dünür ilişkileri

Aslinda sunu demek istiyorum annem de olsa takmiyorum, onun annesi de laf soyluyor onu da takmiyorum. Keyifleri bilir. Benim isime evime karismasinlar da isterlerse gorusmesinler.

canım dünürler görüşür genelde tama ama görümcenin gelin gittiği aile ile senin kayınpederin niye görüşüyor onu anlamadım..
canım senin gelin olarak eşinin ailesinden kim varsa hepsi ile görüşmen gerekebilir de k.pederin babaanneni ziyaret etmeli diye bişey yok..
emrivaki de olmuş biraz.. adam hoşlanmıyorsa bırak görüşmesin.. dert yaratma başına.. sen görüş sadece..
aranız iyi olsun istiyorlar demekki eşinle seni desteklemeye çalışıyorlar kendilerine göre çok takılma bence gülümse geç..
tabi eşinin anlatması hoş olmamış aranızda kalsa daha iyi olurdu..

Gorumcesinin babası cunku gelin gittiği ailede diğer dunurler

Gorumcesinin babası cunku gelin gittiği ailede diğer dunurler

kız kardeşi gibi anlamışım,,, o zaman daha net o tarafla görüşmek istiyor ama konu sahibesinin kalabalık ailesini dolaşmak istemiyor.. istemeyeni zorlamamalı.

Arkadaşım sen kalabalıkta yetiştin öyle gördün diye başkalarınında öyle yapmasını bekleyemezsin
Babaannene neden gitsin kp çok saçma
Damadınınkine gidip geline gitmio diosun demekki onlarla kafası uyuşur
Kızının evine gidip gelinine gelimi desen sorun evet ama burda bi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…