- 25 Kasım 2020
- 392
- 299
- 53
- 34
- Konu Sahibi birkimsecik
-
Ben sakin konuşamıyorum ki. Elim ayağım titriyor sinirlenince başlıyorum ağlamaya. Ki zaten bir sorun mu var diye sorması "sor soracağını, konuşalım" demesi olarak düşünülebilir mi acaba...Kavgaya gerek yok bence,sizi zayif onu da oldugundan daha guclu gostermekten oteye gitmez kavga etmeniz.
Tavrinizi net bir bicimde belli edin.Hatta eski yasanmisliklarimin profillerinde fink atsam hosuna gidermiydi seklinde eklestirin.Zaten fark edildiginde bu kadar tedirgin olan adam notayi cektiginizde kendisine bir ceki duzen verecektir bence.
Sakin bir şekilde soramayacağım için sessizliği tercih edip kendimi yiyorum. Bu da en kötü özelliğimKız ne yoruyon kendini sor gitsin ilişkiler duygularını gizlemek için değil açık açık sormak sorgulamak için
Kabul edilebilir ama ya hep bakıyorsa düşüncesi yok mu.. O bana kendimi kötü hissettiren zaten.Evcil hayvanım için bende bakardım sanırım ya
Dusunulebilir,sonuc olarak otelemekten ziyade acik acik konusmak saglikli bir iliski acisindan daha muhim bence..Ben sakin konuşamıyorum ki. Elim ayağım titriyor sinirlenince başlıyorum ağlamaya. Ki zaten bir sorun mu var diye sorması "sor soracağını, konuşalım" demesi olarak düşünülebilir mi acaba...
Çok haklısınız. Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Sakin kalmayı deneyeceğim. Dün akşamdan ve sabah sormasından bu yana hala geç kalmamışımdır heralde konuşmak içinDusunulebilir,sonuc olarak otelemekten ziyade acik acik konusmak saglikli bir iliski acisindan daha muhim bence..
İcinizde biriktirip eski defterleri acmak yerinde gununde ve zamaninda anlasmazliklari gidermeniz gerek..
Sakin olamamaniz ise problem..
Ne derler bilirsiniz,Ofke ile kalkan zararla oturur.. :)
Bu nedenle daha sakin ve daha olgun tavirlar gostermeniz yarariniza olur.
Hep bakmak olmaz tabi ki ama paylaşsaydı eğer evcilimin fotoğrafını ss alırdım.Kabul edilebilir ama ya hep bakıyorsa düşüncesi yok mu.. O bana kendimi kötü hissettiren zaten.
Evet belki dediğiniz gibi yapmalıyım. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum :) 1 saat sonra eve gideceğim ve ister istemez yüzümden belli olacak durum. Dediğiniz şekilde soracağım. Umarım :)Evcil hayvanı özlediği için ekran fotoğrafı aldıysa, ki bence öyledir, bir daha aldığında fotoğrafı kırpmasını, sadece hayvanın olduğu kısmı saklamasını isteyebilirsiniz. Erkekler bazen bizim kadar detaylı düşünmeyebiliyor.
Benim de evcil hayvanım var özlemesini ve fotoğrafını almak istemesini normal karşılıyorum.
İletişim çok önemli. Bu duruma kırıldığınızı net bir şekilde ifade edin bence ki sorunlar büyümeden hallolabilsin. "Eski kız arkadaşının fotoğrafını ekran fotosu almışsın rahatsız oldum sebebini öğrenebilir miyim ? "Bu kadar :) Böyle içinizde biriktirip üzmeyin kendinizi lütfen :)
Sakin bir şekilde soramayacağım için sessizliği tercih edip kendimi yiyorum. Bu da en kötü özelliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?