Dün yaşadığım travmayı hala atlatamadım:(((

işin kötüsü buya burda kimseyi tanımıyorum sahip çıkacak kimse yok kendi başıma bu işten çıkmam lazım reddedilmişliğin verdiği intikam hırsı benı mahvetti ama Allah büyük umarım büyüdüğü kadar küçülür dilerim Allahtan döktüğüm gözyaşı kadar canı yansın onunda.
 
Belli ki seni rencide etmek için bir plan kurmuşlar.
Ama sen neden uzun süre görüşmediğin ilk mühendisten sana süre vermesini istiyorsun,sonra da arabasına dahi binerek görüşüyorsun ki?
Bitmiş gitmiş ne süresi?
Arkadaş olduklarını öğrenip bir de adamla hangisini tercih edeceğine dair sohbete girmen bence çok büyük bir hata.
Ooo piti piti gibi birşey olmuş,kendi kendini garip bir pozisyona düşürmüşsün.
Arkadaş olduklarını öğrendiğin gün irtibatı kesmemenin amacı ne ki?

evet konu sahibinin tek hatası bu olmuş. iyi niyetinden şüphem yok, kendini bilerek isteyerek garip pozisyona düşürdüğünü de sanmıyorum ama yine de yukarıdaki detayları düşünemediği için düşmüş bu tuzağa.
 
Bu işin içinden çıkman için tekrar bir erkekten yardım alma derim ben ,ayrıca evli değilsin istediğinle görüşür mesajlaşırsın biriyle konuşuyor diye hemen evlenmen gerekmez, bu devirde adam gibi adamda kalmamış hep belaltı vurmalar
 
onların yaptığı büyük terbiyesizlik:23:böyleleri için sakın işinden olma:50:sen utanılacak birşey yapmamışsın ki:19:dimdik dur canım:31:
 
ilk defa bu sitede birini omuzlarından tutup sarsmak istiyorum kendi gel diyerek

bırak istifa etmeyi üzülmeye bile değmiycek bi olay bu
ve sen çok abartıyorsun
 
ilk mühendisi arkadaş olarak çok seviyordum hayatımdan çıkmasın istedim çok güzel sohbetimiz vardı ne bileyim adamın hırs yaptığını ben iyi niyetle hala kaybetmemeye çalışıyorum ama salaklık işte diğeri hele onuda dün öğrendim adamın sevgilisi varmış uzakta bana niye bulaştı anlmadım da tek bildiğim iyi tongaya düşürdüler ama Allah onlardan daha büyük.
 
1. mühendis senden hoşlanıyordu sen yüz vermeyince 2. mühendisle anlaştılar sana tuzak kurdular
yada 2. seni etkileyebileceğine 1. ile bahse girdi ,sonuçta bu saçma oyunu yaptılar ,şimdi senin yapacağın şey
hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etmek ,onlarla konuşacaksında yüzlerine de bakacaksın sen kötü birşey yapmadın

allah büyük illaki eline bir fırsat geçecek,intikam intikam diye kendini yiyip bitirme ,
bu acı tecrübeyle hayatta hiçkimseye güvenmememyi öğrenmiş oldun
 
intikam intikam demiyorum Biliyorum ki Allah çok büyük ev arkadaşıma msj atmış nasıl bişeyi yok demi diye bana karşı aşkı çok büyük ve benim en büyük silahım bu olacak can evinden vurucam Allahhh çookk büyük....
 
Belli ki seni rencide etmek için bir plan kurmuşlar.
Ama sen neden uzun süre görüşmediğin ilk mühendisten sana süre vermesini istiyorsun,sonra da arabasına dahi binerek görüşüyorsun ki?
Bitmiş gitmiş ne süresi?
Arkadaş olduklarını öğrenip bir de adamla hangisini tercih edeceğine dair sohbete girmen bence çok büyük bir hata.
Ooo piti piti gibi birşey olmuş,kendi kendini garip bir pozisyona düşürmüşsün.
Arkadaş olduklarını öğrendiğin gün irtibatı kesmemenin amacı ne ki?

:34:tamda bunları yazacaktım canım..tercuman oldun..:13:
 
evet arkadaşlar zaten benim en büyük salaklığım o noktada bırak gitsin yok çok iyi kaybetmeyim falan ben salağım ikisinide bırak gitsin zaten bu öyle çok uzun zaman zarfında olmadı olay 5 gün içinde patladı.
 
hayır, madem hiçbirşey hissetmiyorsun, süre istemeni anlamıyorum..
2 gün süre ver diyorsun bir de..:15:
acaba beğenilme duygusu mu ağır bastı sende ..
beni iki kişi beğeniyor, dur 2 gün içinde ölçüp tartayım, diye düşündün sanırım..
 
intikam intikam demiyorum Biliyorum ki Allah çok büyük ev arkadaşıma msj atmış nasıl bişeyi yok demi diye bana karşı aşkı çok büyük ve benim en büyük silahım bu olacak can evinden vurucam Allahhh çookk büyük....

arkadaşına bu mesajı çeken mühendis olan mı.yaşadıkların çok üzücü.iki erkeğin oyununa gelmişsin.mutlaka çok üzüleceksin canın yanacak.ama sana yaptıklarıda yanlarına kar kalmaz.herkes yaptıklarını çeker.ayrıca yüzlerine bakamayacak ne varki.onlar utansında yüzüne bakamasınlar.terbiyesizler.yanlız bir kıza bunları yapmaya utanmıyorlar.paralarına güveniyorlar herhalde.bence dua et iyiki çabuk ortaya çıkarmışlar.dahada uzatıp seni daha kötü kırabilirlerdi.inan okurken sana ikisi bir kötülük yaptılar zannettim.arabayla gezdik.durdu önde bir araç duruyordu falan diye okuyunca daha kötü şeyler geldi aklıma.seninle konuştuklarını ukuyunca rahatladım.her şeye kaldığın yerden devam et.sun değil onlar utansın.
 
Bu adamların zekaları 3-6 yaş seviyesinde kalmış görünüyor. Ne kadar basit ve saçma bir oyun bu??? Seninle evlenmek istediğini söyleyen de bayağı takıntılı bir tip anlaşılan, gerzekçe oyununun arkasından hala seni soruyor. Bu adamlarla iş dışında asla görüşme, muhabbet bile etme iş için gerekmedikçe. Tavrın net ve sert olsun.
 
bu nasıl bi terbiyesizliktir okumuş mühendis olmuş huyunda eşşeklik varmış baki kalmış; okumuş ama adam olamamış.... normalde sen utanılacak bişey yapmamışsın ama kahrolasıca elalemin ağzı torba değil ki büzesin.... yanında ailen var mı bilmiyorum ama eğer onlar yoksa tayin isteme gibi bi şansın varsa ordan uzaklaşmalısın derim ben şimdi bi çoğunuz diyecek ki kaçmak çözüm değil ama insanların duyupta laf edebileceği bi yerde kalmakta doğru değil üstelik yalnızsan ve bayansan......Allah dedikodu yapanları bildiği gibi yapsın :(
 
hayır, madem hiçbirşey hissetmiyorsun, süre istemeni anlamıyorum..
2 gün süre ver diyorsun bir de..:15:
acaba beğenilme duygusu mu ağır bastı sende ..
beni iki kişi beğeniyor, dur 2 gün içinde ölçüp tartayım, diye düşündün sanırım..

bende bunu anlamadım madem hoşlanmıyorsun ik gün süre ver ne demek. Neyse olan olmuş şimdi asla karamsarlığa kapılma kendine çeki düzen ver. sen kötü bişey yapmadın ki utanasın. Aslanlar gibi gi işyerine. Üzüldüğünü olayı bukadar buyuttuğunu belli etme o pisliklere
 
1.mühendisle aranda bişey yoksa niye 2 gün düşünme süresi istedin 2 si arasında tercih yapmak için ,kusura bakma ama çokta masum olduğunu düşünmüyorum bu konuda
 
kaçak güreşmişsin oyuna gelmişsin yapacak bir şey yok.küçük yerde kadınlar dışarı bıle çıkmıyor diyorsun adamın arabasına binmekten korkmuyorsun...insanlara nasıl bu kadar güvenebiliyorsun?sana bir şey yapmayacaklarından nasıl bu kadar emin oldun?adam seni kaçırsa zarar verse ne olacaktı? tayin isteyebilirsin uzaklaşmak iyi olur senin için.unutman kolaylaşır.biraz sert ol tavrın açık net olsun...muhattap olma kesinlikle.
 
Back
X