senin duaların boşa çıkmayacak inan buna.
o kadar mutlu olacaksın ki.. iyiki o başkasıyla nişanlanmış diyeceksin.
şu an gerçekten yaşadığın zor.
ve şuan bana hak vermediğini de biliyorum.
aşılmaz geliyor. unutamam diyosun. benimki farklı diye düşünüyosun.
ama değil işte..
bi gün gelicek. belki bu topiği tekrar canlandırıcaksın.
kızlar ben mutluyum iyiki böyle olmuş diyeceksin.
her iddiasına varım..
şimdi ağla sızla. ama bi gün çok mutlu olacağını bilerek haraket et.
oy canimsin ya kiyamam sana ben
hayirlisi böyleymis be kuzum ne desem bos biliyorum ama kismet diilmis sende hakklisin kendine yedirememisdir konumunu yani senin onun önünden gitmeni ama normal sartta seven herseyi kabullenir katlanir hem evlide diildiniz zamana brakip olacagina varabilirdi isini düzeltip yine sana gelebilirdi ama demekki deymezmis gülüm üzme tatli canini
eminim ne desem bos duamida ettim sana balim benim rabbim yardimcin olsun sabir versin ve herseyi gönlüne göre nasip etsin insallah
eziğin tekiymiş boşversene. kendine güveni olan adam senin gölgende kaldığını falan düşünmez. layığın gibi kendine güvenen birini bul bacım. sana layık değilmiş o zaten. emin ol nişanlısı da kendisi gibidir. bu zamanda kendi gözümle görüyorum herkes tencere kapak. boşveeer.
Görüştüğüm biri var,tanıdıgım,uzaktan akraba sayılır.Benı ıstemeye ıkı gun kala ayrıldı benden.yetmedı bır ay sonra sözlendı.Annem sabah benı uyandırmaya calışırken, ... sözlenmiş demesıyle nasıl fırladım bılmıyorum,dumur olmuştum resmen :1shok:
İyi,senınkı 7 ay beklemiş,benımkı bır ay sonra buldu...
Amaan Bosver!
Yillara bosver
Asklara bosver
Asklar gelir gecer
Sen kalbine sans ver
Gidene yol ver
Kalbin elbet birgün yeniden sever
Gökhan ÖZEN ne güzelde demiş dimi
bu yara kanar, sonra durur, sonra yine kanar ama zaman en iyi ilaç diye sen de yazmışsın zaten, bir süre sonra daha az acır. umarım geriye bakıp boşuna üzülmüşüm diyeceğin günler uzak değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?