dünkü konumun sonucu......

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
kızlar dünkü konumu hatırlarsınız eve gitmelimiyim demiştim eve bugün davetliydim iyi ki gitmişim gerçek yüzünü gördüm :(( yemekten sonra direk yakınlaşmaya çalıştı bende ne var aklında dedim ikimizde biliyoruz dedi bende eve geldim diye böyle yapıyosun dimi dedim ve direk kapıyı çarpıp çıktım öyle sinirliyim ki doğrusunu yaptım değil mi kızlar böyle birisi gibi değildi güvenmiştim lanet olsun bütün erkeklere hiçbiriniz inanmayın bu konuyuda ibret olsun diye açtım dünkü konunun altına yazsam görmicektiniz kızlar lütfen güvenmeyin erkeklere ben doğrusunu yaptığıma inanıyorum pislik şerefsiz..................

"ikimiz de biliyoruz..."

o yüzden eve kız atmak deyimini kullanmıştım dün. bu da o ayarda bir tip çıktı.

ama ne mal olduğunu bilmek adına güzel olmuş. geçmiş olsun.

E giderek iyisini yapmış bence. Daha da yakinlastiktan sonra gerçek yüzünü görsen daha fena olacaktı. Hayırlısı olmus ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok erken gittiğinizi düşünüyorum atesle barut yanyana durmaz. tamamen sevgili olduktan sonra ve birbirinizi iyice tanııdıktan sonra gitmeliydiniz

en moderni bile böyleyse artık bitti erkeklerle iletişimim herşeyimi kestim bundan sonra yalnızım ömür boyu

o tavırlar göz boyama zaten canım.

her zaman derim bir erkeğin tam anlamıyla nasıl biri olduğu iyi tavırllarından anlaşılmaz.

sen sıkma canını erkenden uyanmışsın.

beni en çok sinirlendiren de ikimizde biliyoruz demesi oldu....Sanki bende o niyetle gitmişim gibi.Eve giden kız kötü kız tabi s...ym böyle zihniyeti

Cnm belliydi zaten en azindan keske demezsin artik

beni en çok sinirlendiren de ikimizde biliyoruz demesi oldu....Sanki bende o niyetle gitmişim gibi.Eve giden kız kötü kız tabi s...ym böyle zihniyeti

Kisi kendinden bilir iside ondan cnm moral bozma yol yakinken dondun

İkiniz de biliyor muymuşsunuz görmüş senin bilip bilmediğini salak şey. Sapık zihniyet!!!
Neyse demekki sandığın gibi güzel bir ilişki yaşayamayacakmışsın gitmekte en iyisini yapıp yol yakınken sana göre biri olmadığını görmüşsün

Demekki evine sadece üzerine atladığı kızlar geliyor. Demekki arkadaş mantığı fakiri herif!

İkiniz de biliyor muymuşsunuz görmüş senin bilip bilmediğini salak şey. Sapık zihniyet!!!
Neyse demekki sandığın gibi güzel bir ilişki yaşayamayacakmışsın gitmekte en iyisini yapıp yol yakınken sana göre biri olmadığını görmüşsün

Demekki evine sadece üzerine atladığı kızlar geliyor. Demekki arkadaş mantığı fakiri herif!

aynen bide demesin mi bu kadar sert çıkma yüzyüze bakıcaz diye !!!!!!!!!!!!!!!!çıldırmamak elde değil Allahım korusun böyle sapıklardan eve kadar müthiş kibar beyimiz evde canavara dönüştü akıl almaz birşey!!!!!!!!!!!!!!

aynen bide demesin mi bu kadar sert çıkma yüzyüze bakıcaz diye !!!!!!!!!!!!!!!!çıldırmamak elde değil Allahım korusun böyle sapıklardan eve kadar müthiş kibar beyimiz evde canavara dönüştü akıl almaz birşey!!!!!!!!!!!!!!

Baya abaza ki biraz tanıma zahmetinde bile bulunmuyor. Kurtulman isabet olmuş.

Back
X