişler..siz yenge olarak yardım etmeye çalışmışsınız karşılığında gördüğünüz muamele çok ayıp.yarın birgün kötü bir tecrübeyle yaptıkları yanlışı anlarlarsa ne ala.yok hep kafalarının dikine giderlerse sizden günah gitmiş,kendi derdine yansınlar...

yanlış anlamayın ama ne cesaretle size böyle çıkışıyorlar.sonuçta abilerinin eşisiniz,insan biraz saygılı olur.gereken cvbı verseydiniz,herkes haddini bilsin:45:

başkasının ayıbı sizin iyi niyetinizi bozmaz.görümceleriniz kaç yaşında bilmiyorum ama dershaneye kayıt yaptırdığına göre üni.çagında..yani küçük değiller.

akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler.el elden üstündür,sizin tecrübenizden faydalanmak varken,kendilerini ezik hissetmişler..siz yenge olarak yardım etmeye çalışmışsınız karşılığında gördüğünüz muamele çok ayıp.yarın birgün kötü bir tecrübeyle yaptıkları yanlışı anlarlarsa ne ala.yok hep kafalarının dikine giderlerse sizden günah gitmiş,kendi derdine yansınlar...

yanlış anlamayın ama ne cesaretle size böyle çıkışıyorlar.sonuçta abilerinin eşisiniz,insan biraz saygılı olur.gereken cvbı verseydiniz,herkes haddini bilsin:45:

Sağol canım güzel düşüncelerin için. Dershaneye kayıt yaptıracak olan görümcem 26 yaşında açık öğretimde okuduğu için şimdiye kadar uzamış üniversite işi. Bu kış çok ağladı üzüldü üniversite olmayacak diye ben de içim elvermedi yardımcı olayım dedim ama ben kötü oldum. Ama bu saatten sonra tövbe hiç bir şey demem onlara.

Sağol canım güzel düşüncelerin için. Dershaneye kayıt yaptıracak olan görümcem 26 yaşında açık öğretimde okuduğu için şimdiye kadar uzamış üniversite işi. Bu kış çok ağladı üzüldü üniversite olmayacak diye ben de içim elvermedi yardımcı olayım dedim ama ben kötü oldum. Ama bu saatten sonra tövbe hiç bir şey demem onlara.

insanlara çok fazla fedekarlıkta bulununca karşılığını en azından bir güler yüz, nezaket olarak bekliyorsun. o kişilere karşı beklentin artıyor. insanlara yardım edeceksin ancak fedakarlığı sadece çocuguna yapacaksın. onun kirasını ödeyip, faturalarını ödeyince bunu senin görevin gibi görmüşler. hatta abimin parası diye düşünüyorlardır muhtemelen. halbuki sen harcamalarını kısıp ona gönderiyorsun. gerçekten iyiliklerini düşünüp gelecek için iyi bir yere yerleşmelerini istiyorsun. ancak bu tipler sınavı kazanamaz ben falancı dersaneye gidecektim x yengemin yüzünden burası oldu derler. aman aman uzak dur. kırk yılda bir yardım edersen bi şey alırsan da senden iyisi olmaz. gelene anlatırlar.

bunların senden maddi beklentileri de eğitimleri devam ettiği sürece artarak devam edecek. sınırını koru bence. kendileri beklentilerini hatırlayacakları için sırnaşacaklar

bunların senden maddi beklentileri de eğitimleri devam ettiği sürece artarak devam edecek. sınırını koru bence. kendileri beklentilerini hatırlayacakları için sırnaşacaklar

Mesafemi koruyacağım artık. Yok artık öyle içli dışlı. Ben üzerlerine eğildikçe saygı falan da ortadan kalkmaya başladı çünkü. Küçük görümce kendisini benden üstün görür oldu.

Canım hamile hamile sinir ettiler dün beni. Zaten gelip gelip laf sokup duruyorlar. Ben onlara gitmiyorum muhatap olmamak için ama onlar ısrarla benim evime gelip bir de her şeye bahane buluyorlar. Eşimin deniz akvaryumu hobisi var. Evimizde de çok büyük bir akvaryum var. Yok efendim pis kokuyormuş, yok bebek nerde yatacakmış doğunca. Yahu ev benim evim size ne değl mi? Sonuçta ben rahatsız olmuyorum akvaryumdan size ne. Bıktım vallahi güzel kardeşim şu hamile halimle günlerdir psikolojik baskı uyguluyorlar. Küçük görümce zaten akıl hastasıydı da büyüğü geçenlerde Almanya'dan teyzesi geldi diye iyice değişti.

Bu soruları onlara sormanız gerekmez miydi?
Eşimin hobisi sizi ilgilendirmez, bebeğimi de takdir edersiniz en çok ben düşünürüm deseniz ayıp mı olurdu?
Hayır, olmazdı.
Benim evimde, neyin nasıl olacağına ben karar veririm deseniz, vurgulu bir ses tonuyla hiç ayıp olmazdı.
Diyin o zaman.

neden yardımcı olmaya çalışıyorsun canım? ben de zamanında benzer olayla karşılaştım, hem de bana bu tarz saldırgan tavırlarda bulunup haksızlık eden eşimdi(yeğeni için). ben de o gün bugündür yeminliyim ölüyoruz deseler yardımcı olmuyorun manevi yönden. bana ne yaw, iyilık yapım derken hep kötü oluyosun çünkü. allah yardım etsin iyilikten anlamayana da...

Back
X