Dünya gözümde kerbela şimdi

yüreğimin bir köşesinde çok çabalayıp kariyer yapacak işinde başarılı olacak vs. umudu vardı. çok sevdi ya da inandırdı beni buna. o yüzdendi bu umut.

kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlamayın ama ben biraz farklıyım. kültürüm, bilgim, ataklığım, hobilerim. standart değilim. o da bunu farketti biliyordu hep "sen benden 3-4 gömlek üstünsün" derdi. dedim ya zamanla azimle kapanır bu fark sandım. yanılmışım. herkesin bir kapasitesi var. zorladı zorladı ve olmayınca hem kendi harap oldu hem ben.

kızıyorum ona çok kızıyorum ama biliyorum çok gözyaşı döktüğünü. bir erkek için çok zor şeyler yaşadı. karadenizli zaten kaldıramazdı böyle şeyleri kolay kolay. sanırım biraz unutmak biraz da hayata tutunmak için yeni birini seçti.

tabi ki ömür boyu bekar kalmasını beklemiyorum ama erken oldu sanki. bir de şu an çalıştığı işyerinden bir kızmış o da kötü oldu

canım her işte bir hayır vardır ve bence senin için hayırlısı bu olmuş eyer ayrılmasaymışsanız bile bence çok sorun yaşardınız
hem iyiki arayıpta bişiy dememişsin zaten deymezmiş bide arkasından üzüldüğünü hiç bilmesin bence
sana gelince zamanla mutlaka azalacaktır üzüntün allah herşeyi gönlüne göre versin canım.

evet kendimi tuttum o sinirle kötü sözler çıkacaktı ağzımdan. hoşuna giderdi sanırım.

ama sesimi duymayı bile haketmiyor. bildiğimi bilmesin üzüldüğümü de

Çok üzüldüm,zor bir süreç sizin için..Üzülmeyin kısmet değilmiş demekki,her şer de bir hayır vardır...Kendi yaşamınıza,geleceğinize bakın,bırakın geçmiş geçmişte kalsın..İnşallah kısa zamanda atlatırsınız bu zor günleri :teselli:

inşallah. dualarınızı eksik etmeyin

cok güzel bir söz canım eline sağlık:)) hakikaten herkes layığını buluyor er gec demek ki birbiriniz için yazılmamışsınız,senin de kaderinde bir baskası varmış

evet öyleymiş. kaderimde o var sanıyordum ama değilmiş

Sakın böyle biri için ne üzülün, ne de ağlayın.. Biliyorum,bunu dışarıdan
bakarak söylemek kolay ama, yine de üzülmenizi istemem! :1no2:
çok geç olmadan gerçek yüzünü görmüşsünüz, bence buna sevinmelisiniz.
Demek ki sizi haketmiyormuş ve demek ki hayırlısı böyleymiş.
Her şey gönlünüzce olsun, en kısa zmanda onu unutturacak güzel bir
aşka yelken açmanız dileğim ile...:1hug:

inan bana aynı şeyleri bende yaşıyorum tek farkımız benimkisi daha bu duurumu gerçekleştirmedi sadece düşünme evresinde ne yaşadığını anlayabiliyorum.ondan kat kat üstünüm,hobilerim yaşam tarzım birçok insandan farklı.ama onu sevıyroum askerliğinde bile bekledim ama geldi ve ailemin istediği kişiyle evlenicem dedi çünkü maddi açıdan ailesine bağımlı bir insan.onun için çok şey yaptım ama değmezmiş.nasıl acı cektiğini tahmin edebiliyorum .ama bizim onlara verdiğimiz kadar değer vermemişler demekki yada onlardan üstün olmamzı kaldıramadılar.

erkekler için çok zor kaldırmak bu durumu. ben artık dikkat edeceğim. bir de ben denklik ararken maddiyatı hiç dikkate almadım ve bu da çok büyük bir hata oldu. evleneceğim erkeğin en az benim kadar maaş almasına benim standartlarımı geriye götürmemesine dikkat edeceğim artık.

düşünsene evlenseydik ben nerdeyse onun iki katı maaş alacaktım. zaten onun iş bulduğu yerde çok güzel bir iş bulmuştum ayrılık düşüncesi daha yeniyken. ama aldığı maaşın 3 katını alacaktım ve çok kariiyerli bir işti. kendisini arayıp "sadece işse sorun aradaki uzaklıksa sen orada çalış ben burdaki işi bırakıp oraya geleceğim oradaki işe başvuracağım ne dersin?" dedim.

"gelme ben eşimin benden o kadar fazla maaş almasını kaldıramam" dedi.

iyice ezik o da ya. bazen diyorum alalede biri olsaydım daha mı mutlu olurdum ne

amin :Saruboceq:

canım aynen öyle bide benimkisi üni terk hep babasıyla çalışmış,babası para verirse parası olacak para vermez ise iş bile bulamayacak durumda olan birisi.
ben ona iş buldum ama bende fazla bulamadım.kendisi maddi açıdan babası iflas etti gibi bir noktaya geldi sıkıştı iş buldum senin alt görevinde çalışmam ben dedi.ve benım cevremdeki insanlarda bunu ona hissettirdi malesef.insanlar napıyorsun aklın başındamı aklını topla dediler hep.bende hiç denkliği düşünmedim.benim ailemde doğulu bir insanı kabul etmezdi buda var.ve kesin babası bir kız bulcak onla evlencek.kendi yaşamını bıle yaşayamayan bir insandan ne bekleyebilirdim ki ama inan ilerleyen zamanda üzülceğimize şimdi üzülmek en iyisi.
denk birileri elbet karşımıza çıkacaktır.

üzülme bence. ben de üzülmüyorum bir günüm gitti zaten yeter o kadar.

keşke ailesi bir kız bulsa kendisinin aşık olup evlenmesi daha acı. benim olayda ailesi bulsa yaş olmuş 30 işi de buldu zaten evlen evlen diyorlardı dayanamadı evlendi diye daha rahat sindirirdim. ama o hem unuttu çabucak hem başka kollara attı kendini.

biz kızlar neden böyleyiz anlamıyorum. ben o kadar büyük ve derin birşeyden sonra 3 ayda 4 ayda kimseye aşık olamam olamadım da. çivi çiviyi söker dediler bana da hem de çok dediler, bana gönül kaptıran tanışmak isteyen de oldu, ama yapmadım. içime sinmedi.

Ne beddua ederim ne de arar sorarım. eski günleri düşünüp acı çektirmem kendime. Allahım herkesin gönlüne göre versin en güzel dua bu

karşına neleri çıkar canım kadrini kıymetini bilecekler unutursun
ondan daha kolay unutursun
ve senin yerini dolduramayacak biri ona hergün sensizliği tatırır merake tme

karşına neleri çıkar canım kadrini kıymetini bilecekler unutursun
ondan daha kolay unutursun
ve senin yerini dolduramayacak biri ona hergün sensizliği tatırır merake tme

erkekler o kadar duygusal mıdır ki :1no2:
hem boşver unutsun eşine yazık hiç hoş bir durum değil. arada geliyorlar bana gözlerim doluyor ama çok çok daha iyiyim :dance:

erkekler o kadar duygusal mıdır ki :1no2:
hem boşver unutsun eşine yazık hiç hoş bir durum değil. arada geliyorlar bana gözlerim doluyor ama çok çok daha iyiyim :dance:

erkeklerin o kadar duygusal olduğunu ben de hiç sanmıyorum açıkçası :1no2:
hem de artık seni unutup unutmadığı önemli değildir senin için, eşi var sonuçta benneyaptımki
daha iyi olmana çok sevindim, daha daha iyi olursun umarım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…