Dünya gözümde kerbela şimdi

canım zamanla herseyin üstesinden geliciksin biliyorum çok duydun bu lafı ama gerçek bu tatlım hiç değmez üzülme...muhakkak biyerden acısı çıkar...sen merak etme mutlu ol....

boğazında düğümleneni içine atma,at dışarı haykırırcasına ağla,akıt gözyaşlarında bütün herşeyini,o kadar rahatlayacaksın ki nefret edeceksin ondan.......bi daha aklına bile gelmeyecek bana göre...bizzat denenmiştir vakti zamanında...(

uyuyamadım. durup durup ağladım. midemde bir yumruk var sanki

annmle paylaştım birkaç arkadaşımla dertleştim. canım yanıyor yinede. ben de biliyordum en başına bişeylerin eksik olduğunu. ama çok aşıktım. görmezden geldim. zamanla düzelir sandım

ilk başta çok hevesliydi aramızdaki mesafeleri kapatacak sandım. o da haklı. bütün kapılar yüzüne kapandı. intihar noktasına bile geldi. işsizlik o kadar kötü ki. ama ben yanındaydım hep destek oldum hiç kötü söz söylemedim hiç aşağılamadım.

aşıktım. uçuyordum gözüm görmüyordu. ilk erkek arkadaşım benim. ilk defa ona seni seviyorum dedim ilk defa o tuttu elimi. şimdi başka gözlere baktığını düşünmek çok acı. çok ağırıma gidiyor.

bazen nefret ediyorum bazen acıyorum. bu kadar kolay olmamalıydı vazgeçmek. düştükçe kalkmasını bilmeliydi. ben vardım yanında. başka kollarda aramamalıydı teselliyi

sinirlerim çok bozuldu. onun için o kadar dua ettim o kadar göz yaşı döktüm ki..

dualarım karşılıksız kalmış olamaz. mutlaka bunda da bir hayır vardır

kalbim onu asla affetmeyecek

senin duaların boşa çıkmayacak inan buna.
o kadar mutlu olacaksın ki.. iyiki o başkasıyla nişanlanmış diyeceksin.
şu an gerçekten yaşadığın zor.
ve şuan bana hak vermediğini de biliyorum.
aşılmaz geliyor. unutamam diyosun. benimki farklı diye düşünüyosun.
ama değil işte..
bi gün gelicek. belki bu topiği tekrar canlandırıcaksın.
kızlar ben mutluyum iyiki böyle olmuş diyeceksin.
her iddiasına varım..
şimdi ağla sızla. ama bi gün çok mutlu olacağını bilerek haraket et.

unutacağımı biliyorum. birbirimize denk olmadığımızı da biliyorum. birarada mutlu olamayacağımızı a anladım

ama yine de canım yanıyor

o yolunu tutturmuş gidiyo sende öyle yap derim şekerim onu yoksay hayatına hiç girmemiş girdiysede bi hata olarak kabul et unut gitsin bence akıllısın kültürlüsün allahım layığınla karşılaştırsınnn

oy canimsin ya kiyamam sana ben
hayirlisi böyleymis be kuzum ne desem bos biliyorum ama kismet diilmis sende hakklisin kendine yedirememisdir konumunu yani senin onun önünden gitmeni ama normal sartta seven herseyi kabullenir katlanir hem evlide diildiniz zamana brakip olacagina varabilirdi isini düzeltip yine sana gelebilirdi ama demekki deymezmis gülüm üzme tatli canini
eminim ne desem bos duamida ettim sana balim benim rabbim yardimcin olsun sabir versin ve herseyi gönlüne göre nasip etsin insallah

emin ol gercek ask kapini calicak
hemde ummadigin anda
ummadigin zamanda
demekki dogru insan diilmismis canim benim nasip kismet

sağol canım :1hug:. ilk başta ağlamamıştım ama durduramıyorum şimdi

Sevgilisini kendine kompleks edecek,kendine güveni olmayan,ezik biriyle nereye kadar devam edebilirdin ki ?
Zaten seni haketmiş olsaydı,yaptığın tüm fedakarlıklara bu şekilde karşılık vermezdi.
ılerde daha büyük sorunlar yaşayabilirdin,mutsuz olabilirdin en azından geç olmadan anladın.
Tabi alışmak çok zor olacak,uzunca bir süre hissedeceksin o acıyı,üzüleceksin,kızıcaksın,ağlayacaksın ama zamanla geçecek mutlaka.
Bu dönemi en az zararla atlatmaya çalış,kendini fazla yıpratma.

bazen bize kötü gelen bişey aslında çok hayırlı sonuçlar doğuruyor... 2009un başından beri hatta 2008 ortasından beri öyle kötü şeyler yaşadımki Allah daha kötüsünü göstermesin dayanmakta hala zorlanıyorum.kalp ağırıs ne şekilde olursa olsun sevdiğin birini kaybetme çok zor biliyorum. bukadar çok severken acısı hiç dinmeyecek gibi geliyor... 5 aydır hergece ağlamadan uyuyamadım daha doğrusu ağlamamaya çalışarak uyumaya çalıştım.NEDEN NıÇıN diye çok sormamak lazım cevabı yoksa hele hiç sormamak lazım kendi kendine. yinede çok şükür.
şerde de hayır olurmuş.belki karşındakinin seni sevmemesi Allah ın bir lütfudur:) umarım böylesi senin için çokdaha hayırlı olur.
sevmek yürek işi.yüreksiz birinede sebebi ne olursa üzülmemek lazım. inşallah Allah herkese gönlüne göre verir

teşekkürler herkese.

akşam 2-3 saat uyuyabildim. ağlamaktan gözlerim davul gibi olmuş. sabah çaylı pansuman yaptım geçmedi. mosmor olmuş göz altlarım. arkadaşın gözlüğünü taktım çok belli oluyordu çünkü.

ah bu şarkıların gözü kör olsun. eski anılar acıtıyor canımı. daha iyiyim. anladım ki 3-5 ayda unutması benim eksikliğim değil onun ayıbı. ben şıpsevdi değilim. sevgim için mücadele ettim elimden geleni fazlasıyla yaptım. keşke şunu da yapsaydım diyecek birşeyim yok. vicdanım rahat. aramak istedimse kırdım gururmu aradım yeri geldi alttan aldım. pişman değilim.

benim sevdiğim adamla şimdiki bambaşka. onu hatıraları ile gömüyorum.

annemle konuştum iyi ki beni anlayan bir annem var. kısa ve öz konuştu "o iyi olacak değil kızım sonunu dinle. zaten ayrılmıştın kendi hayatına bak artık"

kendi hayatıma bakma zamanı artık

imza prenses006

Görüştüğüm biri var,tanıdıgım,uzaktan akraba sayılır.Benı ıstemeye ıkı gun kala ayrıldı benden.yetmedı bır ay sonra sözlendı.Annem sabah benı uyandırmaya calışırken, ... sözlenmiş demesıyle nasıl fırladım bılmıyorum,dumur olmuştum resmen :1shok:

ıyi,senınkı 7 ay beklemiş,benımkı bır ay sonra buldu...

sevinmeliyim yani...

erkekler için ne kadar kolay herşey. bir de ben çok hassasım çok duygusalım derdi ben de kendime soğukkanlı derdim

Amaan Bosver!
Yillara bosver
Asklara bosver
Asklar gelir gecer
Sen kalbine sans ver
Gidene yol ver
Kalbin elbet birgün yeniden sever

Gökhan ÖZEN ne güzelde demiş dimi

Amaan Bosver!
Yillara bosver
Asklara bosver
Asklar gelir gecer
Sen kalbine sans ver
Gidene yol ver
Kalbin elbet birgün yeniden sever

Gökhan ÖZEN ne güzelde demiş dimi

kalbim yeniden baharla tanıştığı gün ilk sizlerle paylaşıcam inşallah

bu yara kanar, sonra durur, sonra yine kanar ama zaman en iyi ilaç diye sen de yazmışsın zaten, bir süre sonra daha az acır. umarım geriye bakıp boşuna üzülmüşüm diyeceğin günler uzak değildir.

bu yara kanar, sonra durur, sonra yine kanar ama zaman en iyi ilaç diye sen de yazmışsın zaten, bir süre sonra daha az acır. umarım geriye bakıp boşuna üzülmüşüm diyeceğin günler uzak değildir.

inşallah yakındır o günler :Saruboceq:

Tek bir kalemde silip atabildiysen yaşananları, hiç için acımadıysa, korkmadıysan anıların altında ezileceğinden ve gün gelip vicdanınla yalnız kalacağını düşünmediysen, ne diyebilirim? Benim için şimdi susma vaktidir.
Şimdi Susma Vaktidir!

seni sırf iş meselesi yüzünden bırakıp,komplekse giren bi adam için niye geri dönermiki diye düşündünki canım.evet sen sevmişsin ama o sana değer vermemiş ki.ben olsam ona bi damla bile gözyaşımı dökmezdim.dünya böyle bi adam için kerbelaya dönmez,ama yazık ki onu böyle kabul edip nişanlanan kıza.ilerde neler yaşayabileceğini tahmin edemiyo sanırırm.sen şu anda çok mutlu olmalısın bence.güzel bi işin varsa eminim düzgün insanlarla tanışma fırsatında olacaktır.hakkında hayırlısı olsun ama böyle bi,şey için sakın üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…