- Konu Sahibi derinnefes
-
ben tam olarak anlamadım mevzuyu..sizde onlarla gezmeyin yalnız takılsınlar al eşini annenlere git..ama dediğim gibi mevzuyu tam algılamamışta olabilirim yani..bilemedim şimdi.
mevzu şu aslında kpderim benim aileme bayram vs gitmek istemıyor kalabalık diye.ama kendi kızının kayınvalide ve kayınpederine gidiyor bayramlaşmak için..sonucta benm annem babam neci hadi ondan küçükler zaten ama babaannem var o evde. damadınkisine gidiyosa geline de gidicek..damadının babaannesi hasta oldugunda bile gidiyor ama bize yok.alındıgım nokta bu..
Yani o kadar istemiyorlarsa neden zorla babaannenize falan goturuyorsunuz ki kayinpederinizi , siz esinizle gidin ziyaret edin.Zorla guzellik olmaz bana gore , sizin aileniz oyle diye onlar da oyle olmak zorunda degil.
öyle tabiki ama sizde beni anlayın kızlar taktıgımdan değil tabiki saygı duyuyorum çünkü eşim babam böyle diyor sana karşı değil..ama damadının ailesini adam yerine koyup gidiyorsa gelininin niye gitmıyor siz ne hissederdiniz mesela. değersiz hissetmezmisiniz kendinizi..
eşinizin tartışmaları yansıtması anlatması kısmında eşinizle konuşmalısınız siz bir ailesiniz artık ve karı koca arasında kalmalı diye ,kalabalık konusunda siz onlara onlarda size anlayış göstermeli,siz öyle büyüdüğünüz için alışkınsınız ve mutlusunuz ama karşı taraf tam tersi bu da doğal,bunalıyordur kafası götürmüyordur,ama bayramda seyranda 1-2 saat dayanılmayacak bir durum yok bence ..Keza misal ben çekirdek aileydik anne baba ve ben ve öyle büyüdük bayramdan bayrama akrabaları görebilme şansım olurdu o da eğer babam izindeyse, ama diğer kuzenlerim sizin gibi aile apartmanında büyüdüler , şimdi ben kalabalığı sevmem başım götürmüyor,pazara bile gitsem en fazla 1 saat geçiriyorum beynim uğulduyor sanki ,kuzenlerimse tam tersi .ama dediğim gibi ara sıra olunca sorun olmamalı
hmm babaanne sizde kaliyormus.ozaman esinizle konusun bunu ve kirildiginizi belli edin o tarafa gidiyorsunuz ama benim aileme neden zorla diye.anlamayan insanlarsa da takmayin.siz esinizle mutlu olun onu alistirin boyle seylere gerisini bosverin
Anladim o konuda tabiki haklisiniz ama ben anlamadim babaannenize mi gitmiyorlar anne-babaniza mi? Anne babaniza gitmiyorlarsa ayip ediyorlar , duracaklari yarim saat zaten.
Kardesim sen evinde huzurlu musun tamam bitti. Sanane yani babanneni gormezlerse de gormesinler. Bunun icin huzursuzluk cikarma, koca adam ister gider ister gitmez, sen mi ogretecen yolu yordami.
anne babam onlardan küçük zaten benm annem babam onlara gidiyor bayramda ama kpderim hiç ailemi filan da sormaz zaten. babaannemde aynı apartmanda kalıyor. yarım saat bile durmadık 10 15 dk ya bence gönül yapmak zor olmamalı..ya da ben şöyle düşünüyorum ne de olsa kızımız onlarda onlarla iyi geçinelim mi diyor da damadınınkilere daha sıcak davranıyor diye düşünyrm.
yok huzursuzluk cıkarma ben zaten 3 şahıslarla alakalı. ama bu yönlerini gördükçe ısınamıyorum işte napim..alaha şükür eşim iyidir o konuda utandırmadı beni inşallah utandırmaz da.
Tamam iste isinman gerekmiyor zaten. Gonul ister tabi seni de benimsesinler vs de olmazsa da olmuyor birak. Kendini kiyaslama kimseyle.
Benim kv arar mesela arada annemi, bana da laf Carpar gorusemedik diye. Ne yapayim aramiyor annem. Zamaninda cok kotu seyler duymuslugum var ailesinden, annem de sevmiyor yani. Isteyen insan arar, demekki istemiyor. Biri allah korusun benim kizima yapsaydi ben de konusmak istemezdim.
Ben anlamazdan geliyorum, kafam rahat napiyim ya.
öyle tabiki ama sizde beni anlayın kızlar taktıgımdan değil tabiki saygı duyuyorum çünkü eşim babam böyle diyor sana karşı değil..ama damadının ailesini adam yerine koyup gidiyorsa gelininin niye gitmıyor siz ne hissederdiniz mesela. değersiz hissetmezmisiniz kendinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?