seni sırf iş meselesi yüzünden bırakıp,komplekse giren bi adam için niye geri dönermiki diye düşündünki canım.evet sen sevmişsin ama o sana değer vermemiş ki.ben olsam ona bi damla bile gözyaşımı dökmezdim.dünya böyle bi adam için kerbelaya dönmez,ama yazık ki onu böyle kabul edip nişanlanan kıza.ilerde neler yaşayabileceğini tahmin edemiyo sanırırm.sen şu anda çok mutlu olmalısın bence.güzel bi işin varsa eminim düzgün insanlarla tanışma fırsatında olacaktır.hakkında hayırlısı olsun ama böyle bi,şey için sakın üzme kendini
Amaan Bosver!
Yillara bosver
Asklara bosver
Asklar gelir gecer
Sen kalbine sans ver
Gidene yol ver
Kalbin elbet birgün yeniden sever
Gökhan ÖZEN ne güzelde demiş dimi
canım her işte bir hayır vardır ve bence senin için hayırlısı bu olmuş eyer ayrılmasaymışsanız bile bence çok sorun yaşardınız
hem iyiki arayıpta bişiy dememişsin zaten deymezmiş bide arkasından üzüldüğünü hiç bilmesin bence
sana gelince zamanla mutlaka azalacaktır üzüntün allah herşeyi gönlüne göre versin canım.
Çok üzüldüm,zor bir süreç sizin için..Üzülmeyin kısmet değilmiş demekki,her şer de bir hayır vardır...Kendi yaşamınıza,geleceğinize bakın,bırakın geçmiş geçmişte kalsın..İnşallah kısa zamanda atlatırsınız bu zor günleri :teselli:
zaman her acinin ilacidir... sabret gülüm bu aci gecer elbet!!!
Boşver arkadaşım, kompleksi sevgisinden büyükse bırak gitsin..
cok güzel bir söz canım eline sağlık:)) hakikaten herkes layığını buluyor er gec demek ki birbiriniz için yazılmamışsınız,senin de kaderinde bir baskası varmış
inan bana aynı şeyleri bende yaşıyorum tek farkımız benimkisi daha bu duurumu gerçekleştirmedi sadece düşünme evresinde ne yaşadığını anlayabiliyorum.ondan kat kat üstünüm,hobilerim yaşam tarzım birçok insandan farklı.ama onu sevıyroum askerliğinde bile bekledim ama geldi ve ailemin istediği kişiyle evlenicem dedi çünkü maddi açıdan ailesine bağımlı bir insan.onun için çok şey yaptım ama değmezmiş.nasıl acı cektiğini tahmin edebiliyorum .ama bizim onlara verdiğimiz kadar değer vermemişler demekki yada onlardan üstün olmamzı kaldıramadılar.
Sakın böyle biri için ne üzülün, ne de ağlayın.. Biliyorum,bunu dışarıdan
bakarak söylemek kolay ama, yine de üzülmenizi istemem! :1no2:
çok geç olmadan gerçek yüzünü görmüşsünüz, bence buna sevinmelisiniz.
Demek ki sizi haketmiyormuş ve demek ki hayırlısı böyleymiş.
Her şey gönlünüzce olsun, en kısa zmanda onu unutturacak güzel bir
aşka yelken açmanız dileğim ile...:1hug:
erkekler için çok zor kaldırmak bu durumu. ben artık dikkat edeceğim. bir de ben denklik ararken maddiyatı hiç dikkate almadım ve bu da çok büyük bir hata oldu. evleneceğim erkeğin en az benim kadar maaş almasına benim standartlarımı geriye götürmemesine dikkat edeceğim artık.
düşünsene evlenseydik ben nerdeyse onun iki katı maaş alacaktım. zaten onun iş bulduğu yerde çok güzel bir iş bulmuştum ayrılık düşüncesi daha yeniyken. ama aldığı maaşın 3 katını alacaktım ve çok kariiyerli bir işti. kendisini arayıp "sadece işse sorun aradaki uzaklıksa sen orada çalış ben burdaki işi bırakıp oraya geleceğim oradaki işe başvuracağım ne dersin?" dedim.
"gelme ben eşimin benden o kadar fazla maaş almasını kaldıramam" dedi.
iyice ezik o da ya. bazen diyorum alalede biri olsaydım daha mı mutlu olurdum ne
canım aynen öyle bide benimkisi üni terk hep babasıyla çalışmış,babası para verirse parası olacak para vermez ise iş bile bulamayacak durumda olan birisi.
ben ona iş buldum ama bende fazla bulamadım.kendisi maddi açıdan babası iflas etti gibi bir noktaya geldi sıkıştı iş buldum senin alt görevinde çalışmam ben dedi.ve benım cevremdeki insanlarda bunu ona hissettirdi malesef.insanlar napıyorsun aklın başındamı aklını topla dediler hep.bende hiç denkliği düşünmedim.benim ailemde doğulu bir insanı kabul etmezdi buda var.ve kesin babası bir kız bulcak onla evlencek.kendi yaşamını bıle yaşayamayan bir insandan ne bekleyebilirdim ki ama inan ilerleyen zamanda üzülceğimize şimdi üzülmek en iyisi.
denk birileri elbet karşımıza çıkacaktır.
karşına neleri çıkar canım kadrini kıymetini bilecekler unutursun
ondan daha kolay unutursun
ve senin yerini dolduramayacak biri ona hergün sensizliği tatırır merake tme
erkekler o kadar duygusal mıdır ki :1no2:
hem boşver unutsun eşine yazık hiç hoş bir durum değil. arada geliyorlar bana gözlerim doluyor ama çok çok daha iyiyim :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?