Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce gittiklerinde bir şey çıkmamıs offf kafayı yicem ya pazrtsi gidicez dedim az önce arıyor beni iyiyim birdaha olursa gidicem gidicem diyor sinir oldum ağlıyorum sinirden şimdiSize bu stresi, bilinmezliği, belirsizliği yaşatmaya hakkı yok. Kendinin umurunda değilse bile sizin için doktora gitmeli. Başına gelen şey normal değil. Ki aynı şey daha önce de olmuş diyorsunuz. Sebebi neyse ortaya çıksın.
Daha önce gittiklerinde bir şey çıkmamıs offf kafayı yicem ya pazrtsi gidicez dedim az önce arıyor beni iyiyim birdaha olursa gidicem gidicem diyor sinir oldum ağlıyorum sinirden şimdi
Canım teşekkür ederim ikna ettim gidicez doktora sen üzülme yeterki diyor ve 14 aylık bir kızımızda var ve bebekte bekliyoruz hamile halimle bana bunu yaşatma beni seviyorsan endişelenmemi istemez doktora gidersin dedim tamam gidice dedi çok şükür yaYa niye ağlıyorsunuz? Hayır gideceğiz deyin, o düşünsün. İkna edici olun biraz “rahat bir hamilelik geçirmemi, içimin rahat etmesini istiyorsan gideceğiz. Eski gittiklerinden daha kapsamlı bakılacak. Benim veya çocuğumuzun huzurunun hiç mi önemim yok? Bir daha olduğu sırada bebek kucağında olursa ne yapacaksın? Artık bekar değilsin. Beni ve bebeğimizi de düşünmen lazım. Bu kadar laftan sonra hala gitmezsen ikimizi de düşünmüyorsun demektir. O yüzden gitmeme gibi bir opsiyonun yok” vs deyin.
Geçmiş olsun inşallah yoktur tek temennim o ikna ettim gidicez haftaya 1 haftalık iZin alıcak hastaneye gidicez sonucları ögrenene kadarBabamin cesitli şikayetleri olurdu bi turlu doktora gitmeye ikna olmazdi. Sonunda iki bobregini de kaybettigini ogrendik. Allah korusun benzer orneklerden ama bazi erkekler cocuk gibi oluyor saglik konusunda. Ins ciddi bir seyi yoktur.
Çok çok geçmiş olsun size Rabbim şifa versin size ikna ettim gidicez inşallah gereken neyse yaptırıcaz ..Dr a gitmek istemiyorsa ya sakladığı bir şey var ( Allah korusun ) yada alacağı cevaptan korkuyor.. benim bir kere başıma geldi iş yerinde boğazım sıkıldı kaslarım beni tutmaya yetmedi gram gücüm yoktu.. neyse apartopar hadtaneye kaldırmışlar bayılmılım hatırlamıyorum dilim falanda dönmüş öyle dediler.. kendime geldim serumluyum falan , o halimi gmrünce eşim aplıomuş baş ucumda herkesi ayaklandırmış çok kötü dudakları falan mor diye .. niye bu kadar detay veriyorum ? Halimi gören ölecek zannedip telaşnamış .. ama korkmadan doktora gitmek gerek düşğnmekten kabser olacaz yoksa.. dr sordu varmı bi sağlık sorunun die, dedim çocukluğumdan bu yana tansiyon ilacı kullanırım tansiyonun çok düşük ama 3 sene önce bıraktım dr kontrolü altında dedim.. tmm kardiolog konuşacak sizinle dedi , nörolog geldi anlattılar: yğksek tansiyon hastası olmuşum.. tansiyon fırlayınca beynine ve kalbine basınç yapar ya baygınlık geçirtir yada beyin damarlarını çatlatır beyin ölümü gerçekleşir.. o kadar kötü ve önünğ alması bir o kadarda basit bir rahatsızlık dedi.. düşük tansiyondan insan basıl yüksek tansiyon hastası olur ? Hayat işte herzaman pembe olmuyor galiba bizler için , sonra gelsin kronik hastalıklar..hersabah aldığım ilaçla geçildi önüne .. darısı başınıza çok geçmiş olsun ne yapun ne edin götürğn eşinizi
Şükür , hadi evdeki küçüğün ve doğacak miniğin hatrına güzel haberler bekliyoruz.. sizede şimdiden geçmiş olsun ..Çok çok geçmiş olsun size Rabbim şifa versin size ikna ettim gidicez inşallah gereken neyse yaptırıcaz ..
Benden sakladığı bişey olduğunu sanmam çünki hiç sevmez gitmeyi gripte olsa gidip bir ilaç yazdırmaz hep öyle ama neyseki ikna oldu gidicez Allahın iZniyle
Amiiinn çok sağolunn Allah razı olsunŞükür , hadi evdeki küçüğün ve doğacak miniğin hatrına güzel haberler bekliyoruz.. sizede şimdiden geçmiş olsun ..
Sert tepki koydum hemen altan almaya başladı beni sevıyorsan endişelendirmez gidersin dedim kabul etti gidicez inşallah canımGeçmiş olsun. Tansiyon çok ciddiye alınması gereken bir sorun. Bizim sülalede çok var oradan biliyorum. Çoğu insanın ömür boyu tansiyon ilacı kullanması gerekiyor. Allah korusun, felaket tellallığı yapmak istemem ama yüksek tansiyon beyin damarlarından, felce kadar bir sürü şeye sebebiyet veriyor. O yüzden öyle hastaneye gitmem şımarıklığını filan bir kenara bırakması lazım eşinizin. Gerekirse çok sert tavır koyun, hastaneye gidene kadar konuşmayın, yüzüne bakmayın. Ben olsam çıngar çıkarırdım.