- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
Dün eşim eve gelirken yolda baygınlık geçirmiş
biz 3 yıllık evliyiz .. daha öncesinde hayatında ben yokken bu tarz şeyler oluyormus kendisine .
Biz evlendikten sonra ilk kez dün böyle bir şey gelmiş başına ,sanki diyor ağzımdan bişey girip beni aşağı çekti düştüm bir anda titreme falanda olmuş
neyse dün misafirleydik geldi ama gelene kadar benim içimde bir stres bir korku neden bukadar geç kaldı şarjıda yoktu ulaşamıyordum ,neyse geldi ordakilere bişey soylemedik bana mutfakta anlattı sonra eve geldik .. tansiyonunu ölçtüm 16/5 çıktı bir dakka geçmedi gene baktık 13/5 çıktı tansiyonuyla alakalı bir sorunu oldugunu düşünüyorum ettim ettmedim hastaneye gitmeye ikna edemedim, uyuduk sonra .. sabah işe giderken ölçtüm gene 13/8 çıktı geceye göre daya iyiydi .. çok korkuyorum ona bişey olursa yaşayamam ben bunun
gibi bir rahatsızlıga şahit olan var mı ?normalde 3 yıldır böyle bir şey gelmemişti başımıza ...
Son gelişme: çok şükür ikna ettim hastaneye gitmeye haftaya 1 haftalık izin alıcak tüm kontrolleri yaptırcaz inşallah çok teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.

Biz evlendikten sonra ilk kez dün böyle bir şey gelmiş başına ,sanki diyor ağzımdan bişey girip beni aşağı çekti düştüm bir anda titreme falanda olmuş

gibi bir rahatsızlıga şahit olan var mı ?normalde 3 yıldır böyle bir şey gelmemişti başımıza ...
Son gelişme: çok şükür ikna ettim hastaneye gitmeye haftaya 1 haftalık izin alıcak tüm kontrolleri yaptırcaz inşallah çok teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.
Son düzenleme: