- Konu Sahibi periperili
ben küçük bir ilçede memur olarak çalışmaya başladım ve başıma gelenleri kaldıramıyorum. Yıllardır burda çalışan bir mühendis benimle evlenmek istedigini söyledi yalnız bu kişi buranın maddi anlamda güçlü olan kişilerinden benim ilk geldiğim günden beri hep yardım etti çok güvendim arkadaş olarak çok güveniyordum ama içimde duygusal olarak hiç bir his yoktu herşeyin hatrına konuşalım dedim ilk görüştüğümüzde hayır olmaz dedim çok ısrar etti artık bu ısrarları geçiştiremiyordum tabi küçük yerde olmanın verdiği boşluk vardı sonra 1 hafta daha görüşük iş çıkışı beni aldı gezdik ama her seferinde ona söyledim ben sana bişey hisstmiyorum herşey doğru olabilir ama duygu olmayınca olmaz dedim yine hayır dedim ama karşımdaki insan karakter olarak mantığını yatırmadığı hiç bişeyi kabul etmeyen birisiydi ben ona hayır dedikten sonra birisiyle tanıştım aylar sonra çok acı çekerek ayrıldığım sevgilimden sonra birisinden çok etkilendim işin kötü yanı bunlar yakın arkadaşmış benim şanssızlığım
telefon numaramı istedi verdim mesajlaşmaya başladık ama çok masumaneydi öyle aşk üzerine falan değildi ben heyecanlıydım ama diğer mühendis beni yıldırmıştı attığı mesajlarla bende ben yeni bir heyecan duyuyorum dedim sen beni aldattın dedi b bunun üzerine biz konuştuk bana tercih edeceksin ya beni ya onu dedi 2 gün süre istedim ama senide seçmeyeceğim dedim ona 2 gün sonra buluştuğumuzda bana kurdukları oyunu hala hazmedemiyorum beni aldı konuşmak için bir yerde durdu arabayla neden burda duruyorsun dedim burası iyi dedi önümüzde de bir araba duruyor biz konuştuk tartıştık kararın ne diye sordu ikinizide istemiyorm dedim ve o anda arabayı diğer arabaya doğru sürdü meğer arkadaşınıda ayarlamış arabaya bindi ben şok ne yapacağımı şaşırdım beni fahişe yerine koydular ne desem boştu savunma yapsamda ikiside benim suçlu olduğumu söylediler ve ben hala atlatamadım onların yanında hiç ağlmadım ama eve geldikten sonra sinir krizi geçirdim şimdi işe nasıl gidicem bilmiyorum eğer ilçe de duyulursa benim masumca hissettiğim duygularım adımın çıkmasına sebep olacak psikolojim alt üst oldu bana lütfen fikir verin ne yapmam lazım çok çaresiz hissediyorum kendimi.....
((