Elflerin bizdeki cinlerin karşılığı olduğunu düşünmüşümdür hep.
Ama bu görüntüler gerçek mi acaba ? O kadar çok montaj yaratık,hayalet,uzaylı görüntüsü çıktı ki...
Ben tekrar baktim ve maymun olduğunu düşünüyorum. Evin maymunu bu. Çünkü korkmuyorlar da falan filan. Camdan dışarı cikti bence
Aynen. Böyle bir sey ben göreceğim de korkmayacagim ha. Valla o an direk disari firlardim pesinden bakmaktansa. Kesin montaj ya.İlkinde sessiz izlemiştim,şimdi sesli izledim.Videoyu çeken kişi bağırmıyor,korku falan yok hakikaten.
Evet gercekten de insan gibi kosuyor ama bir yaratik olduğunu sanmiyorum. Montaj bence de.koşuşu bir insan gibi, maynumlar öyle koşmaz ki, ama ben de montaj diye düşündüm, ailedekiler korkmuyor çünkü bence farketmediler.
Davet edip bir tanışsaydıkvalla izleyince acaba yeryüzünde keşfedilmemiş canlı kalmışmıdır dedim, okyanuslarda veya buzullarda belki...
bana ufak bi hayvan olabilir gibi geldi
Davet edip bir tanışsaydık
Montajsa güzel yapmışlar değilse korkacak birşey yok o da bir canlı sonuçta
hayat çok sıkıcı Mune ya, ne bilim böyle bi uzaylı istilası felan olsa, olmadı godzilla gerçekmiş mesela, bizde izlesek, özgürlük heykelini kemirirken felan, ne gözel olur
Geceleri çamaşır asarken arada bir gökyüzüne bakıp hadi artık gelsenize, chess'le ben dostuz diyorum ama gelmiyor hınzırlar
Acaba balkona yiyecek falan mı koysam, çağrımızıdaki samimiyete binaen
Geceleri çamaşır asarken arada bir gökyüzüne bakıp hadi artık gelsenize, chess'le ben dostuz diyorum ama gelmiyor hınzırlar
Acaba balkona yiyecek falan mı koysam, çağrımızıdaki samimiyete binaen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?