Dünya Hassas Kalpliler için Bir Cehennemdir

Evet çok anlık gelişti ama gerek yoktu. İşte gerçekten en iyisi gülüp geçmek. Bazen napiyim bende böyle biriyi güçlü olucam sert durucam olmadığım biri gibi niye davranayım ki komik olur diyorum.. elimden geldiğince muhattap olmamak fazla yüz göz olmamak adına en doğru şey geliyor.

B Belki o da gayri ihtiyari yaptı. Öyle düşünün. Sizi kırmak için yaptığını sanmıyorum. Ama genel olarak insanlarla fazla yüz göz olmamak iyidir.

Lafı gediğine koymak diye bişey vardır... Bu ne şirretlik ne edepsizlik ayarında.... Yapılmalı yapınız.... Sınır çizmeyi bilmiyorsunuz.... Abi ne.... İşyeri orası.... Ona abi buna abla derseniz.... Evin küçük kızı konumunda bazı lafları sineye çekip aynada yada bu forumda bize yazarsınız.... Olabilir.... Annemizin karnında öğrenmedik dimi.... Hayat öğretti.... Orada pardon niye ağlamaklı bakayım sadece hemen anlayamadım hem müdür bey baba sordu.... Nokta..... Ne ayıp olurdu ne ukalaca net bir haddini bil olurdu..... Bakın bunları öğrenmek zorundayız hassas kalp herkese var sadece bazılarımız sınır çizmeyi iş ilişkileri arkadaşlık komşuluk sevgililik evlilikte sınırların aşılmasına ve geçilmesine izin vermiyor...... Yoksa bu durumlar het ilişkide mevcut...... Bu gün o abi dediğiniz bey olur yarın komşu Ayşe Teyze..... Onun ayarlamasını siz yapın..... O size ettiği lafı falancaya edemez.... Falanca da hassas kalpli olabilir ben gibi.... Lakin o hassas kalbin sınırları zorlandımı .... Kısaca anlattım.... Hayatı kendinize zorlaştırmayın Bi daha gardınızı alın o kişi yada onun gibiler için o güzel başınızı ağrıtırsanız işiniz iş sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…