Dün yaşadığım travmayı hala atlatamadım:(((

periperili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
293
0
116
Kütahya
ben küçük bir ilçede memur olarak çalışmaya başladım ve başıma gelenleri kaldıramıyorum. Yıllardır burda çalışan bir mühendis benimle evlenmek istedigini söyledi yalnız bu kişi buranın maddi anlamda güçlü olan kişilerinden benim ilk geldiğim günden beri hep yardım etti çok güvendim arkadaş olarak çok güveniyordum ama içimde duygusal olarak hiç bir his yoktu herşeyin hatrına konuşalım dedim ilk görüştüğümüzde hayır olmaz dedim çok ısrar etti artık bu ısrarları geçiştiremiyordum tabi küçük yerde olmanın verdiği boşluk vardı sonra 1 hafta daha görüşük iş çıkışı beni aldı gezdik ama her seferinde ona söyledim ben sana bişey hisstmiyorum herşey doğru olabilir ama duygu olmayınca olmaz dedim yine hayır dedim ama karşımdaki insan karakter olarak mantığını yatırmadığı hiç bişeyi kabul etmeyen birisiydi ben ona hayır dedikten sonra birisiyle tanıştım aylar sonra çok acı çekerek ayrıldığım sevgilimden sonra birisinden çok etkilendim işin kötü yanı bunlar yakın arkadaşmış benim şanssızlığım :( telefon numaramı istedi verdim mesajlaşmaya başladık ama çok masumaneydi öyle aşk üzerine falan değildi ben heyecanlıydım ama diğer mühendis beni yıldırmıştı attığı mesajlarla bende ben yeni bir heyecan duyuyorum dedim sen beni aldattın dedi b bunun üzerine biz konuştuk bana tercih edeceksin ya beni ya onu dedi 2 gün süre istedim ama senide seçmeyeceğim dedim ona 2 gün sonra buluştuğumuzda bana kurdukları oyunu hala hazmedemiyorum beni aldı konuşmak için bir yerde durdu arabayla neden burda duruyorsun dedim burası iyi dedi önümüzde de bir araba duruyor biz konuştuk tartıştık kararın ne diye sordu ikinizide istemiyorm dedim ve o anda arabayı diğer arabaya doğru sürdü meğer arkadaşınıda ayarlamış arabaya bindi ben şok ne yapacağımı şaşırdım beni fahişe yerine koydular ne desem boştu savunma yapsamda ikiside benim suçlu olduğumu söylediler ve ben hala atlatamadım onların yanında hiç ağlmadım ama eve geldikten sonra sinir krizi geçirdim şimdi işe nasıl gidicem bilmiyorum eğer ilçe de duyulursa benim masumca hissettiğim duygularım adımın çıkmasına sebep olacak psikolojim alt üst oldu bana lütfen fikir verin ne yapmam lazım çok çaresiz hissediyorum kendimi.....:(((

işte kendini zorunda hissetmiyceksin bir şeyler yapmaya
içinden gelmiyosa gelmiyodur görüşmemeliydin ilkiyle
sırf karşı tarafı kırmamak için evet görüşelim demişsin ama bak sonunda zararını gören sen olmuşsun

utanacak bir şey de yok kanımca
namussuzluktan utanılır
senin durumunda ben bi günah göremedim ama karşındaki insanlarda çok art niyetliymiş

tabi anlattıkların tamaman bunlardan ibaretse

bu ne pis bir oyundur!!! bir de adam diye dolanırlar etrafta... !!:47:

yapacağın birşey yok.. kötü bir şekilde tongaya düşürmüşler seni.. senlik bir sorun yok.. ben de olsam elbet çok öfkelenirdim.. utanılcak hiçbirşey yapmadın sen.. ayrıca kendini kimseye açıklamak kanıtlamak gibi bir zorunluluğun yok.. sen kendini bil yeter.. başkaları seni bilmese de olur.. seni tanıyan da biliyordur, tanıyacak olanlar da seni sen dahilinde elbette ki bileceklerdir.. kafana takma bunu..

canım bence bu kadar büyütmene gerek yok seninle ilgilenen kişinin arkadaşı ile konuşmalarınız masumaneymiş diğerinede en başıdan yüz vermemişsin neden adın çıksın ki?sadece bundan sonra davranışlarına daha dikkat et ve bence ikisi ile dışarıda görüşme.Seni zor duruma düşürüp üzmek istemişler sanırım

işte kendini zorunda hissetmiyceksin bir şeyler yapmaya
içinden gelmiyosa gelmiyodur görüşmemeliydin ilkiyle
sırf karşı tarafı kırmamak için evet görüşelim demişsin ama bak sonunda zararını gören sen olmuşsun

utanacak bir şey de yok kanımca
namussuzluktan utanılır
senin durumunda ben bi günah göremedim ama karşındaki insanlarda çok art niyetliymiş

tabi anlattıkların tamaman bunlardan ibaretse

evet anlattıklarım bunda ibaret benim suçum çok güvenmek ama kime ne diye güveniyorsun benim tedirgin olduğum biz bu adamlarla iş yapıyorum nasıl bakıcam suratlarına beni bu duruma düşürdükten sonra....

ikisinin de canı cehenneme.sen niye kendini üzüyorsun ki.artık ad çıması mı kaldı böyle şeyleri takıntı yapan kızlar mı kaldı Allah aşkına.zaten memleketin bile değilmiş.bak bir şeyi çok düşünüp üzüldükçe seni buluyor.sen hiç bir şey yapmamışsın ki onların namertliği.ayrıca diyelim ki ikisiyle de yattın ee kim karışır yetişkin ,işi gücü olan insansın.seni kınayanlar ekmeğini suyunu vermiyor ya ne derlerse desinler.bence senin düşünce yapın baya kırsal kalmış.artık kimse takmıyor böyle şeyleri.

evet anlattıklarım bunda ibaret benim suçum çok güvenmek ama kime ne diye güveniyorsun benim tedirgin olduğum biz bu adamlarla iş yapıyorum nasıl bakıcam suratlarına beni bu duruma düşürdükten sonra....

hiç bir şey olmamış gibi davran.ayrıca seni rahatsız ederlerse şikayet edeceğini söyle(bir laf ederlerse).memursun sonuçta devlet işi ,hani özel değil ki kızdırma onları deyim .rahat ol.

burası çok yobaz bir yer çarşıda kadınlar çıkmıyor bile ben sadece konuştum hiç bir şekilde cinsellik yada buna benzer bir şey yaşanmadı yaşanamzda hattımı değiştirdim hemen pazartesi işe gittiğimde umarım sıkıntı yaşamam dua edin bana :( istifayı bile düşünüyorum psikolojim alt üst oldu.

burası çok yobaz bir yer çarşıda kadınlar çıkmıyor bile ben sadece konuştum hiç bir şekilde cinsellik yada buna benzer bir şey yaşanmadı yaşanamzda hattımı değiştirdim hemen pazartesi işe gittiğimde umarım sıkıntı yaşamam dua edin bana :( istifayı bile düşünüyorum psikolojim alt üst oldu.

iki tane kendini bilmez için istifamı edeceksin memurluktan
töbe yarabbi
bu kadar zayıf olma
ne lafı ne dedikodusu
karamsarsın sen anladığım kadarıyla
yapma böyle
istifanı verme
ne kadar basit bi olay ama sen ne kadar büyütüyorsun arkadaşım ya:53:

Yaşadığın ve hissettiğin hiçbir duygudan pişman olma bitanem.
Gün gelir devran döner diye bir laf vardır bilirsin.
Kimsenin ettiği yanına da kar kalmaz.
Sen dua et rabbine sığın.
Onunla görüşmüşsün 2 gün 3gün senin onu istemediğini, ısınamayacağını anlamış ve bunu kendine yedirememiş.
Benim anlamadığım bir şey var hayatım sen bu kişiyle nasıl ve nerede tanıştın?( hoşlandığın ile)
Kendisi mi geldi onu kavrayamadım da.
Nasıl bir mide var şu erkeklerde hiç anlamam.
Sevmiyorsa sevmiyordur arkadaş!
Sen rabbine sığın eden er yada geç bulur.
Sen o tarz bir bayan olmadığını zaten çalıştığın yere hissettirmişsindir canım.
Seni kimsenin yargılamaya hakkı yok.
Eğer hakkında ileri geri konuşursa da dersin, kedi uzanamadığı ciğere mundar der diye...

canım boş ver olay duyulsa bile geçiştir.
reddedilmenin acısı filan dersin hem sonuçta reddedtin dimi

bırak onlar terbiyesizlikleriyle kalsın

zaman her şeyi silecek

ve sana yeni bir başlangıcı mutlaka sunacaktır

iki tane kendini bilmez için istifamı edeceksin memurluktan
töbe yarabbi
bu kadar zayıf olma
ne lafı ne dedikodusu
karamsarsın sen anladığım kadarıyla
yapma böyle
istifanı verme
ne kadar basit bi olay ama sen ne kadar büyütüyorsun arkadaşım ya:53:

hayatım boyunca böyle birşey yaşamadım hep el üstünde tutuldum çok ağır geldi 2 gün önce evlenelim nolur diye yalvaran adamdam bu şekilde kazık yemek ama hayat öğretiyor kimseye güvenmeyecekmişsin:47:

Keşke aklını kullansaydın bu erkek milleti hiç tek hareket etmez küçük ilçede yalnız olman onlara cesaret vermiş hemen bunalıma girme bu oyunu onlar kazanmasın dimdik dur ! Kızımın öğretmeninede bekarken bunaltmışlar bizim burasıda küçük ilçe o aralar bu öğretmenin çıktığı erkek öğretmen arkadaşı varmış tutmuşlar onun erkek arkadaşını bıçakla tehdit etmişler sen aradan çekil ben o kız ile evleneceğim diye bu çocukta burada zengin esnafın oğluymuş öğretmenin peşine takılmış artık bu iki sevgili yıldırım hızıyla evlenmiş

senin reddettiğin mühendis reddedilmeyi kaldıramadığı için arkadaşı ile tuzak kurmuş sana. intikam almaya çalışmış aklısıra. boşver, sen utanılıcak bir şey yapmadın, namussuzluktan utanılır.

benim sana tavsiyem senin iş çevrende sözü geçen bir büyüğün varsa durumu ona anlat ki, yarın bir gün hakkında dedikodu çıkarsa sana sahip çıksınlar.

hayatım boyunca böyle birşey yaşamadım hep el üstünde tutuldum çok ağır geldi 2 gün önce evlenelim nolur diye yalvaran adamdam bu şekilde kazık yemek ama hayat öğretiyor kimseye güvenmeyecekmişsin:47:

bak 2 gün önce evlenelim diye yalvaran adam şimdi sana iftira atıcak sözüm ona senden hıncını bu şekilde alacak
sende depresyona girmekle yada istifanı vermekle adamı amacına ulaştırmış olacaksın
onun egosunu şımartacaksın
oda arkandan ne diyecek biliyomusun
varmıymış bana yok demek
ben adamı böyle pişman ederim işte yaptığına diyecek
bu adama bu mutluluğu mu yaşatmak istiyorsun???

o zaman onu haklı çıkarırsın işte
o küçük ilçedekiler ne diyecek arkandan?
kız demekki ........... diyecekler

yapma gözünü seviym
inan depresyona girecek yada hele ki istifa ettirecek bir şey değil durumun

hey allahım ya biz bi taraflarımız yırtalım atanalım diye sen bulduğun işi bırak ,neden ,iki şer...siz yüzünden

bırak ne halleri varsa görsünler istedikleri kadar konuşsunlar var mı ortada utanacağın bişey yok...eee

her bize bişey yapabilecek olandan korksaydık ölmemiz lazımdı

Belli ki seni rencide etmek için bir plan kurmuşlar.
Ama sen neden uzun süre görüşmediğin ilk mühendisten sana süre vermesini istiyorsun,sonra da arabasına dahi binerek görüşüyorsun ki?
Bitmiş gitmiş ne süresi?
Arkadaş olduklarını öğrenip bir de adamla hangisini tercih edeceğine dair sohbete girmen bence çok büyük bir hata.
Ooo piti piti gibi birşey olmuş,kendi kendini garip bir pozisyona düşürmüşsün.
Arkadaş olduklarını öğrendiğin gün irtibatı kesmemenin amacı ne ki?

Bu arada istifa etmen ikinci en büyük hata olur.
Atanmak için bugün 5 saat ders çalıştım desem ?
Gönül oyunları,seçmece aşklar yüzünden güzelim işinden neden olasın.
Hata işte,ikinci kez yapmazsın,deneyim.. Böyle böyle büyüyoruz.

Back
X